Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.582
- 1.832
- 428
İmparator 'u gönderdiği gün bitti.
yani Imparator > Galatasaray sizler icin ? o gün bende anladim sizler icin Galatasaray asolan degil, daha dogrusu baska seyler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmparator 'u gönderdiği gün bitti.
Üye başına komisyon var galiba![]()
bu herif forumu provake etmeye gelmiş çapsızın teki.bu herife bu sayfayı açan mod kimdir niye böyle bir işe kalkışmıştır söylesin de bilelim.adamın verdiği cevaplardan G.Saray taraftarı olması bile şüpheli.
Uğraşma benle. NKFVAS. Oldu mu şimdi? Bırak peşimi. İlla peşime takılacaksan gel uA 'ya üye yapayım seni.
Uğraşma benle. NKFVAS. Oldu mu şimdi? Bırak peşimi. İlla peşime takılacaksan gel uA 'ya üye yapayım seni.
yani Imparator > Galatasaray sizler icin ? o gün bende anladim sizler icin Galatasaray asolan degil, daha dogrusu baska seyler.
Telefonunu kırmaya geleceğim artık yolum düşerse bu sene.Ne çok konuşuyon yaw sus lan.
ben üye olmak istiyorum yardımcı olur musun ?
Her ne olursa olsun 30 kişi [ben dahil] adama yüklendi ve gördüğüm kadarıyla küfür falan da etmedi adam.
Soru soruldu, cevap verildi zaten kırmızı koltuk konseptinin de fazlasıyla dışına çıkıldı. Şahsen ben provoke olmuyorum, bu tip sözlerle de kimse beni provoke edemez.
Zeki'nin tavrı tekrar söylüyorum mensubu olduğu yapının kalitesini gösteriyor, burada ona küfür etmekle kendinizi küçük düşürüyorsunuz sadece. Neyin doğru neyin yanlış olduğu bu konuda yoruma açık da değil, doğrular ortada.
Tek konu bugünkü mevzu üzerine oturtuldu, yapı ile alakalı çok daha farklı konular merak edilebilir mesela ama saptı iş bayağı. Gerçi Zeki de bir çok soruyu geçiştirdi orası da var.
Komidiye uzanırsan üye yapar seni.ben üye olmak istiyorum yardımcı olur musun ?
Uzamanızı rica edeceğim.Teşekkürler.Telefonunu kırmaya geleceğim artık yolum düşerse bu sene.
Her ne olursa olsun 30 kişi [ben dahil] adama yüklendi ve gördüğüm kadarıyla küfür falan da etmedi adam.
Soru soruldu, cevap verildi zaten kırmızı koltuk konseptinin de fazlasıyla dışına çıkıldı. Şahsen ben provoke olmuyorum, bu tip sözlerle de kimse beni provoke edemez.
Zeki'nin tavrı tekrar söylüyorum mensubu olduğu yapının kalitesini gösteriyor, burada ona küfür etmekle kendinizi küçük düşürüyorsunuz sadece. Neyin doğru neyin yanlış olduğu bu konuda yoruma açık da değil, doğrular ortada.
Tek konu bugünkü mevzu üzerine oturtuldu, yapı ile alakalı çok daha farklı konular merak edilebilir mesela ama saptı iş bayağı. Gerçi Zeki de bir çok soruyu geçiştirdi orası da var.
Biliyorsun ua konusunda tamamen ayni fikirdeyim seninle , lakin adam ultraslana uye bir insan, daha en basindan hakaretler yaginca o da hakarete basladi dogal olarak. Konuyu en basindan beri takip ettigim icin yazma geregi duydum, sen ortalarda geldin sanirim.O bir kişi kim ? Misal benim o kişiden haberim yok. Biliyorsanız söyleyin ben de öğreneyim. Birde işin şu kısımının altını çizmek lazım. Burada laf giydirmeye çalıştığınız insanların GALATASARAY üzerinden herhangi bir maddi beklentisi yok. Hakaretamiz sözler sarf edecekseniz bile bunları mantıklı zeminlere oturtun. Misal sizin polar olayınız iyi kötü cebinize bir şeyler girmesini sağlıyordur. Bu insanlar ise daha önce de söylediğim gibi lisanslı ürün alarak tabiri caizse vergilerini ödüyor. Bırakın da yaygara koparsınlar. Sizin yaygaracı ya da muhalif dedikleriniz lisanslı ürün alımını bıraksa zannımca sizin o çok övündüğünüz koreografi işleri bile yara alır. O yüzden bu yaygaracılar ile iyi geçinin derim.
bu herifin ua lı olduğunu nasıl teyit ettiniz?
tanıyor musunuz bu herifi?
Komidiye uzanırsan üye yapar seni.
Yav kardeşim gece gece roman yazma lütfen. Bir kişi diye bişey yok bir kişi kim diyorsun.Yaygara koparılacaksa bile belli bir mantığı olmalı. Fb 'nin transfer yaptığı gün bu 35 kişi çıkıp protesto ediyor. uA 'nın arkasında hiza almayı bilmeli herkes. Olay bu.
Madem bu ua cok iyi bir şey de kombine sayısı niye 3000 de kaldı takımın :asd22: bu forumdaki taraftarlar gibi klübe para harcayanlar olmazsa ua nın bir halt olmadığı meydana çıktı 3000 kombine rakamı ile
Size dağıtılan beleş biletlerin parasını da bu forumdaki yazan arkadaşlar veriyor, gs store'dan alışveriş yaparak, maça giderek, lig tv alarak, kısaca amcalarına saygılı ol, bellemişsin birkaç kelime zırvalayıp duruyorsun aslan parçası
Telefonunu kırmaya geleceğim artık yolum düşerse bu sene.