- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Eyvallah abim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah abim
Soru da sormak istiyorum aslında.Eyvallah abim
Köpüklü ise açık ayranAçık ayran mı kapalı ayran mıBalığın yanında içecektin ondan bi sorayım dedim
![]()
Yayık ayranı o zamanKöpüklü ise açık ayran![]()
Yok abi nerdeeeSoru da sormak istiyorum aslında.
İzlanda'da mı yaşıyorsun? Nasıl gittin ne iş yapıyorsun? Ne zamandır soracaktım buradan sorayım![]()
Aynen abiYayık ayranı o zaman![]()
Sensin Musap'cımModdashlarindan en sevdigim kim
Sensin Musap'cım![]()
Yok mu başka sorusu olanCan olsaydı 50 tane sorardı
![]()
İnegöldeyim. Gerçi lise Bursa merkezdeydi sonra üniversite İstanbul. Pek inegöllü olamadımBursa mı? 8 yılım bursada geçti neresindensin
"ömründe canının en çok yandığı an" fiziksel mi duygusal mı abiömründe canının en çok yandığı an
ömründe en utandığın an
ömründe en korktuğun an
"ömründe canının en çok yandığı an" fiziksel mi duygusal mı abi
İzlandalj hatunların etkisi var diyebilir miyizYok abi nerdeeeOkulu yeni bitirdim İTÜ'de. Şimdilik evdeyim Bursa'da
İzlanda'ya gitmek, orada yaşamak en büyük hayalim. O yüzden orayı yazdım konum olarak
![]()
Hangi lise?İnegöldeyim. Gerçi lise Bursa merkezdeydi sonra üniversite İstanbul. Pek inegöllü olamadım![]()
Bu işin sonunda sıra arkadaşı çıkacak gibisiniz yavHangi lise?
1. Lisede maç yaparken düşmüştüm 2 dişim kırılmıştı. Dişçi kaplama yapalım demişti. Ben böyle bir acı hatırlamıyorum abi. Dişleri kesen o aletlerin sesini ne zaman duysam irkilirim.ömründe canının en çok yandığı an
ömründe en utandığın an
ömründe en korktuğun an
Nilüfer Fen LisesiHangi lise?