- 10 Nisan 2013
- 53.527
- 33.436
- 2.993
Bir şeyleri bölmeye ne kadar meraklısın lasavaşı kaybettik.forumu zeki'nin üzerine yapın!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir şeyleri bölmeye ne kadar meraklısın lasavaşı kaybettik.forumu zeki'nin üzerine yapın!!
Anlamadığım,olağanüstü demiş başarılara.Nesi olağanüstü acaba?Fenerliler veya Beşiktaşlılar olağanüstü der şunlara.1996-2000 gören hiçbir kimse bu başarılara olağanüstü demez.
Koray biraz toplu yazmaya çalış, hiç okunmuyor böyle yazdıkların. Çok yoruyor insanı.
1 senelik toleransı olmalı herkesin. Bu sene ak kara belli olacak. Senin gibi adamlara kalsak her sene 3 td 2 başkan değiştirmemiz gerek.
Tek tek yaziyorum ki tane tane anlasilsin diye.
Bak haberin yok sanirim Ligi 6. Sirada bitirdik!!!![]()
Tek tek yaziyorum ki tane tane anlasilsin diye.
Bak haberin yok sanirim Ligi 6. Sirada bitirdik!!!![]()
Yem saglam yem!!
GS in ligi 6. Bitirdigi yil "Tum kupalari" topladigini soyletecek kadar saglam.
Problem şu biz GS taraftari olarak cepten para harciyoruz onlar kazaniyor!! "Kazanmak" derken bunu kastediyor sanirim hakli ben hep para kaybediyorum GS a !![]()
Cevaplarsanız sevinirim,
1. Koşulsuz destek diye birşey yoktur, birşeyi seviyorsan iyi, daha iyi ve en iyi olmasını istersin, hep destek ve ne olursa olsun destek veriyorsan çıkarın vardır, aranızdan 1 tane bile üye taraftar oluşumunda yer alan yönetim kadrosunun bu destekten rant sağladığını düşünmedi mi?
2. 36 yaş demişsiniz akran sayılırız, bu yaşta 7/24 elinde telefon yada bilgisayar başında Nasıl bu kadar Zaman ayırabiliyorsunuz bu foruma? Yoksa saygılı olunması için biraz yaş mı büyülttünüz ?
Bu senin saçma sapan fikrin. Demedik tabiki.
Zaten 3 kupa var,lig,Türkiye Kupası ve Süper Kupa.Lig veya kupadan birini aldın mı otomatikmen onun da finalindesin zaten,o da tek maç.Onu da finallerdeki üstünlüğümüzle alacağız muhtemelen.Yani derinlemesine bakarsak olay böyle.
Bütün kupaları topladık lafı en kötü geçen sene için söylenmeli.3 kupanın 3'ünü de aldık.Ancak hakikisi 2000 yılıdır,UEFA Kupası da,TSYD Kupası da dahil.
SİZ NE YAPTINIZ SEMPATİZAN TOPLULUĞU?
ultrAslan Muhteşem Koreografi HD | Galatasaray - Lazio - YouTube