GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

bu herif forumu provake etmeye gelmiş çapsızın teki.bu herife bu sayfayı açan mod kimdir niye böyle bir işe kalkışmıştır söylesin de bilelim.adamın verdiği cevaplardan G.Saray taraftarı olması bile şüpheli.

Her ne olursa olsun 30 kişi [ben dahil] adama yüklendi ve gördüğüm kadarıyla küfür falan da etmedi adam.

Soru soruldu, cevap verildi zaten kırmızı koltuk konseptinin de fazlasıyla dışına çıkıldı. Şahsen ben provoke olmuyorum, bu tip sözlerle de kimse beni provoke edemez.

Zeki'nin tavrı tekrar söylüyorum mensubu olduğu yapının kalitesini gösteriyor, burada ona küfür etmekle kendinizi küçük düşürüyorsunuz sadece. Neyin doğru neyin yanlış olduğu bu konuda yoruma açık da değil, doğrular ortada.

Tek konu bugünkü mevzu üzerine oturtuldu, yapı ile alakalı çok daha farklı konular merak edilebilir mesela ama saptı iş bayağı. Gerçi Zeki de bir çok soruyu geçiştirdi orası da var.

Uğraşma benle. NKFVAS. Oldu mu şimdi? Bırak peşimi. İlla peşime takılacaksan gel uA 'ya üye yapayım seni.

çok sağol bedava bilete ihtiyacım vardı bir tane beleş polar verirsen sevinirim!!! sahte G.Saraylı seni.bir tane foto at dedim G.Saray formalı olmadı ua armalı falanda olur.

Her ne olursa olsun 30 kişi [ben dahil] adama yüklendi ve gördüğüm kadarıyla küfür falan da etmedi adam.

Soru soruldu, cevap verildi zaten kırmızı koltuk konseptinin de fazlasıyla dışına çıkıldı. Şahsen ben provoke olmuyorum, bu tip sözlerle de kimse beni provoke edemez.

Zeki'nin tavrı tekrar söylüyorum mensubu olduğu yapının kalitesini gösteriyor, burada ona küfür etmekle kendinizi küçük düşürüyorsunuz sadece. Neyin doğru neyin yanlış olduğu bu konuda yoruma açık da değil, doğrular ortada.

Tek konu bugünkü mevzu üzerine oturtuldu, yapı ile alakalı çok daha farklı konular merak edilebilir mesela ama saptı iş bayağı. Gerçi Zeki de bir çok soruyu geçiştirdi orası da var.

bu herifin ua lı olduğunu nasıl teyit ettiniz?

tanıyor musunuz bu herifi?

Madem bu ua cok iyi bir şey de kombine sayısı niye 3000 de kaldı takımın :asd22: bu forumdaki taraftarlar gibi klübe para harcayanlar olmazsa ua nın bir halt olmadığı meydana çıktı 3000 kombine rakamı ile

Size dağıtılan beleş biletlerin parasını da bu forumdaki yazan arkadaşlar veriyor, gs store'dan alışveriş yaparak, maça giderek, lig tv alarak, kısaca amcalarına saygılı ol, bellemişsin birkaç kelime zırvalayıp duruyorsun aslan parçası

4 saat oldu konuyu açalı 750 mesaj atıldı. Neyi geçiştirdim?

O bir kişi kim ? Misal benim o kişiden haberim yok. Biliyorsanız söyleyin ben de öğreneyim. Birde işin şu kısımının altını çizmek lazım. Burada laf giydirmeye çalıştığınız insanların GALATASARAY üzerinden herhangi bir maddi beklentisi yok. Hakaretamiz sözler sarf edecekseniz bile bunları mantıklı zeminlere oturtun. Misal sizin polar olayınız iyi kötü cebinize bir şeyler girmesini sağlıyordur. Bu insanlar ise daha önce de söylediğim gibi lisanslı ürün alarak tabiri caizse vergilerini ödüyor. Bırakın da yaygara koparsınlar. Sizin yaygaracı ya da muhalif dedikleriniz lisanslı ürün alımını bıraksa zannımca sizin o çok övündüğünüz koreografi işleri bile yara alır. O yüzden bu yaygaracılar ile iyi geçinin derim.
Biliyorsun ua konusunda tamamen ayni fikirdeyim seninle , lakin adam ultraslana uye bir insan, daha en basindan hakaretler yaginca o da hakarete basladi dogal olarak. Konuyu en basindan beri takip ettigim icin yazma geregi duydum, sen ortalarda geldin sanirim.

Yav kardeşim gece gece roman yazma lütfen. Bir kişi diye bişey yok bir kişi kim diyorsun. :) Yaygara koparılacaksa bile belli bir mantığı olmalı. Fb 'nin transfer yaptığı gün bu 35 kişi çıkıp protesto ediyor. uA 'nın arkasında hiza almayı bilmeli herkes. Olay bu.

Daha girizgah bile yapmadım. Roman kısmına girersem herhalde intihar edersin :) Neden rahatsız oldun ki ? Sorulara adam gibi cevap veremeyecek isen ve kıvıracak isen bilelim. Sıkıntı yok. Zeki kardeşimiz sahne sanatlarında yetenekli imiş der geçer gideriz. Seni ciddiye aldım insan gibi soru soruyorum. Bir kelam ediyorsan altını dolduracaksın. GSC'de herkes bir kişinin ağzına bakıyor diyorsun sonra bir kişi yok diyorsun. Ya yazdıklarımı dikkatli oku. Ya da okumadan cevap verme ki, sıkıntı olmasın. Bak Türk toplumunun genel sıkıntısı bu. Bir paragraflık yazıyı bile okumaya tahammül edemeyen adam karşıt fikirli bir insana nasıl tahammül etsin. Artı ''Tam Bağımsız Ultraslan'' diye slogan atıp sonra milleti hizaya çekmeye çalışmak neyin kafasıdır ? Galatasaray taraftarı hizaya çekilecek koyun sürüsü değil. Sizde çoban değilsiniz. Sürekli şu lisanslı ürün olayını es geçtiğini de görüyoruz. Sen ne kadar kabul etsen de etmesen de bu kulübün asıl sahibi sizin o tahammül edemediğiniz yaygaracılar. Zira ceplerine bu kulübün bir kuruşu girmediği gibi bu kulübün gelir kalemlerine katkıları oluyor. Yaygaranın mantıklısı nasıl olur bir de onu izah edersen naçizane gönlüm mest olacak.

Madem bu ua cok iyi bir şey de kombine sayısı niye 3000 de kaldı takımın :asd22: bu forumdaki taraftarlar gibi klübe para harcayanlar olmazsa ua nın bir halt olmadığı meydana çıktı 3000 kombine rakamı ile

Size dağıtılan beleş biletlerin parasını da bu forumdaki yazan arkadaşlar veriyor, gs store'dan alışveriş yaparak, maça giderek, lig tv alarak, kısaca amcalarına saygılı ol, bellemişsin birkaç kelime zırvalayıp duruyorsun aslan parçası

40 defa soruldu 35 defa cevap verdik.

Geri
Üst Alt