GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

1- Yok

2- Başkaldırış

3- Hepinizden çok sevindim.

4- Karşılaşmadım.

5- Yöneticilik yapan insanlar gemiyi yürütmek için bazı yalanlar söyleyebilir.

İkinci soru ile Beşinci sorunun cevaplarını açmanı rica edeceğim. Zira ben ikinci soruda ne hissettiğini sordum. Sen kıyasa girmişsin. Benim ne kadar sevindiğimi bilmen imkansız. Bunu bilmediğine göre, benden çok sevindiğini söylemen yersiz. Ne hissettiğini söylemen kafi.

Beşinci soruda da, yön değiştirme yapmışsın Başkanı savunmak için. Soru açıktı. Bu tarz yalanları arkadaş ve aile efradından biri söylese ne yapardın. Eğmeden bükmeden yazıver işte. Başkan'ın yalancılığı kulüp menfaatleri içindir diyorsan o kısım beni ilgilendirmiyor. Ben kendi sorularımın cevaplarının peşindeyim.

bunun fenerli olma ihtimali yüksek! Galatasaraylılıkla alakası yok bunun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
geldiğinden beri kulübe 28 kupa kazandıran dursun başkanımızı ua olarak destekliyoruz. sneijderın tez zamanda gönderilmesini istiyoruz. gerçek taraftar biziz.
ua

İkinci soru ile Beşinci sorunun cevaplarını açmanı rica edeceğim. Zira ben ikinci soruda ne hissettiğini sordum. Sen kıyasa girmişsin. Benim ne kadar sevindiğimi bilmen imkansız. Bunu bilmediğine göre, benden çok sevindiğini söylemen yersiz. Ne hissettiğini söylemen kafi.

Beşinci soruda da, yön değiştirme yapmışsın Başkanı savunmak için. Soru açıktı. Bu tarz yalanları arkadaş ve aile efradından biri söylese ne yapardın. Eğmeden bükmeden yazıver işte. Başkan'ın yalancılığı kulüp menfaatleri içindir diyorsan o kısım beni ilgilendirmiyor. Ben kendi sorularımın cevaplarının peşindeyim.

Sporda hak mücadelesi yapmaya çalışan devrimci kişiliği olan biriydi diye biliyorum Metin Kurt 'u. tabi yediler başını.

Çevremde başkanın söylediği tarzda yalan söyleyen insan yok. Onun için cevap veremem. Bazı yalanlarını anlayışla karşılıyorum. Taraftar baskısını hafifletmek ve gemisini yürütmek için söylemek zorunda olduğu şeylerdi.

lan zeki stad da çekilmiş bir resmini koysana şuraya harbiden G.Saraylı mısın bilelim.

Sen ne ara 35 oldun yahu, dogum gunun kutlu olsun. Pc basinda olsam baslik acardim.

Bu arada Tevfik Fikret i anan bir mesaj attim bu baslikta, tam senlik okuda like ver, kar kardir. :D

Bulayım vereyim mesajının hakkını :D Eyvallah kardeşim. 35'lik kısmı tamamladık. Sırada 70'lik ve 100'lük varsa kısmetse. Şişede durduğum gibi durmuyorum malum :D

Geri
Üst Alt