Zeki Şentürk
Sarı Üye
- 15 Mayıs 2009
- 790
- 85
- 278
Kendisi o gruptan olmayanı pek Galatasaraylı saymıyormuş da
Doğru duydun. Boş insan sınıfına sokuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi o gruptan olmayanı pek Galatasaraylı saymıyormuş da
büyüklerimizlen
şakalaşmakta mı yasak Kerim bey?
Şaka ise sorun yok.
Neyse gerekirse Ozan Abi ifadeni alır senin.
ua avrupa yi sizler kurmadinizmi orda adamlariniz yokmu engelleyin ,sunu söylemek istiyorum sizin yüzünüzden almanya yada avrupaya GS geldimi maclara gidemiyorum tribünde mac izletmiyorsunuz hep olaylar hep olaylar.
1- Yok
2- Başkaldırış
3- Hepinizden çok sevindim.
4- Karşılaşmadım.
5- Yöneticilik yapan insanlar gemiyi yürütmek için bazı yalanlar söyleyebilir.
Ünsal seni döverim.Adminim o zaman bilmediğimiz konulara girmeyelim öyle değil mi?![]()
Ünsal seni döverim.
uA'yı desteklemeyen Galatasaray taraftarı değil mi?Doğru duydun. Boş insan sınıfına sokuyorum.
Adminim o zaman bilmediğimiz konulara girmeyelim öyle değil mi?![]()
Ünsal seni döverim.
Maça geldin ya sanki biz izletmiyormuşuz.![]()
bunun fenerli olma ihtimali yüksek! Galatasaraylılıkla alakası yok bunun.
İkinci soru ile Beşinci sorunun cevaplarını açmanı rica edeceğim. Zira ben ikinci soruda ne hissettiğini sordum. Sen kıyasa girmişsin. Benim ne kadar sevindiğimi bilmen imkansız. Bunu bilmediğine göre, benden çok sevindiğini söylemen yersiz. Ne hissettiğini söylemen kafi.
Beşinci soruda da, yön değiştirme yapmışsın Başkanı savunmak için. Soru açıktı. Bu tarz yalanları arkadaş ve aile efradından biri söylese ne yapardın. Eğmeden bükmeden yazıver işte. Başkan'ın yalancılığı kulüp menfaatleri içindir diyorsan o kısım beni ilgilendirmiyor. Ben kendi sorularımın cevaplarının peşindeyim.
Sen ne ara 35 oldun yahu, dogum gunun kutlu olsun. Pc basinda olsam baslik acardim.
Bu arada Tevfik Fikret i anan bir mesaj attim bu baslikta, tam senlik okuda like ver, kar kardir.![]()
uA'yı desteklemeyen Galatasaray taraftarı değil mi?