- 3 Haziran 2015
- 57.076
- 66.204
- 4.143
Bariştik mıAma sen de akıllanmıyorsun yani kamal
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bariştik mıAma sen de akıllanmıyorsun yani kamal
Bariştik mı
Aksama nabiz yoklarimGörüşmeler devam ediyor
Ben senin yerinde olsam Ünsalı kazanmak icin herşeyi yapardım. Böyle bir dostla insan savaşa gider çok iyi biridir. (derin bir nefes çektim)Bariştik mı
O beni kirdiBen senin yerinde olsam Ünsalı kazanmak icin herşeyi yapardım. Böyle bir dostla insan savaşa gider çok iyi biridir. (derin bir nefes çektim)
Fenerbahçe formali güzel bir kızı cafede gördün ve aşık oldun ona yaklaşmak için bende fenerliyim der miydin? yoksa t.mahir koctan giymek icin ödünç fener formasi mi isterdin?
OMM (Eskişehir Odunpazarı Modern Muzeum) da gördüm bir installation... fikriniz ne dir bu sanatsal kurgu ile (Soru 1) ve ayrıca sanatçı sisce ne anlatmak istemiştir bununla (Soru 2)Ekli dosyayı görüntüle 129291
O beni kirdi
Icip icip foruma giriyor sonra böyle sacma sapan sarkilar paylasiyorbu nasıl müzik tarzı ya
içiyon mu ünsIcip icip foruma giriyor sonra böyle sacma sapan sarkilar paylasiyor
bu nasıl müzik tarzı ya
Icip icip foruma giriyor sonra böyle sacma sapan sarkilar paylasiyor
Siz yokluk bilmediğiniz için anlamazsınız kardeş
içiyon mu üns
Prim yapmaSiz yokluk bilmediğiniz için anlamazsınız kardeş
adama kureğinle bira ikram etsene kankaIcip icip foruma giriyor sonra böyle sacma sapan sarkilar paylasiyor