Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Kurbağa bacağı da yiyon mu lan.
Okyanus tabagi dedim patron , konuya uzak olman normal de bari belli etme
makarnaya talim , ketcap da dok 2-3 liraya kiy artik

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurbağa bacağı da yiyon mu lan.
Bilemem google amca diyorBu ne seviyesiz ve aptalca bir mesaj yahu
Hah şöyle 36 görünümlü ergen yalama seni farklı bir mesaj yaz .... Bak burada takılman zeka seviyeni nasıl bir tık arttırdı ha gayret kendi başına wc e gidebileceksin...
Senle uğraşamayacağım ben heteroyum. Varsa tanıdığın gönder.
Ne bileyim Elit insanlar kurbağa bacağı,Yengeç yemeyi severler de.Okyanus tabagi dedim patron , konuya uzak olman normal de bari belli etme
������������
Ulan sabahtan beri 15 mesaj yazdıysan hepsi de homo içerikli. ben mi ergen oldum 1 kere anladığın dilden cevap verince.Benden alıntı yapma homo.
Karayiplerin ortasında birinin size sinnaaann sinnaaan diye bağırdığı oldumu hiç?Onu sagdan soldan tirtiklayacagi paraya ihtiyaci olanlar yapar sanirim , sence ben gezip tozmak icin bir yerden para goturmeyi bekleyecek birine mi benziyorum
arkadaslarim gorse su yorumlari baya masada gulerdik fakat tekim ne yazik ki
Okyanus tabagi dedim patron , konuya uzak olman normal de bari belli etme
)
Yalancının yalan dersi vermesi.Senin ve senin gibilerin gercek taraftar olabilmeniz icin once birini karsiliksiz sevmeyi ogrenmeniz lazim.
Menfaat karsiligi degil.
O okuyamadigin uzunluktaki Dursunun Yalan ve Yanlislarina ragmen hala onu neden protesto etmediginizi objektif olarak aciklayabilirsen inandirici olursun.
O zamana kadar kusura bakmayin "Satılmış, satın alınmış" profesyonel taraftarsınız!!
Karayiplerin ortasında birinin size sinnaaann sinnaaan diye bağırdığı oldumu hiç?
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sinan bilgin'e soru sormayin adam Yurt disinda mobilden giriyor,fatura da Galatasaray kulübüne giriyor
Sonucta kaybeden biz oluyoruz
Bunu hepiniz paylaştınız. İmza uA-Avrupa.
ultrAslan AVRUPA - Piskopat, Deli ve Manyak #FAA - YouTube
Çok iyiydi bu.![]()
Anca holıganlık mılletın anasına bacısına sövün