GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Tuncay'i forum yönetiminden kovduklari icin forum üyelerinin kus oldugunu iddaa ediyor

Degisik bir arkadas

Tuncay'i forum yönetiminden kovduklari icin forum üyelerinin kus oldugunu iddaa ediyor

Degisik bir arkadas

Ben oncedende kus oldugunuzu iddaa ediyordum ama yonetimdeyken pek fazla konusmuyordum sizin gibi trollerle. Ama simdi rahatim trolse veya kussa soylerim direk.

Off yeter yahu çocuk kavgası gibi. 10 yaşındaki çocuklar böyle saçma sapan kavgalar etmiyor.

Sabaha konuyu gören açsın kilidi.

Yahu alt tarafı futbol bu ayak topu eğlence aracı yani..insanları ciddi işlerden önemli işlerden arta kalan vakitleri için eğlence aracı futbol..budur abi fazla ciddiye alan adamı anlayamıyorum hele spor kulübü üzerinden gerçek tartışmayı hiç anlamıyorum.

Yahu alt tarafı futbol bu ayak topu eğlence aracı yani..insanları ciddi işlerden önemli işlerden arta kalan vakitleri için eğlence aracı futbol..budur abi fazla ciddiye alan adamı anlayamıyorum hele spor kulübü üzerinden gerçek tartışmayı hiç anlamıyorum.
Kolay kolay tartismazdim bazi troller bazi kisileri salak yerine koyuyorlar yok yani ne gerek var.

Sinan bey, sizce genel kurulunun yapisi bir degisim ihtiyaci görüyor mu ? Acikca söylemek gerekirse, kimse bir kulübe üye diye, o kulübün kölesi gibi calismak zorunda degildir. Ama en azindan kulüp ile daha icli, disli, daha fazla kafa yoran, daha fazla aktivite icerisinde olmak isteyenlere, yer acilmasi, size göre de mübah midir ?

Gereklidir . Esas sorunun sayi olmadigini herkes biliyor , ben de sokaktan gecen her adamin dernek bunyesinde uyelestirilmesini istemem fakat uye kabulu yapilirken kontenjanlarin daha adil dagitilmasi ve kesinlikle ucretlerin kategorilere gore esitlenmesi gerekir

bazi carpikliklar var , GS komunitesine faydali olabilecek cok insan sirada beklerken , kluple alakasi olmayacagi belli tonla kisi apolet icin sirf lise cikisli oldugu icin saniyesinde uye olabiliyor

liselinin uyelik fiyati 600 , disaridan adamin 10 bin .. Enteresan olan benim 2004 uyelik tarihim ve fiyatlar ayni . Ulkede o gun 10 bin olan bir seyin bugun de 10 bin olmasi akil kari mi ?

Pahali yapin , senelik aidatlari arttirin . Bunlara tamam ama uye olmak isteyenlere de firsat esitligi taniyin . Liseden olmak , eski sporcu ya da aile bireyi olmak ancak samimiyet ve taninma acisindan guven acisindan bir gosterge olabilir , fiyatta avantaj olmamali kontenjanda avantaj olmamali

polat zamaninda bu cok kereler denendi fakat degistirilemedi

Keşke sen de olur olmaz satmasan camiamızı. Biz kötü gün taraftarıyız kardeş.
bu nasıl bir cevap ?? kötü gün taraftarı olmak için taraftara güven verecek , gelecek planlaması yapmayı bilen , taraftarla sürekli iletişim halinde olan bir yönetim olması lazım taraftardan kopuk hatta yeri geldiğinde taraftarı azarlayan, tepeden bakan , eleştiri yapacağına kalk git bileklik al diyen , transfer yapmak için yapan en ufak bir zeka kırıntısı olmayan bir yönetimin nesini destekleyeceğim !! asıl camiayı satmak şu anki vahim durumumuzu görmezden gelip susmaktır bana göre !

bu nasıl bir cevap ?? kötü gün taraftarı olmak için taraftara güven verecek , gelecek planlaması yapmayı bilen , taraftarla sürekli iletişim halinde olan bir yönetim olması lazım taraftardan kopuk hatta yeri geldiğinde taraftarı azarlayan, tepeden bakan , eleştiri yapacağına kalk git bileklik al diyen , transfer yapmak için yapan en ufak bir zeka kırıntısı olmayan bir yönetimin nesini destekleyeceğim !! asıl camiayı satmak şu anki vahim durumumuzu görmezden gelip susmaktır bana göre !
Yönetimi veya insanları değil Galatasarayı destekle. Kulübün borcu mahlum seviyelerde olduğunu biliyorsun. Yok isim veya isimler sevdiğimiz kulübü idare edemiyorsa Galatasarayın suçu nedir? Siz tepkinizi kişilere değil Galatasaray'a veriyorsunuz resmen.

Aslolan Galatasaray !!!

Yönetimi veya insanları değil Galatasarayı destekle. Kulübün borcu mahlum seviyelerde olduğunu biliyorsun. Yok isim veya isimler sevdiğimiz kulübü idare edemiyorsa Galatasarayın suçu nedir? Siz tepkinizi kişilere değil Galatasaray'a veriyorsunuz resmen.

Aslolan Galatasaray !!!

Aslolan Galatasaray oldugundan dursunun gitmesi gerekiyor.

Kaldigi her saniye kulubu bitiriyor.

Stadda para ile satin alinmis, biletlerin peskes cekildigi ua oldugundan orada etkin protesto olmuyor.

Zaten kombine geliri + store oldu mu bilancoyu gosterip o koltukta oturmaya devam edecek cibiliyetsiz.

Ammaaa mevcut durumda oldugu gibi gecen sene bugun 27 bin olan kombine 3 binde kalınca, store cirosu gecen senenin %50 gerisinde kalinca , gecen sene CL ye giden GS a bile forma sponsoru bulamayan dursun bu sene de sponsor bulamayinca o genel kurul da , dursun da, satilmis ua da GSın tek sahibinin onlar degil gercek GS taraftari oldugunu seve seve anlayacaklar, anlayacaksiniz.

Bu bir iktidar savasi, siz satilmislara (UA cilar), lisecilere karsi biz GS taraftarı.

Kaybedeceksiniz bu savasi hepiniz.

Dursun seve seve gidecek.

3 bini satilmis 5 bin kisiye oynayarak devam edemeyecekler.Gelip elimizi opecekler. Dursunu gonderecekler. Ve biz GS i bu cibiliyetsizden kurtaracagiz.

Baska yolu yok.

Son düzenleme:

Aslolan Galatasaray !!!

Şu açıdan katılıyorum Fatih,8. olduğumuzda takımı takip etmiyorum futbolla ilgilenmiyorum demek,şimdi de bir benzerini yapmak iyi gün taraftarlığı denebilir.Ne kadar kötü yönetilirsek yönetilelim,ne kadar başarısız olursak olalım,en basit maçta bile armayı görünce heyecanlanmamak elde değil.

Geri
Üst Alt