GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

zamanı gelip dursun bu kulübün tamamen içine ettiğinde tek sorumlu dursun değil bu satılık koyunlar da olacak. zerre umurlarında olur mu hayır, onlar sadece mama peşinde

Bosu bosuna ultrAslan´a yükleniyorsunuz, hele hele Zeki gibi, siradan bir üyeye.

Daha önce de söyledim. Bukadar büyük taraftar grubunun icinde olmak, büyük baslar icin 24 saatlik bir istir. Bunu cikar gözetmeden yapmamak icin, deli olmak lazim. Bunun stresini, yogunlugunu kimse bedava yasamaz.

Sosyal medyada okadar akli basinda adam var, sürekli akil veriyorlar, herseyi en iyi biliyorlar. Ama dogru düzgün bir tane protesto hazirlayamadilar. Genclerin ellerine verecek, bir tane metin hazirlama zahmetine bile girmediler. 100 taraftar, 10 dakika sarki, türkü söylediler, arada bir Dursun istifa, elde gsstore posetleri ile.

Bir Metin hazirlarsin, bunu sesi gür ve güzel olan, megaphone´li bir arkadasin eline verirsin. Zahmeti en düsük olacak hazirlik bile yapilmamis.

Kabaca:

° Neden toplandik
° Tam olarak sikayetci oldugumuz durum ne
° Gelecekte nelerin düzeltilmesini, nelerin dikkate alinmasini istiyoruz
° Istediklerimiz yapilmadigi takdirde, taraftar olarak ne gibi yaptirimlar uygulayacagiz

Gibisinden bir deklerasyon yaparsin...

Organizasyonda icerik sifir, derinlik anlayisi sifir. ultrAslanin yemlenmis olmasi, taraftarin uyusuk ve icraatsiz oldugu gercegini örtmüyor. Demekki kimse keyfini bozup, ciddi zahmet gerektirecek islere girmek istemiyor bedavaya...

Kendi futbolcularımıza sahip çıkalım önce.

Tamamda bu soruya cevap degil ki.

zaten sahip cikmisiz. baksaniza olcan sabri gibi adamlar gobeklerinden pipilerini goremiyor. 300 bin euro etmeyecek coplere 1.5 milyon eurodan kapi aciyoruz. daha nasil sahip cikacagiz.

tekrar soruyorum.

mendel geldi mi?

Sana şunu söyliyeyim: uA en az ceza aldıran taraftardır. Avrupada ua-Avrupa 'ya bağlı olmayan taraftar yüzünden maç izleyemiyoruz. Bilet bulmakta zorlanıyoruz.
Bu cevabi samimi bulmuyorum. Beni diger kulüpler ilgilendirmiyor, seni de ilgilendirmesin. Bu sezon uA yüzünden ne kadar para cezasi yedik ortada. Soruma cevap alamadim ben.

Eger burda cogu taraftara klavye taraftari, tribünlere gelin diyorsaniz, bende size bu soruyu sorarim cünkü evde oturup ceza yedirmeden izlemek kulüp adina daha olumlu.

Son düzenleme:
uA Galatasaray ise, uA niye öküz gibi izliyor bu filmi ? Öküz müsünüz ?

uA Galatasaray ise, stad niye artik dolmuyor ? uA soykirimi mi var di ?

35 kişiyle protesto yapanlardan biri de sensin sanırım. Ordan nereye gittiniz halı saha maçı yapsaydınız hazır formaları da giymişken. :)

Hangi menfaat stadda re re ra demek mi menfaati uğruna iş yapmak.Ünal aysal prandelli dönemimde tellere tırmanan siz neden dursuna sessiz kalıyorsunuz ?

Takım sponsor bulamıyor bundan rahatsız değilmisiniz ?

Ua olmazsa siz bir hiçsiniz diyorsunuz madem o kadar kendinizi yüksekte görüyorsunuz doldurun stadı ?

Sana menfaatten yola çıkayım.2014 de 38 bin 2015 de 27 bin bu sene 3 bin kombine satıldı.Bu yıl ki zararı UA mı karşılayacak ?

Sezonu 6.bitirdin bu sene hala bir tepki de yok ? Puan durumunu farklı mı gösterdiler yoksa size ? Düne kadar ilk 2 den düşmüyordun bugün ne oldu da bu vaziyet sizi bu kadar memnun etti ?

50 100 kişi protestoya gitmişsin diye alay etmişsin.Geleydin madem seni bağlayan mı vardı ? Koyaydın tepkini ? Buna cevabın yoksa arkadaşların bu işten bir çıkarınız var dediğinde de kızmaya hiç bir hakkınız yok !

Üniversitedeyken bir kaç kere ua ile deplasmana gittim (sempatimde vardı) yalnız şunu unutmayalım ki başka alternatif yok. Bir gün ua (inşallah) dağılırsa yerine başka bir grup gelir. Bir kere mantığın sakat, ua Galatasaray taraftarı olduğu için varolabilen bir yapı, tıpkı Galatasaray taraftarının Galatasaray sebebiyle varolması gibi.

Şu yukarıdaki cümlen bile ua'nın lağvedilmesi gerektiğini ortaya koyuyor.

Nerdeydi bugün uA 'nın yönetmediği twitter protestocuları?

10 bin kişi protesto mesajı attı 35 kişi geldi.

uA internetten organize bile olmadan en az 5 bin kişiyi Florya 'ya yığardı bugün.

Ben Zekiye sunu soracagim ,dileyen GSC bagimsiz uyeleri de cevaplayabilir . Neden ornegi kuzey avrupa ulkelerinde, medeni topluluklarda, futbolun besigi ingilterede vb oldugu gibi seyirciligi seyircilikte birakmayip yonetmeye vs kalkiyorsunuz

Bir baska deyisle bu biletmis , antrenman ziyaretleriymis , manasiz manasiz alaturka isleri ne zaman sonlandirip medeni ve kaliteli bir avrupali gibi taraftar olacaksiniz ?

Ben neden futbolun seyirci guzelligine hasret kalip yarin fransaya ucacagim ? Bunu ulkemizde ne zaman basarmayi umuyorsunuz ?

Bosu bosuna ultrAslan´a yükleniyorsunuz, hele hele Zeki gibi, siradan bir üyeye.

Daha önce de söyledim. Bukadar büyük taraftar grubunun icinde olmak, büyük baslar icin 24 saatlik bir istir. Bunu cikar gözetmeden yapmamak icin, deli olmak lazim. Bunun stresini, yogunlugunu kimse bedava yasamaz.

Sosyal medyada okadar akli basinda adam var, sürekli akil veriyorlar, herseyi en iyi biliyorlar. Ama dogru düzgün bir tane protesto hazirlayamadilar. Genclerin ellerine verecek, bir tane metin hazirlama zahmetine bile girmediler. 100 taraftar, 10 dakika sarki, türkü söylediler, arada bir Dursun istifa, elde gsstore posetleri ile.

Bir Metin hazirlarsin, bunu sesi gür ve güzel olan, megaphone´li bir arkadasin eline verirsin. Zahmeti en düsük olacak hazirlik bile yapilmamis.

Kabaca:

° Neden toplandik
° Tam olarak sikayetci oldugumuz durum ne
° Gelecekte nelerin düzeltilmesini, nelerin dikkate alinmasini istiyoruz
° Istediklerimiz yapilmadigi takdirde, taraftar olarak ne gibi yaptirimlar uygulayacagiz

Gibisinden bir deklerasyon yaparsin...

Organizasyonda icerik sifir, derinlik anlayisi sifir. ultrAslanin yemlenmis olmasi, taraftarin uyusuk ve icraatsiz oldugu gercegini örtmüyor. Demekki kimse keyfini bozup, ciddi zahmet gerektirecek islere girmek istemiyor bedavaya...

Yaklaşımın doğru olsa da beklenti saçmalık.

Bir tarafta kaç yıllık oluşum var, organizasyon var. Ortada böyle bir yapı yokken internet üzerinden insan örgütleyip, bu süreci mantıklı yönetmek kolay mı sanıyorsun?

Bu tip durumlarda eğer bu organizasyon yapabilecek kişiler yapmıyorsa ve BU TARZ BİR TEPKİNİN KOYULMASI gerekiyorsa eğer o tepki 1 kişiyle de koyulur 10 kişiyle de koyulur. Bugün 10 kişi, yarın 100 kişi gün gelir 1000 kişi olurlar. Bugün oraya protesto için giden adamlar ellerini taşın altına koymuşlardır, ortada alay edilecek ya da eleştirilecek bir yön yok.

Asıl eleştiri bu şartlarda da korkup oraya TOMA getirtenlere yapılmalıdır.

Hadi buradakiler klavye taraftarı ve ua 7/24 Galatasaray'ın menfaati için uğraşıyor diyelim. Geçtiğimiz sezon neden arena sinek avladı ? Hani çok süpersonik fanatik adamlarsınız ya ondan soruyorum.

Son düzenleme:
Sizin için kupa mi başarı?
Galatasaray ismini rezil eden karakteri bozuk birini desteklemek için ya onlardan beslenmek yada ciddi kafada sıkıntıli olmak gerekir.
Siz hangilerindensiniz?
Galatasaray elden gidiyor sesiniz çıkmıyor.
Bikac seneye takim kümeye oynayacak haberiniz yok uc maymunu oynuyorsunuz.
Rakipler gün geçtikçe daha da güçlenirken biz yerimizde bile saymayip geriliyoruz.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt