Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Lideriniz size aylık kaç lira veriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boşa gerilmeyelim şu arkadaşı koltuktan indirin
Fatih Terim 'e yaptığını unutmayız onun.
Dursun Özbek gurur açısından Aysal 'dan daha öndedir.
Konustugumuz konuya bak , GSC veya bireyseller 35 kisi toplamis , uA filanca kadar toplarmis .. Boyle bir aksiyonun manasizligini konusacagimiza kim daha cok adam toplar filan yaziyoruz .
Bireysel insan kalitesi dusuk bir toplumuz . 15 gun fransada kaldim , rezil bir futbol kalitesi olan bir turnuvada olsa bir ulkede onlarca ulkenin seyircilerinin nasil asgari musterekte bulunabildigini gordum . Biz asla bu tip organizasyonlara uye filan olmayalim , bu kafayla rezil oluruz
dün 10 bin mesaj atan klavye delikanlısı dediğin taraftarlar ultraslana alternatif bir tribün , organizasyon oluşturursa ne tepki verirsiniz?
Sorulan sorunun cevabi bu mu ? Belki baska bir soru olsaydi verdigin cevabi dogru niteleyebilirdim fakat sen sorulara cevap vermeyip , baska (ve cogunlukla dogru) seyler soyluyorsun
Ben neden taraftar topluluklarinin medeni ulkelerdeki gibi kendi alanlari icin sigmayip baska yerlere tastigini sordum . Bunu da uA ozelinde sormuyorum , genel bir sorudur.
Futbolcular bununla motive oluyor sozu manasiz geldi , zira neredeyse 11 yabanci ile sahaya cikan takimlarin taraftarlari da ayni , peki bu 11 oyuncu premier lig takiminda oynasa buradaki seyirci tarzi yok diye motive olmadan mi sahaya cikiyorlar
Ayrica sorunun kritik noktasi suydu , juventus taki tribun liderleri , arsenalin reisi filan var mi ?
Bende o işe gireceğim de zengin olmak için.
Gerçek Taraftara bak sahada mal mal bağıran grup bence.Sıkar biraz hahahaha.Gerçek taraftar biziz kardeşim. Boş işlerle uğraşma derim sana.
Paranızı vermezlerse yaparsınız protestoYarın protestoya katılsana evlat. Burda boş yapma.
uA öyle bir protesto yapar ki klavye başında titrersiniz.
Aziz yıldırım kaç para verirse şikebahceli olursun...
Dilin yetmezse Beyin gücüm yeter renktaş.dilin yetmez senin yasin kardeş![]()
Bence sizin uA nız bu dursun yetersizini ve yönetimini istifa ettirecek kadar büyük ve etkili değil
Nerden bilelim büyüklüğünüzü bir protesto da siz yapın da görelim
Koltuğa oturmayı kabul eden sorulacak her soruyu keza gösterilecek her tavrı da haketti demektir.