GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Hah şöyle 36 görünümlü ergen yalama seni farklı bir mesaj yaz .... Bak burada takılman zeka seviyeni nasıl bir tık arttırdı ha gayret kendi başına wc e gidebileceksin...

Ulan sabahtan beri 15 mesaj yazdıysan hepsi de homo içerikli. ben mi ergen oldum 1 kere anladığın dilden cevap verince. :) Benden alıntı yapma homo.

Senle uğraşamayacağım ben heteroyum. Varsa tanıdığın gönder.

Var tabi

inci-nin-anan-caps-indeki-%C3%A7ocu%C4%9Fu-bulmas%C4%B1_304012.jpg

Ben de evimin manzarasını atayım. Marseille'in sokakları.. (Le Petit Metro'nun karşısı..)

1doYAD.jpg

Onu sagdan soldan tirtiklayacagi paraya ihtiyaci olanlar yapar sanirim , sence ben gezip tozmak icin bir yerden para goturmeyi bekleyecek birine mi benziyorum

arkadaslarim gorse su yorumlari baya masada gulerdik fakat tekim ne yazik ki
Karayiplerin ortasında birinin size sinnaaann sinnaaan diye bağırdığı oldumu hiç?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin ve senin gibilerin gercek taraftar olabilmeniz icin once birini karsiliksiz sevmeyi ogrenmeniz lazim.

Menfaat karsiligi degil.

O okuyamadigin uzunluktaki Dursunun Yalan ve Yanlislarina ragmen hala onu neden protesto etmediginizi objektif olarak aciklayabilirsen inandirici olursun.

O zamana kadar kusura bakmayin "Satılmış, satın alınmış" profesyonel taraftarsınız!!
Yalancının yalan dersi vermesi.

Sinan bilgin'e soru sormayin adam Yurt disinda mobilden giriyor,fatura da Galatasaray kulübüne giriyor

Sonucta kaybeden biz oluyoruz

Geri
Üst Alt