Kırmızı Koltukta Can BÜYÜK!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zannediyorum Erman Türker baya gururlanmıştır, öyle ya tablet denince akla gelmek müthiş bir şey. :D

Bir kaç soru da ben sorayım, 11 sayfadan 7 sayfasını okudum soruılduysa pas geçiver.

1- Almanya'da yaşamaktan memnun musun, elinde sınırsız imkan olsa nerede yaşamak isterdin ?

2 - Kaç ülke gördün/gezdin ?

3 - Son olarak Erman'ın hoş bir insan olmakla birlikte birazda boş olduğunu düşünüyorum.

1. Totalde memnunum ben burada yaşamaktan. Biraz denize yakın olsam ve havalar da daha iyi olsa güzel olur.

Bilmiyorum böyle sessiz sedasız yerleri seven bir insanım. Ilaveten deniz ve güneş olsa mesela ne bileyim dediğin gibi sınırsız imkanlarım olsa güzel bir ada ülkesinde yaşamak isterdim Maldivler gibi Karayipler gibi herhalde. Oralarda bir adada yani.

Tabi daha hiç gitmedim beklenti ve hayellerimle tamamen uyuşur mu bilmiyorum ama önümüzdeki 5 senede Maldivlere gitme hayalim ve isteğim var.

2. Almanya, Türkiye, Hollanda, Belçika, İngiltere, Italya, Polonya, Avusturya, Fransa. Bunlara ilaveten yolculuk sırasında içinden geçtiğim ve çok az da olsa birşeyler gördüğüm ülkeler Macaristan,Sırbistan, Hırvatistan, Bulgaristan (Türkiye ye arabayla yolculuk sırasında).

Yani sayı olarak 9 diyebiliriz.

3. Bu soru değil ama :asd: :asd:

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt