GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Ben bir soru sorayım.Senede kaç tane lisanslı ürün alıyorsun ya da kaç liralık alışveriş yapıyorsun ? @Zeki Şentürk

zeki stad da çekilmiş bir fotonu koy dedim yemedi mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi akşamlar iyi geceler.

İki forumuda okudum ultrAslan forumuda GSC'yide orada yazılanları buraya taşımaya gerek yok herkesin bir fikri bir düşüncesi var.
Benim şahsi fikrime gelince havalimanında bombalar patlamış oraya gelene kadar ülke kan çanağına dönmüş 5 lira benzin 150 lira köprü olmuş bir tanesi demezki çıkalım protesto edelim
Galatasaray transfer yapmamış gittin Galatasaraylıyım gitmedim Galatasaraylı değilsin herkez birbirine her iki forumdada giydirmiş.Benim içim ülkemde olan bitene hiç razı değil vatandaş olarak üzgün ve kırgınım Galatasaray ve Galatasaraylılığım ile ilgili olarak ise bu sene uA'dan aldığım 1 tane polar vardı o da hani belki dayanamam filan maça giderim belki kombine alıcak durumum zamanım olurda alırım diyerek şu yönetim basiretsizliğinden sonra almam bir şey gideceğim 1 fenev maçı var o kadar GALATASARAY KONGRE ÜYELERİNİN'dir diyenler çıksın ceplerinden versin ödesinler satacakları 1 riva var aynı şekilde pilav zihniyetliyle yönetirlerse klüp 10 sene sonra yine borç içinde olur kayyum atanır bizde çıkar paramız yeterse üye oluruz
Ona göre fikrimizi orada beyan ederiz Başarılı olamak için Taraftar yönetim futbolcu birlik olmak lazım bizde de o yok maalesef...

Herkese iyi geceler.

Sabri ve Hamit'le sözleşme yenilenmesi konusunda ne düşünüyor polarcılar?

zeki stad da çekilmiş bir fotonu koy dedim yemedi mi?
4l3y6q.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt