- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Sayin sinan bilgin kirmizi koltuga otursada forumumuzun seviyesini yukseltse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen de sağda solda uA yaptı bunları diye övün.
Anca holıganlık mılletın anasına bacısına sövün
Sayin sinan bilgin kirmizi koltuga otursada forumumuzun seviyesini yukseltse.
Yasin'i ihraç edersem yeterli olur sanırım.Forumumuz böyle bır yuku kaldırabılecek bır kıtleye sahip degil henüz
Acikcasi ben de begendim , boyle takilmalar kufur kiyametten cok daha iyi , bunda da iftira filan var ama olsun zekice bir mesajdi
ana baci gitmekten daha kayda deger
İnterneti kullanan herkes böyle düşünse çok daha nezih ortamlarda fikir alış verişinde bulunabilirdik. Kutluyorum bu düşünceni.Acikcasi ben de begendim , boyle takilmalar kufur kiyametten cok daha iyi , bunda da iftira filan var ama olsun zekice bir mesajdi
ana baci gitmekten daha kayda deger
niye övüneyım böyle şeyleri marifet sanan sizlersiniz
Haci buradaki tepkinin esas sebebi dursun ve adnan polat gibilere tepkisiz kalinmasi. Sen gel su dursun sevdandan vazgec.Sen de sağda solda uA yaptı bunları diye övün.
Marifet çünkü kardeşim. taraftarlık budur. Bilgisayar önünde taraftara, futbolculara, yönetime sallamak değil.
Bunların adamlık anlayışı bu işte
Birde yiyosa oraya gel buraya gel.Birde erkek olupta yiyosa teke tek gel diyebildiğini göremedik bir kişiye bile![]()
Sen ne yapıyorsun şu anda peki?
Gerekli dersi veriyorum.
Gsc yönetimi çalışıyor ön protokol imzalandı ama bunun dışarıya sızması iceride kostebegin olduğuna isaret.En kisa surede imzalar atılacak. Sinan bey fransada bulunacağını randevu trafiğine gore donus yapacağını bildirdi.Sayin sinan bilgin kirmizi koltuga otursada forumumuzun seviyesini yukseltse.
Haci buradaki tepkinin esas sebebi dursun ve adnan polat gibilere tepkisiz kalinmasi. Sen gel su dursun sevdandan vazgec.
Cevap: Volkan: "Ronaldo'nun penaltısını kurtarmak..."
Tebrikler milli kalecimize
Gsc yönetimi çalışıyor ön protokol imzalandı ama bunun dışarıya sızması iceride kostebegin olduğuna isaret.En kisa surede imzalar atılacak. Sinan bey fransada bulunacağını randevu trafiğine gore donus yapacağını bildirdi.
Uyelerimize kalite sağlamak isimiz.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi