GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Bu başlık sadece mesaj israfı şuan. Soru veya cevap falan yok sürekli atışma var. Birazdan da troller damlar tam olur

Tuncay,

Bu sana son uyarım. Bak elli kere laf anlattım dinlemedin, bu en sevmediğim insan tipidir.

Bu forum senin saçma mantığınla hiç yönetilmedi, yönetilmeyecek de.

Eğer beğenmiyorsan, ya kendin git ya da ben sana yardımcı olucam gitmende. Üst yönetime kadar yükseldin bu forumda böyle bir ortama niye vakit harcıyorsun o zaman? Sağ üstte ÇIKIŞ yazıyor.
Kim yonetime laf atti okumada bir problem var herhalde yok yani uyeler diyince yonetim olarak algiliyorsan orasi baska. Yonetimde sevdigim kisiler var onlara laf atmam bu ilk once anla. Forumda kus var derken yonetimemi laf oluyor adamlar giriyor iste bir sekilde.

Senin ve o tayfanin delikanlilik anlayisi baska. Sizin düsüncenizde olmayanlar ve sizin olusumunuza katilmayanlar size göre daha "az" taraftar.

Bu düsünceniz degismedigi sürece de kimse sevmeyecek sizi. Akli basinda olan bir Galatasarayli zaten ultraslani sevmez burada gördügün gibi.

Bizi sevmeyin zaten. uA üyeleri emektar ve cefakar insanlardır. Siz ekran taraftarı, klavye taraftarısınız. Boş insansınız.

Kim yonetime laf atti okumada bir problem var herhalde yok yani uyeler diyince yonetim olarak algiliyorsan orasi baska. Yonetimde sevdigim kisiler var onlara laf atmam bu ilk once anla. Forumda kus var derken yonetimemi laf oluyor adamlar giriyor iste bir sekilde.
Sana kalsa forumun yarısı başka takım taraftarı zaten.

İşte sıkıntı da bu eleştirinin kime olduğu bile belli değil? Dışarıdan gelenlere mi laf atıyorsun şimdi sen bu yazdıklarınla?

2008 -2011 Forum Galatasarayın 96-2001 aralıgı gibiydi , şimdi aralıksız 2016 ...

Recep yildirimi provoke etmenizi tavsiye etmem zeki bey.

Geri
Üst Alt