GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Sayin sinan bilgin kirmizi koltuga otursada forumumuzun seviyesini yukseltse.

Acikcasi ben de begendim , boyle takilmalar kufur kiyametten cok daha iyi , bunda da iftira filan var ama olsun zekice bir mesajdi

ana baci gitmekten daha kayda deger

Haklısın,sana da fazla yükleniliyor,yeri geliyor hak etmediğin eleştirilerde/hakaretlerde bulunuluyor,ona da katılıyorum.Ancak sana yöneltilen eleştirilerin hepsinin ortak bir doğrusu var,biraz fazla ego sahibisin,biraz tevazu göstersen sorun kalmaz bence.

Acikcasi ben de begendim , boyle takilmalar kufur kiyametten cok daha iyi , bunda da iftira filan var ama olsun zekice bir mesajdi

ana baci gitmekten daha kayda deger
İnterneti kullanan herkes böyle düşünse çok daha nezih ortamlarda fikir alış verişinde bulunabilirdik. Kutluyorum bu düşünceni.

Konu içeriği bayağı komik oldu bence zaten.

Merak ettiğim 40 tane misafir bu konuda ne yapıyor :D

Sayin sinan bilgin kirmizi koltuga otursada forumumuzun seviyesini yukseltse.
Gsc yönetimi çalışıyor ön protokol imzalandı ama bunun dışarıya sızması iceride kostebegin olduğuna isaret.En kisa surede imzalar atılacak. Sinan bey fransada bulunacağını randevu trafiğine gore donus yapacağını bildirdi.
Uyelerimize kalite sağlamak isimiz.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haci buradaki tepkinin esas sebebi dursun ve adnan polat gibilere tepkisiz kalinmasi. Sen gel su dursun sevdandan vazgec.

Mehmetcim Dursun daha yeni geldi ve oynadığı kupaların hepsini topladı sonuç olarak. Sadece şampiyon olamadık. Bu aslında büyük başarıdır. Fakat tüm bu olağanüstü başarılara rağmen uA olarak nötr bir tavır sergileniyor. Daha ne olacaktı? Her sene td ve başkan mı değiştirelim?

Gsc yönetimi çalışıyor ön protokol imzalandı ama bunun dışarıya sızması iceride kostebegin olduğuna isaret.En kisa surede imzalar atılacak. Sinan bey fransada bulunacağını randevu trafiğine gore donus yapacağını bildirdi.
Uyelerimize kalite sağlamak isimiz.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bari önceden bi sinyal falan verin o gün isimiz varsa erteleyelim mahrum kalmak istemem

Geri
Üst Alt