Kırmızı Koltukta Can BÜYÜK!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder ve Tudor arasında geçen olayları nasıl yorumlarsın renktaş ? Sence ipler tamamen koparılmalı mı ?

Elinde Sneijder varsa faydalanmalisin, hem de tam onun performansini arttiracak gerekli transferler yapilirken bu olaylari yasamamiz resmen rezillik.

Bence Sneijder ile devam edilmeli son senesi sonucta, parasi öyle ya da böyle ödeyeceksin kalsa da gitse de. Adam son senesini bizde gecirsin güzel bir veda yapalim sonra da ona yakisan güzel bir ayrilis olsun.

Sneijderi yollayip Belhanda'yi 10 numarada oynatirsa veya Sneijderi yollayip Selcuku hala ilk 11'in degisilmezi olarak oynatirsa ben Tudor'un samimiyetine inanmam.

Bir kere gittim. Gezmek icin güzel bir yer. Hatta Almanyanin dogusundaki en güzel sehir diyorlar.

Bu nehir yakinindaki sehirlerin bi ayri havasi oluyor Almanya da.
BASF gibi bir illetin olduğu nehir kenarında ki şehre denk gelmezsen, hemde dibinde.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Almanca söylemesini en sevdiğin kelime ve anlamı?

Güzel soru simdiye kadar hic düsünmedim böyle birseyi. Almanca genel olarak cok kati ve kaba bir dil. Bilmiyorum öyle cok sevdigim bir kelime yok sanirim, biraz düsüneyim aklima gelirse yazarim sonra :)

Rottweiler mı Doberman mı?

Ben pek hayvansever birisi degilim, hatta 5-6 sene önceye kadar köpeklerden korkardim. Bu korkum artik tamamen yok oldu ama yine de hayvanlara karsi bir yakinlik bir bag kuramiyorum. Hayvanlar da bunu anliyor nedense, bir arkadasim kedisi vardi onun evinde toplandik mi 6-7 kisi arasinda hep benim yanima gelip beni dürtüyordu bana bulasiyordu falan :asd:

Soruna geri gelirsek ikisi de degil, sevimli bulmuyorum iki türü de :D

Yurtdışına gitmek isteyenlere tavsiyelerin neler?

Dil.

En önemlisi dil, dil bilmemek cok kötü birsey. Benden öncei jenerasyonlarin hala en büyük sorunu, yillar gecmis Almanya da yasayip hala dil bilmeyen cok büyük bir kitle var. Derdini anlatamamak en kötü sey bence.

Ben burada dogdum büyüdüm o yüzden pek birsey diyemem ama sonradan gelip yurt disinda yasamak isteyenler daha zor adapte olacaktir. Bu yüzden gidilecek yerin mutlaka cok iyi secilmesi lazim ve önceden bir kac defa görülmesi ve seyahat edilmesi lazim diye düsünüyorum. Soguk suya atilan balik gibi gitmemek gerek.

Türkiye'de en çok özlediğin şey?

Hangi bölümde okuyorsun?

Memleket neresi? :)

Hayatında başarılar dilerim arkadaşım.

Ben pek hayvansever birisi degilim, hatta 5-6 sene önceye kadar köpeklerden korkardim. Bu korkum artik tamamen yok oldu ama yine de hayvanlara karsi bir yakinlik bir bag kuramiyorum. Hayvanlar da bunu anliyor nedense, bir arkadasim kedisi vardi onun evinde toplandik mi 6-7 kisi arasinda hep benim yanima gelip beni dürtüyordu bana bulasiyordu falan :asd:

Soruna geri gelirsek ikisi de degil, sevimli bulmuyorum iki türü de :D
golden-retriever(1).jpg

Bunu vereyim abime. :asd22:

Merhaba.

Günün kaç saatini bilgisayar başında geçiriyorsun?

Livorno bu sezon ne yapar?

Yabancı düşmanı Giray Bulak Adanademirspor başına geçti, bu sezonda mı cacık olur?

En sevdiğin bilgisayar oyunu?

Galatasaray'da 'yazık oldu adama' dediğin futbolcu var mı? Gönderilen veya kötü zamana denk gelen?

Her gün basinda olmadigim icin, ortalama 4-5 saat diyeyim bazi günler cok bazi günler hic basina gecmedigim icin.

Umarim 2.lige ondan sonra da 1.lige cikarlar en kisa zamanda.

Giray Bulak gibi adamlarin hala türk futbolunda kendilerine yer bulmalari cok üzücü bir durum, gördügüm en gerizekali adamlardan birisi Türk futbolunda. Bence ligin ikinci yarisini göremez bu adam.

Artik pek oynamiyorum ama eskiden cok Counter Strike oynardim hatta bayagi da iyiydim diyeyim pek mütevazi olmadi tabi :)

Sneijder giderse yazik oldu adama derim. Eskiden yazik oldu dediklerim Necati, Sasa Ilic, Keita gibi adamlar tabi bir de Ribery vakasi var onu asla unutmayacagim.

Kötü zamana denk gelen adam olarak Keita, Kewell, Podolski diyebilirim simdilik.

Hergün forumda saatler geçiririm, kendim pek bişey yazmam ama genelde sadece yorumları okurum fakat Can kardeşim şunu belirtmeliyim senin yorumların düşüncelerini herzaman takdir etmişimdir keşke bütün taraftarlarımız senin kadar bilinçli ve mantıklı düşünceli olsa.

Edit:
Soruda sorayım tam olsun;
Almanyada yetişen gurbetci futbolcularımızdan birisi olsaydın milli takım olarak Türkiyeyimi seçerdin Almanyayımı ?

Cok cok tesekkür ederim kardesim :)

Ben burada dogmus büyümüs ve Almanya ya da entegre olmus birisi olmama ragmen Türkiye'yi secerdim. Kendimi Türkiye'ye bagli ve daha yakin görüyorum. Eskiden Mesut, Ilkay gibilere kizardim niye Türkiye'yi secmiyorlar diye ama bir kac sene önce fikrimi degistirdim ve onlari da hakli buluyorum. Bir yanda a dan z'ye herseyin sistematik isledigi ve turnuvadan turnuvaya kosan Almanya öte yandan da her gün yeni bir kaos ortami olusan ve hic bir turnuvaya garanti gideriz diyemeyen Türkiye. Futbolcu bunlar asker degil, basarili olmak isteyen kariyer yapmak isteyen dogal olarak Almanya'ya kayiyor seciminde. Türkiye'ye asiri bagli olan veya Almanya Milli takiminda kendine fazla yer bulamayacagini düsünen ise Türkiye'yi seciyor.

Arada iste Hakan gibi, Hamit gibi, Nuri gibi Türkiye'yi secenler de oluyor. Bunlar Almanya Milli takiminda da kendine yer bulabilecek adamlardi (Nuri'nin ilk parladigi dönemlerden bahsediyorum tabi). Bu yüzden kimseye kizmamak lazim bu konuda, herkesin kendi secimidir saygi duymak gerek :)

Fc Köln > BMG stimmst du mir hier bei zu :D

Kusura bakma Musap katilamayacagim :) Seninkisi ayni Fener'in "Biz Galatasaray dan büyügüz" demesi gibi.

Bak bakayim Gladbach'in tarihine ve basarilarina sonra Köln'ün tarihine. Kim daha basarili ortada :P:P

Cinsiyetçi bir yaklaşım olarak algılamazsan sana birşey soracağım sayın Can Büyük.

Takımımızın marka değeri benim için çok ama çok önemli çünkü bu sayede kendimizi pazarlayabilir ve gelirlerimizi reklamlar ile artırabiliriz. Bu noktada Galatasarayı temsil edecek, bu reklamlarda sevilen aranan bir yüz olacak (Alexin yıldız sakız reklamında simgeleşmesi gibi) bu bağlamda siz değerli üyelerin görüşleri benim için çok önemlidir.

Marka yüzü olacak insanları dediğim gibi farklı yollarla test edebilirsin. En basiti anket yaparsın ama ben sana şahsen bunu sormak için söyle demek isterim.

Diyelim ki bir Bayansın yada Kadın!
Galatasaray spor kulübünde hangi bey ile akşam yemeğine çıkmak isterdin ? ( İfadem net olmadıysa özür dilerim Futbol takımımızdan bahsetmekteyim.)

Cevabınız için teşekkür ederim.

Cok degisik bir soru oldu :D

Kisaca futbol takimindan kimi yakisikli buluyorsun, kadin olsan kimi cekici bulurdun demeye getiriyorsun sanirim soruyu.

Bence Sneijder karizma bir adam, futbolculugunu ne kadar tartissak da Yasin de yakisikli biri bence. Yasin biraz gevsek bir tip, Sneijder daha agir basiyor.

Tanimiyordum ikisini de Google dan arattim da anlasildi simdi.

Bu ikisinden ziyade ben kumral ve esmer kadinlardan hoslanirim. Sasha Grey diyeyim bari o yüzden.

Almanya'da ihtiyaç olmaz tabii. Tanımaman gayet doğal. :asd22: Biz de burada sürünelim. :asd22:

Edit: Madem konu buraya geldi soru sorayım bari. Alman ve Türk kadınlarını güzellik bakımından puan vererek karşılaştırır mısın? :asd22:

Son düzenleme:
Galatasaray'ı tutman ne zamanlar başladı, ilk izlediğin takım hangi yılların takımıydı.

Babam bebekligimden beri ugrasmis benim futbol oynamam icin, futbol oynamaya ama tee 11 yasinda basladim yaklasik Uefa Kupasini kazandigimiz dönemden biraz sonraydi. 97 falan olmali bilerek Galatasarayi tutmamin basladigi zaman. 4 sene üst üste sampiyon oldugumu dönemdi, ya 97 ya 98 olmali tam hatirlamiyorum malum cocuktuk.

Böyle tamamen hatirlayarak izledigim takim 98/99 takimiydi. Uefa Kupasindan 1 sezon önce.

Cok degisik bir soru oldu :D

Kisaca futbol takimindan kimi yakisikli buluyorsun, kadin olsan kimi cekici bulurdun demeye getiriyorsun sanirim soruyu.

Bence Sneijder karizma bir adam, futbolculugunu ne kadar tartissak da Yasin de yakisikli biri bence. Yasin biraz gevsek bir tip, Sneijder daha agir basiyor.

Hey maşallah.

Tudor mu Hamza mı?

Hamza dan ne kadar nefret ettigimi bilir herkes.

Ama Hamza diyorum. Dangalak herifin teki olsa da 3 kupa aldi sonucta, Tudor o basarilari göstersin sonra tekrar karsilastiririz.

Önce bi Sneijder isini halletsin herif, gecinemedigi her adami yollama pesinde hemen.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt