- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.812
- 2.743
O zaman sen de katıl bize.
Sizin gibi godoş değilim ki katılayım Zekki'cim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman sen de katıl bize.
Senin var mi
"Onumuzu gormeden protesto" demissin.
Kardes eger siz
. Pazartesi sali bombalar patliyor sozunden
. Hamzaya verdigi golcu sozunden
. Yaz transferin son gunu melo ve dzemailiyi maasinin %70 ini odemeye devam edip yollamasindan ve GS i on liberosuz lige baslatmasindan
. Gross skandalindan
. Kadin basketci lisans skandalindan
. Baskete tarihin en buyuk sponsoru deyip aylar sonra rakibinin 10 da 1 i gibi skandaldan.
. CL deki tek takim olmamiza ragmen TSL deki en gec sponsor bulup onu da nakit degil dumankaya ile kat karsiligi sozlesmeden ve paralel muhabbetine girince ondan da olmamizdan
. Harunla atisip ona bile rezil olmasindan
. Cuneyt ve bugune kadar 4 istifadan
. Top gorunce bomba diye karakola goturen kardesinin floryaya atamasindan
. Para getiren GS adasini rusvet diye genel kurula sosyal tesis yapmasindan
. Hamzayi kovup denizliyi getirmesinden
. Denizliye 5 adet 20 -25 yas araliginda futbolcu sozu verip tutmamasindan
. Uefa cezasi geldikten tam 7 gun sonra ceza ile ilgili aciklama yaparken milyonlarin gozunun icine bakip "Transfere devam edecegiz" deyip transfer yapmamasindan.
. Ilk yariya on liberosuz baslatip 2. Yari mahsus transfer sezonu bittikten sonra buragi cine satip 2m. Yariya GS i golcusuz baslatmasindan
. Donk denen 30 yasindaki 5 ay sonra mukavelesi bitecek okuzu 2.5 milyona almasindan
. Denizliyi de tazminatini odeyip kovmasindan
. Takimda hala Tarik , Donk , Umut gibi cercop dururken takimin yildizlarina mantiksiz dayanaksiz bir ceza verip bizi tasiyacak adamlari kusturmesinden
. Serdar aziz gibi son 4 yil nerede ise ortalama ligin yari macini sakat gecirmis adama 4.5 milyon euro ve 3 oyuncu vermesinden
. 4 aydir bos olan TD luk koltugunu dolduramayacak kadar plansiz programsiz olmasindan ve sonunda mecburen Riekerinke kalmasindan.
. Ilk isim catiyi kapatmak deyip yapamamasindan
. GS TV yi uyduya tasiycam deyip onu bile yapamamasindan
Sonra bile buraya gelip hala "Önünüzü görememekten dolayı protesto edememekten" bahsediyorsanız bu dursunun verdigi "yem" miktarinin gozunuzun onune perde cekecek kadar çok olmasındandır!!![]()
Bizi sevmeyin zaten. uA üyeleri emektar ve cefakar insanlardır. Siz ekran taraftarı, klavye taraftarısınız. Boş insansınız.
Sacmalami oluyor dusuncelerimiz aga kuslara bir sozum yok ama Galatasarayli gibi gorunen kuslar beni hasta ediyor onlar inceden inceden Galatasaraya dokundururlarsa bende dokundururum onlara.Bu ne şimdi Tuncay saçmalıyorsun yine
-Tapatalk-
Kus olma ihtimalleri yok adamlar net kua burada dolaniyor.
Sacmalami oluyor dusuncelerimiz aga kuslara bir sozum yok ama Galatasarayli gibi gorunen kuslar beni hasta ediyor onlar inceden inceden Galatasaraya dokundururlarsa bende dokundururum onlara.
Sen nerelerdesin emrah
Sizin gibi godoş değilim ki katılayım Zekki'cim.
Aklini seveyim senin. Hep ayni laflar zaten. Klavye taraftari, ekran taraftari.
Iste bundan bahsediyorum kendiniz disinda herkesi daha az taraftar olarak görüyorsunuz. Bu bozuk zihniyetiniz degimedigi sürece de bir bok olmayacak sizden, ancak kendiniz calipp kendiniz oynarsiniz. Yönetimi yalamaya devam edin uA olarak (sen ne düsünüyorsun bilmem).
Kimsenin taraftarligini ölcecek durumda deiglsiniz, bu kimsenin ne hakki ne de haddi. Yurt disinda yasayan biri stadyuma gelemedigi icin daha az taraftar oluyorsa Allah akil fikir versin diyorum baska da birsey demiyorum.
Böyle basitçe laf sokma çabalarına gerek yok,kibarca bir soru sordum,cevaplamak istemiyorsan istemiyorum dersin,olur biter.Madem istemiyorsun,ben de daha fazla uzatmayayım o zaman.İyi forumlar.
Toton sıkıysa gel hakaretlerini herhangi bir uA 'ya söyle diyorum.
En basit hazırlık maçını bile bekliyor musun?Ne kadar kötü sezon geçirsek de Galatasaray maçı olduğunda heyecanlanıyor musun?Cevabın evet'se Galatasaraylı'sındır,bu kadar basit.
Fazla var zaten.Burda toplasan 10 tane Galatasaraylı yok.
Hoyyyydaaaa Galatasarayli degilmisim ya laEn basit hazırlık maçını bile bekliyor musun?Ne kadar kötü sezon geçirsek de Galatasaray maçı olduğunda heyecanlanıyor musun?Cevabın evet'se Galatasaraylı'sındır,bu kadar basit.
Forumdaki godoşların bayrak ismisin gibi geldi.
Hoyyyydaaaa Galatasarayli degilmisim ya la![]()