- 26 Eylül 2012
- 118.815
- 67.050
- 4.818
Almanya 'dan konuşmak ne basit değil mi?
Yasadim, gördüm ve duydum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almanya 'dan konuşmak ne basit değil mi?
Zeki uA'da iş sahibi olan biri var mi?
Murat Urhan moderatör olduğu forumda kuş olmaz birader bunu aklının bir köşesine yaz.
sahipleri tasmalarını bırakırsa biz de gerekeni yaparız... Her ne kadar dursun kadar zevk vermemiz zor olsa da.Paramız yok ama tecrübeyi UKRAYNA da edindik![]()
Kim yonetime laf atti okumada bir problem var herhalde yok yani uyeler diyince yonetim olarak algiliyorsan orasi baska. Yonetimde sevdigim kisiler var onlara laf atmam bu ilk once anla. Forumda kus var derken yonetimemi laf oluyor adamlar giriyor iste bir sekilde.Tuncay,
Bu sana son uyarım. Bak elli kere laf anlattım dinlemedin, bu en sevmediğim insan tipidir.
Bu forum senin saçma mantığınla hiç yönetilmedi, yönetilmeyecek de.
Eğer beğenmiyorsan, ya kendin git ya da ben sana yardımcı olucam gitmende. Üst yönetime kadar yükseldin bu forumda böyle bir ortama niye vakit harcıyorsun o zaman? Sağ üstte ÇIKIŞ yazıyor.
Senin ve o tayfanin delikanlilik anlayisi baska. Sizin düsüncenizde olmayanlar ve sizin olusumunuza katilmayanlar size göre daha "az" taraftar.
Bu düsünceniz degismedigi sürece de kimse sevmeyecek sizi. Akli basinda olan bir Galatasarayli zaten ultraslani sevmez burada gördügün gibi.
Sana kalsa forumun yarısı başka takım taraftarı zaten.Kim yonetime laf atti okumada bir problem var herhalde yok yani uyeler diyince yonetim olarak algiliyorsan orasi baska. Yonetimde sevdigim kisiler var onlara laf atmam bu ilk once anla. Forumda kus var derken yonetimemi laf oluyor adamlar giriyor iste bir sekilde.
Sen kimsin peki merak ediyorum. Bomboş bir adamsın.
Zeki uA'da iş sahibi olan biri var mi?
Toton sıkıysa gel hakaretlerini herhangi bir uA 'ya söyle diyorum.
Kus olma ihtimalleri yok adamlar net kua burada dolaniyor.
Vardır mutlaka.
Ben Emrah'ım, seni muhatap alıp konuşmam bile seni yüceltir cancağzım.
Alayı godoş bunların.
Ben burada Galatasarayli gorununlelere laf atiyorum.Sana kalsa forumun yarısı başka takım taraftarı zaten.
İşte sıkıntı da bu eleştirinin kime olduğu bile belli değil? Dışarıdan gelenlere mi laf atıyorsun şimdi sen bu yazdıklarınla?