Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.412
- 58.961
- 4.758
zamanı gelip dursun bu kulübün tamamen içine ettiğinde tek sorumlu dursun değil bu satılık koyunlar da olacak. zerre umurlarında olur mu hayır, onlar sadece mama peşinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sürekli taraftar olarak olay cikarip kulübe ceza yedirmek nasil bir taraftar anlayisi, nasil bir destektir?
Kendi futbolcularımıza sahip çıkalım önce.
Bu cevabi samimi bulmuyorum. Beni diger kulüpler ilgilendirmiyor, seni de ilgilendirmesin. Bu sezon uA yüzünden ne kadar para cezasi yedik ortada. Soruma cevap alamadim ben.Sana şunu söyliyeyim: uA en az ceza aldıran taraftardır. Avrupada ua-Avrupa 'ya bağlı olmayan taraftar yüzünden maç izleyemiyoruz. Bilet bulmakta zorlanıyoruz.
İsim-soyisim kombinasyonunu iyi seçmişsin.
La yürü git paralı maşa point hotelde takılıyorsunuz belli oldu
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
35 kişiden birisin belli oldu.Tomayı görünce topukladın mı?
35 kişiyle protesto yapanlardan biri de sensin sanırım. Ordan nereye gittiniz halı saha maçı yapsaydınız hazır formaları da giymişken.![]()
Üniversitedeyken bir kaç kere ua ile deplasmana gittim (sempatimde vardı) yalnız şunu unutmayalım ki başka alternatif yok. Bir gün ua (inşallah) dağılırsa yerine başka bir grup gelir. Bir kere mantığın sakat, ua Galatasaray taraftarı olduğu için varolabilen bir yapı, tıpkı Galatasaray taraftarının Galatasaray sebebiyle varolması gibi.
Şu yukarıdaki cümlen bile ua'nın lağvedilmesi gerektiğini ortaya koyuyor.
Bosu bosuna ultrAslan´a yükleniyorsunuz, hele hele Zeki gibi, siradan bir üyeye.
Daha önce de söyledim. Bukadar büyük taraftar grubunun icinde olmak, büyük baslar icin 24 saatlik bir istir. Bunu cikar gözetmeden yapmamak icin, deli olmak lazim. Bunun stresini, yogunlugunu kimse bedava yasamaz.
Sosyal medyada okadar akli basinda adam var, sürekli akil veriyorlar, herseyi en iyi biliyorlar. Ama dogru düzgün bir tane protesto hazirlayamadilar. Genclerin ellerine verecek, bir tane metin hazirlama zahmetine bile girmediler. 100 taraftar, 10 dakika sarki, türkü söylediler, arada bir Dursun istifa, elde gsstore posetleri ile.
Bir Metin hazirlarsin, bunu sesi gür ve güzel olan, megaphone´li bir arkadasin eline verirsin. Zahmeti en düsük olacak hazirlik bile yapilmamis.
Kabaca:
° Neden toplandik
° Tam olarak sikayetci oldugumuz durum ne
° Gelecekte nelerin düzeltilmesini, nelerin dikkate alinmasini istiyoruz
° Istediklerimiz yapilmadigi takdirde, taraftar olarak ne gibi yaptirimlar uygulayacagiz
Gibisinden bir deklerasyon yaparsin...
Organizasyonda icerik sifir, derinlik anlayisi sifir. ultrAslanin yemlenmis olmasi, taraftarin uyusuk ve icraatsiz oldugu gercegini örtmüyor. Demekki kimse keyfini bozup, ciddi zahmet gerektirecek islere girmek istemiyor bedavaya...
Hayattaki tek başarın uA gibi bir organizasyona dahil olmak sanırım.
uA aşağı uA yukarı![]()