GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

iki ihtimal var zeki

ya Galatasaray bir spor kulubu olarak ayrimciligin had safhada oldugu, kucuk olsun bizim olsun mantigiyla yonetilen, "taraftar" statusu kazanmak icin sozde bagimsiz itlerden izin alinmasi gereken bir yer olmaktan cikacak ve o zaman senin gibi zekiler takimin icine sican insanlar olarak anilacak.

ya da senin tasmanin bagli oldugu ipi tutanlarla kucuk olsun bizim olsun mantigindakiler catisacak ve senin gibi zekiler parali kopekler olarak anilacak.

ulAn zeki, bak sana bi Galatasarayli tavsiyesi

aklini kullan, zaten Galatasaray senin umrunda degil, umrunda olan bulundugun yerde, ipin baskalarinin elindeyken havlayabildigin kadar havlamak

bundan da vazgec git belki adamligindan kalan kirintilarla bi nebze guzel bir hayat yasarsin

Geçen sene Ağustos Eylül zamanları buradaki yorumları okudunuz mu bilmiyorum ama herkes rezalet bir sezon geçireceğimizin farkındaydı. Ligde ilk 3'e oynayamayacak takım için Hamza CL'ye yeterli diyordu Eylül başlarında, biz kafayı yedik burada. Şu anda o kadrodan farklı bir durum yok. Hala takım delik deşik. Aynı şeyleri tekrar yaparsak netice de aynı olmaz mı? Aslında önümüz görülüyor da siz umursamıyor gibisiniz. Ultraslan keşke bir tepkisini koysa belki yönetim biraz akıllanır.

Daha transfer sezonu yeni başladı bismillah.

zeki
zeki tutmusa benziyor, ne dersiniz lads

Her insan yalan söyleyebilir

Sizde Maradona konusunda yalan söylemistiniz hatirlatmakta fayda var

Iyi forumlar

Ben maradona konusunda yalan soylemedim. Soylediklerimin aksi bir tezini siz uretemediniz.

Bir de GS baskani yalan soyleyemez.

Dursun ise nerede ise hic dogru soylemiyor !

Arkadaş ne uğraşıyonuz adam Galatasaraylı falan değil.Onun için varsa yoksa Ultrayalakalar.Ua yı düşündükleri kadar takımı düşünseler şuan bu durumda olmazdık.

Her insan yalan söyleyebilir

Sizde Maradona konusunda yalan söylemistiniz hatirlatmakta fayda var

Iyi forumlar

Yav renktaş insanda utanma ve ar olur... Bu kadar küfre hakarete ve istenmemeye rağmen (paralı yalamaları saymıyorum) hala o koltukta oturan adam insan olamaz kusura bakma tezin baştan yanlış... Bu durumda olan da iki kişi tanıyorum.Biri maalesef bizde diğeri Allah eksik etmesin koruyup kollasın şikecilerde...

Geri
Üst Alt