GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

S.MOD>MOD>GSE>Düz parçalı üye büyük düşüşten sonra akolizme vurmuş kendini tuncay renkdaşımız hüzün verici :(

Kuslarin kafasini ezmek icin yemin ettim hersey Galatasaray icin sayin puki modluktan ben istiyerek ciktim bunada bir aciklik getirelimde yanlis anlasilma olmasin.

Ben her yerde kuslara hakaret ederim hele Galatasarayli gorunumlu kuslara her zaman her yerde en agir hakareti ederim.

Ilac paran mi yok

Hesap numarasi yaz para gönderelim bu sekilde olmaz

Doktor arkadasim anlatmisti sizofren olanlar günde 3-4 ilac icmeleri gerekiyor

tuncay birazdan tüm forumu kuş ilan edicek gibi yeni bir ümit çatar efsanesi doğuyorrr

Şu foruma psikolog şart arkadaşlar

Ilac paran mi yok

Hesap numarasi yaz para gönderelim bu sekilde olmaz

Doktor arkadasim anlatmisti sizofren olanlar günde 3-4 ilac icmeleri gerekiyor

Senin gibi trollerin boynuna hanceri vurmak benim gorevim o doktor arkadasina soyle sana bir kus gribi asisi yapsin pis yakalanmissin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tablo ortada dursuna sırf aysal adamı olmak ihtimali var diye tapanlar şimdi dursuna küfür etmesinler. Kendi düşen ağlamaz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Engin ayip ediyorsun. Doğrudur Başkanımız Sn. Ünal Aysal'ın adamı sandık ve oyumuzu verdik ama bizi kandırmıslar. Malesef yanıldık, Ünal Aysal ve gs düşmanı biriymiş.

Ne oldu kerim kardeş ? Hakedene hak ettiği gibi davranıyorum. Allahın yumuşaklari ne duymak istiyorsa onu yazıyorum.

Basit bir soru sordum her şeyden alakasız. 20-25 yaşında adamların seninle bu kadar derdinin olması tuhaf. Oturup da trollük yapmak için özel bir çaba sarfedeceğini sanmıyorum zira.

Engin ayip ediyorsun. Doğrudur Başkanımız Sn. Ünal Aysal'ın adamı sandık ve oyumuzu verdik ama bizi kandırmıslar. Malesef yanıldık, Ünal Aysal ve gs düşmanı biriymiş.
Eeeee bende yanlış bir şey söylemedim. Yumuşak kısmı şahsi bir kardeşe ait Dursuncu fikir değistirenlere değil :)

Son düzenleme:
Basit bir soru sordum her şeyden alakasız. 20-25 yaşında adamların seninle bu kadar derdinin olması tuhaf. Oturup da trollük yapmak için özel bir çaba sarfedeceğini sanmıyorum zira.
Trolluk yapmıyorum şahsi fikrim sneijder in bize uygun olmadığını yazıyorum 2 yıldır, forum pek desteklemiyor bunu bazı bebelerde hakaret edince seviyelerine inip anlayacağı dilden yazıyorum o kadar.

Geri
Üst Alt