GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Anlamadığım,olağanüstü demiş başarılara.Nesi olağanüstü acaba?Fenerliler veya Beşiktaşlılar olağanüstü der şunlara.1996-2000 gören hiçbir kimse bu başarılara olağanüstü demez.

Yem saglam yem!!

GS in ligi 6. Bitirdigi yil "Tum kupalari" topladigini soyletecek kadar saglam.

Problem şu biz GS taraftari olarak cepten para harciyoruz onlar kazaniyor!! "Kazanmak" derken bunu kastediyor sanirim hakli ben hep para kaybediyorum GS a ! :)

Adama ne derseniz diyin hatta uA ya da ne derseniz diyin ama bugün gerçekler ortada

2 günde toplanan taraftar sayısı tokat gibi yapıştı

uA olmadan birlik olmamız çok güç.O yüzden uA ya hep destek tam destek

Cevaplarsanız sevinirim,
1. Koşulsuz destek diye birşey yoktur, birşeyi seviyorsan iyi, daha iyi ve en iyi olmasını istersin, hep destek ve ne olursa olsun destek veriyorsan çıkarın vardır, aranızdan 1 tane bile üye taraftar oluşumunda yer alan yönetim kadrosunun bu destekten rant sağladığını düşünmedi mi?
2. 36 yaş demişsiniz akran sayılırız, bu yaşta 7/24 elinde telefon yada bilgisayar başında Nasıl bu kadar Zaman ayırabiliyorsunuz bu foruma? Yoksa saygılı olunması için biraz yaş mı büyülttünüz ?

Zeki bak ben seni tanimiyorum da anlamadim da ama buradaki insanlara verdigin yanlis bilgiler var . Birincisi ua ya da baska bir topluluk hic bir donemde GS kongreleri ve yonetimleri uzerinde etkili olamamistir

bizim kongremizin dogrulugu yanlisligi tartisilir ama disarida gorme gibi bir huyu vardir , siz gsc , ua , bagimsizlar diye ayrilip aranizda tartisiyorsunuz ama o kongredeki adamlar kimseyi kaale almiyor

ua nin hem yonetim kadrosu hem de tirnak icinde suksesi zirveyken bile canaydina neler yapildi , stad yakildi yikildi gitmedi adam , surene asikti herkes ama gonderildi kongre tarafindan , aysal keza

polat kadar seyirciden baski yiyen var miydi son doneminde iktidar olaylarinda , ama istifa etmedi ibra edilmedigi icin ayrildi

yani burada bir karsilikli rol calma cabasi var ama kazanan da bir sey kazanmayacak onu demeye calisiyorum , bu arada taraftari sallamayan yonetici veya genel kurul olayini savunma manasinda yazmadim bunu ama boyle bir gercek var

1 senelik toleransı olmalı herkesin. Bu sene ak kara belli olacak. Senin gibi adamlara kalsak her sene 3 td 2 başkan değiştirmemiz gerek.

Dursun Özbek'i savunmak için başka bir done bulmak zor olduğundan aynı ekseriyette cevap veriyorsun tabi.

Bazen 1 dakika bile yeterlidir birinin yetersizden de öte kötü niyetli olduğunu anlamak için.

Dursun ÖZBEK, bu kulübe atanan fiili bir kayyumdur. Birilerine arsaları peşkeş çekmek uğruna atanmıştır.

Arsalara mı göz diktiniz sizde yoksa.

bağımsız, gerçek gsliler > ultraparalı köpekler diyerek konuyu kapatabiliriz.

Yem saglam yem!!

GS in ligi 6. Bitirdigi yil "Tum kupalari" topladigini soyletecek kadar saglam.

Problem şu biz GS taraftari olarak cepten para harciyoruz onlar kazaniyor!! "Kazanmak" derken bunu kastediyor sanirim hakli ben hep para kaybediyorum GS a ! :)

Zaten 3 kupa var,lig,Türkiye Kupası ve Süper Kupa.Lig veya kupadan birini aldın mı otomatikmen onun da finalindesin zaten,o da tek maç.Onu da finallerdeki üstünlüğümüzle alacağız muhtemelen.Yani derinlemesine bakarsak olay böyle.

Bütün kupaları topladık lafı en kötü geçen sene için söylenmeli.3 kupanın 3'ünü de aldık.Ancak hakikisi 2000 yılıdır,UEFA Kupası da,TSYD Kupası da dahil.

caps_image_100507_fyMYn.jpg

Cevaplarsanız sevinirim,
1. Koşulsuz destek diye birşey yoktur, birşeyi seviyorsan iyi, daha iyi ve en iyi olmasını istersin, hep destek ve ne olursa olsun destek veriyorsan çıkarın vardır, aranızdan 1 tane bile üye taraftar oluşumunda yer alan yönetim kadrosunun bu destekten rant sağladığını düşünmedi mi?
2. 36 yaş demişsiniz akran sayılırız, bu yaşta 7/24 elinde telefon yada bilgisayar başında Nasıl bu kadar Zaman ayırabiliyorsunuz bu foruma? Yoksa saygılı olunması için biraz yaş mı büyülttünüz ?

1. Düşünmedi.
2. Sen beni ne zaman 7/24 bu forumda gördün? Doğru şeyler yazalım.

Bu senin saçma sapan fikrin. Demedik tabiki.

Benim değil en az %50'nin fikri bu şekilde emin olabilirsiniz.

Bu forum biraz farklıdır. Köşeye sıkışınca fikre saçma demek tam da biat kültüründe olanların düştüğü büyük bir yanılgıdır.

UA'nın hiç bir eleştiriyi kabul etmeyen biz herşeyin iyi biliriz tutumu tam da mevcut iktidarın borazanı olmak ile oturmaktadır. TEVFİK FİKRET'in torunuyuz diye övünen bir kulübün taraftarı olarak bize yakışan kareografi yapmaktan başka bir halta yaramayan oluşum değil, gerçek manada bu kulübü sahiplenecek siyaset üstü oluşumlardır.

Zaten 3 kupa var,lig,Türkiye Kupası ve Süper Kupa.Lig veya kupadan birini aldın mı otomatikmen onun da finalindesin zaten,o da tek maç.Onu da finallerdeki üstünlüğümüzle alacağız muhtemelen.Yani derinlemesine bakarsak olay böyle.

Bütün kupaları topladık lafı en kötü geçen sene için söylenmeli.3 kupanın 3'ünü de aldık.Ancak hakikisi 2000 yılıdır,UEFA Kupası da,TSYD Kupası da dahil.

Zaten derdim hersene sampiyonluk degil yok boyle bisey.

Ama sen baskan olarak 10 lafinin 9 u yalansa, Melo ve Dzemaili gibi 2 on liberonu transferin son gunu gonderip GS i on liberosuz lige baslatiyorsan, 2. Yari da denizliyi binbir yalanla kandiriyorsan transfer donemi bittikten sonra eldeki tek golcunu satiyorsan sen GS a hizmet ediyor olamazsin.

UA denen olusum da bu hainlige "Gık" ını cıkarmıyorsa durum nettir!!

Son düzenleme:
Zeki bey tüm foruma yetiyor uA nın neden bu kadar güçlü bir topluluk olduğu gözler önüne serilmiştir

Helal olsun

Adam tek başına bütün forumu susturdu

Cevap veremeyecek insanlar hakaret boyutuna getirmişler olayı şaşırmadım

Geri
Üst Alt