GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Galatasaray taraftari olmak icin once uA yi kabul edip, uye olup sonrada kelimeyi sahadet mi getirmek lazim?

Ozaman baska bir dunyada yasiyoruz biz galiba :D

Konustugumuz konuya bak , GSC veya bireyseller 35 kisi toplamis , uA filanca kadar toplarmis .. Boyle bir aksiyonun manasizligini konusacagimiza kim daha cok adam toplar filan yaziyoruz .

Bireysel insan kalitesi dusuk bir toplumuz . 15 gun fransada kaldim , rezil bir futbol kalitesi olan bir turnuvada olsa bir ulkede onlarca ulkenin seyircilerinin nasil asgari musterekte bulunabildigini gordum . Biz asla bu tip organizasyonlara uye filan olmayalim , bu kafayla rezil oluruz

Türkiye´de futbol sevilmiyor Sinan bey, biz turnava organize etsek, özellik ile grup maclarinda tribünler yoklari oynar. cogunluk futbol keyifi icin futbol izlemiyor, yada futbol keyfi icin para ödemek istemiyor. Bizde bir futbol söleni olmayacagi kesin...

Mesele bir protesto da illaki cogunluk da degil zaten, protestonun etkisidir, ve kendisini aciklamasidir. Cok bos isler ile tartstigimiz acik zaten, ultrAslan cok adam toplayabiliyorsa, ki tabiki toplayacak. Sende en azindan icerigin ile, kreativiten ile fark yaratacaksin. Insanlara medenice anlatacaksin, ne istedigini.

Bence sizin uA nız bu dursun yetersizini ve yönetimini istifa ettirecek kadar büyük ve etkili değil

Nerden bilelim büyüklüğünüzü bir protesto da siz yapın da görelim

Sorulan sorunun cevabi bu mu ? Belki baska bir soru olsaydi verdigin cevabi dogru niteleyebilirdim fakat sen sorulara cevap vermeyip , baska (ve cogunlukla dogru) seyler soyluyorsun

Ben neden taraftar topluluklarinin medeni ulkelerdeki gibi kendi alanlari icin sigmayip baska yerlere tastigini sordum . Bunu da uA ozelinde sormuyorum , genel bir sorudur.

Futbolcular bununla motive oluyor sozu manasiz geldi , zira neredeyse 11 yabanci ile sahaya cikan takimlarin taraftarlari da ayni , peki bu 11 oyuncu premier lig takiminda oynasa buradaki seyirci tarzi yok diye motive olmadan mi sahaya cikiyorlar

Ayrica sorunun kritik noktasi suydu , juventus taki tribun liderleri , arsenalin reisi filan var mi ?

Her tribünün lideri var.

Havaya soktunuz şunu kendini uanın genel müdürü sandı, hoş ua kim ki, kilitle admin şu konuyu

Hitaplar , tavirlar iyice kalitesizlesti karsilikli .. Elit ortamlara aliskin bir insan olarak zeki nin bu dusuk kapasitesi , ve ona yoneltilen seviye fukarasi tavirlar konuyu saptirdi iyice

Bu manasizliklar icin yari finalden bir kac saniye bile geri kalmak yersiz .. Belki devre arasi bakarim

Adem tesekkur ederim olaya mantikli yaklasip verdigin cevap icin , arada tek tuk cikiyor boyle .. sagol

Gerçek taraftar = yönetim ve Dursun'un yeniçerileri

Klavye taraftarı = yönetim ve Dursun'u yalamayanlar

Bence sizin uA nız bu dursun yetersizini ve yönetimini istifa ettirecek kadar büyük ve etkili değil

Nerden bilelim büyüklüğünüzü bir protesto da siz yapın da görelim

Yapamazlar.Bize klavye delikanlısı diyorlar ama asıl klavye delikanlısı kendileri bir laf vardır.Ne yapabilirsin ne de yaptırırsın.Lafa gelince şöyleyiz böyleyiz icraate gelince kimse yok.

Koltuğa oturmayı kabul eden sorulacak her soruyu keza gösterilecek her tavrı da haketti demektir.

Kurallari bilmiyorum koltuga yönelik, ama hos bir uygulama degil. 10-15 kisi, kafasina kafasina vurdu... Cogunlugun tek kisiyi mobbing ettigi sistem zararlidir kanimca. Her iki tarafada.

Geri
Üst Alt