GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Zeki bak ben seni tanimiyorum da anlamadim da ama buradaki insanlara verdigin yanlis bilgiler var . Birincisi ua ya da baska bir topluluk hic bir donemde GS kongreleri ve yonetimleri uzerinde etkili olamamistir

bizim kongremizin dogrulugu yanlisligi tartisilir ama disarida gorme gibi bir huyu vardir , siz gsc , ua , bagimsizlar diye ayrilip aranizda tartisiyorsunuz ama o kongredeki adamlar kimseyi kaale almiyor

ua nin hem yonetim kadrosu hem de tirnak icinde suksesi zirveyken bile canaydina neler yapildi , stad yakildi yikildi gitmedi adam , surene asikti herkes ama gonderildi kongre tarafindan , aysal keza

polat kadar seyirciden baski yiyen var miydi son doneminde iktidar olaylarinda , ama istifa etmedi ibra edilmedigi icin ayrildi

yani burada bir karsilikli rol calma cabasi var ama kazanan da bir sey kazanmayacak onu demeye calisiyorum , bu arada taraftari sallamayan yonetici veya genel kurul olayini savunma manasinda yazmadim bunu ama boyle bir gercek var

Sinan bey, sizce genel kurulunun yapisi bir degisim ihtiyaci görüyor mu ? Acikca söylemek gerekirse, kimse bir kulübe üye diye, o kulübün kölesi gibi calismak zorunda degildir. Ama en azindan kulüp ile daha icli, disli, daha fazla kafa yoran, daha fazla aktivite icerisinde olmak isteyenlere, yer acilmasi, size göre de mübah midir ?

Bu konuyu açmak isterim,merak ettim şimdi nasıl bir adammışım.Eyvallah diyip geçesim var aslında ama,can çıkıyor huy çıkmıyor işte. :D
Allahini seven ustume toprak atsin. :D

Iste bundan bahsediyorum tam olarak, acacak bir sey yok ki acalim.

Son düzenleme:
Sinan bey, sizce genel kurulunun yapisi bir degisim ihtiyaci görüyor mu ? Acikca söylemek gerekirse, kimse bir kulübe üye diye, o kulübün kölesi gibi calismak zorunda degildir. Ama en azindan kulüp ile daha icli, disli, daha fazla kafa yoran, daha fazla aktivite icerisinde olmak isteyenlere, yer acilmasi, size göre de mübah midir ?
Aha sen eksiktin Sinan Bilginle kanka olursunuz.

Forum ortamında bey, saygılar, efendim vs gibi konuşan insanları benzin döküp yakasım geliyor.

Seninde avatarın yok demek ki pek fikir sahibi bir insan değilmişsin

Fikir sahibi olamayan insanlarla işim olmaz

İyi forumlar

Başarısız bir trollük çabası içinde olmadığım doğrudur. İyi okurum ama pek vaktim olmuyor yazmak için.

Gördüğüm kadarı ile herşeyin zıttını söylemek üzerine kurulu bir çabanız var, ama bu başarısız bir yöntem. Trollük konusunda ders almak isterseniz beklerim.

Başarısız bir trollük çabası içinde olmadığım doğrudur. İyi okurum ama pek vaktim olmuyor yazmak için.

Gördüğüm kadarı ile herşeyin zıttını söylemek üzerine kurulu bir çabanız var, ama bu başarısız bir yöntem. Trollük konusunda ders almak isterseniz beklerim.

Sen okursun ben yazarım

Gerekirse noktayıda ben koyarım ayıks

Koyun beyin siirtli oldugunu, ve bir pazaralama sirketine genel müdürü olduguna yönelik duyumlar aliyorum.

Geri
Üst Alt