GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Olmasının veya olmamasının önemi nedir? Ama iş sahibi değilim. İşim var.
bana bak lan salak zeki. polarınız terletti hasta oldun geldin heralde. sen urda gscye ettiğin lafları gerçekte söylesene TOTON SIKIYSA. gs tarihinin en kötü zamanlarını geçiyor mal gibi izliyorsunuz sonra da gerçek taraftarız diyorsunuz.

defol git lan burdan kaypak yalak herif

Beyler kavga falan ederseniz memnun olucam böyle çok sıkıcı oluyor o kadar çerez aldık.

Bir de şurada konuşulanlar üzerinden laf atanlar yok mu hahah sinek vızıltısı gibi.

bana bak lan salak zeki. polarınız terletti hasta oldun geldin heralde. sen urda gscye ettiğin lafları gerçekte söylesene TOTON SIKIYSA. gs tarihinin en kötü zamanlarını geçiyor mal gibi izliyorsunuz sonra da gerçek taraftarız diyorsunuz.

defol git lan burdan kaypak yalak herif

Ayakta alkıslıyorum

Herif baya baya ua olmayanlar Galatasaraylı değildir demiş lan ahahahah,kaç senedir bu forumu düzenli takip ederim bu kadar boktan birşey okumadım.Zeki,bunu tek başına mı düşündün yoksa yardım aldın mı?

Sn Zeki Senturk.

"Onumuzu gormeden protesto" demissin.

Kardes eger siz

. Pazartesi sali bombalar patliyor sozunden

. Hamzaya verdigi golcu sozunden

. Yaz transferin son gunu melo ve dzemailiyi maasinin %70 ini odemeye devam edip yollamasindan ve GS i on liberosuz lige baslatmasindan

. Gross skandalindan

. Kadin basketci lisans skandalindan

. Baskete tarihin en buyuk sponsoru deyip aylar sonra rakibinin 10 da 1 i gibi skandaldan.

. CL deki tek takim olmamiza ragmen TSL deki en gec sponsor bulup onu da nakit degil dumankaya ile kat karsiligi sozlesmeden ve paralel muhabbetine girince ondan da olmamizdan

. Harunla atisip ona bile rezil olmasindan

. Cuneyt ve bugune kadar 4 istifadan

. Top gorunce bomba diye karakola goturen kardesinin floryaya atamasindan

. Para getiren GS adasini rusvet diye genel kurula sosyal tesis yapmasindan

. Hamzayi kovup denizliyi getirmesinden

. Denizliye 5 adet 20 -25 yas araliginda futbolcu sozu verip tutmamasindan

. Uefa cezasi geldikten tam 7 gun sonra ceza ile ilgili aciklama yaparken milyonlarin gozunun icine bakip "Transfere devam edecegiz" deyip transfer yapmamasindan.

. Ilk yariya on liberosuz baslatip 2. Yari mahsus transfer sezonu bittikten sonra buragi cine satip 2m. Yariya GS i golcusuz baslatmasindan

. Donk denen 30 yasindaki 5 ay sonra mukavelesi bitecek okuzu 2.5 milyona almasindan

. Denizliyi de tazminatini odeyip kovmasindan

. Takimda hala Tarik , Donk , Umut gibi cercop dururken takimin yildizlarina mantiksiz dayanaksiz bir ceza verip bizi tasiyacak adamlari kusturmesinden

. Serdar aziz gibi son 4 yil nerede ise ortalama ligin yari macini sakat gecirmis adama 4.5 milyon euro ve 3 oyuncu vermesinden

. 4 aydir bos olan TD luk koltugunu dolduramayacak kadar plansiz programsiz olmasindan ve sonunda mecburen Riekerinke kalmasindan.

. Ilk isim catiyi kapatmak deyip yapamamasindan

. GS TV yi uyduya tasiycam deyip onu bile yapamamasindan

Sonra bile buraya gelip hala "Önünüzü görememekten dolayı protesto edememekten" bahsediyorsanız bu dursunun verdigi "yem" miktarinin gozunuzun onune perde cekecek kadar çok olmasındandır!! :(

Daha üstüne söz yoktur.Sayfalarca anlattıkta ne fayda adamlar re re ra dan başka birşey bildiği yok.

Zeki ye yüklenmeyin bu kadar o da mevcut başkanları gibi sapıtmaya başlar sonra....

Sacmalami oluyor dusuncelerimiz aga kuslara bir sozum yok ama Galatasarayli gibi gorunen kuslar beni hasta ediyor onlar inceden inceden Galatasaraya dokundururlarsa bende dokundururum onlara.

Bir şey diyeyim mi. Bu arkadaşın tespitlerinin hepsi doğru. Tabi forumun %90 'ı gibi düşünmeyip sivri diliyle doğruları söyleyince belli ki birilerine batmış bu. Böyle mi Galatasaraylısınız siz adam bunu sorguluyor. Akşama kadar galatasaray 'a hakaret ve küçük düşürücü sözler söyleyerek mi taraftar oldunuz bunu soruyor adam.

Batmasın bazılarına. :)

Ya abi sinir oluyorum sunlarin "biz sizden daha iyi taraftariz" sacmaligina. Sen kimsin ulan da baskalarinin taraftarligini ölcüyorsun.

Maçlara gitmek,ürün almak bunlar maddiyatınla,işinle,zamanınla falan doğrudan ilgili olan şeyler.İstanbul veya çevresinde oturmayan birinden habire maçlara gitmesini beklemek,maddi durumu sınırlı birinden habire ürün almasını beklemek saçmalık olur,neticede gerçek hayat diye bir şey var.Herkes elinden geldiğini yapmaya çalışır.Örnek ben Mersin/Tarsus'ta oturuyorum,bütün çevre deplasmanlara elimden geldiğince gitmeye çalışırım,elimden geldiğince de ürün/forma alırım.Bunlara artı olarak da en az 1 kez de İstanbul'da maç izlemeye çalışırım her yıl.Ben ne yapabilirim ki daha fazla olarak?Sen ne yapabilirsin veya?Herkesin kendince işi gücü,değişik uğraşları var.Gidip kombine mi alayım ta buradan?

Bir şey diyeyim mi. Bu arkadaşın tespitlerinin hepsi doğru. Tabi forumun %90 'ı gibi düşünmeyip sivri diliyle doğruları söyleyince belli ki birilerine batmış bu. Böyle mi Galatasaraylısınız siz adam bunu sorguluyor. Akşama kadar galatasaray 'a hakaret ve küçük düşürücü sözler söyleyerek mi taraftar oldunuz bunu soruyor adam.

Batmasın bazılarına. :)

Biz GALATASARAY a değil, onu küçük düşürüp yönetemeyen zavallıyla, para ve çıkar karşılığı onu yalayıp kendini taraftar sanan dallamalara saydırıyoruz. Bunu da mı anlayamadın ultra ZEKİ (!) ....

Geri
Üst Alt