- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Anlamadim ?
Seninle alakali bir Mesaj degil neden cevap veriyorsun
Hasta olan sensin. Kus gribine fena tutulmussun hadi gitte bir caresine bak hadi kocum hadi cnm topukla.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamadim ?
Seninle alakali bir Mesaj degil neden cevap veriyorsun
Tuncay'i forum yönetiminden kovduklari icin forum üyelerinin kus oldugunu iddaa ediyor
Degisik bir arkadas
Ben oncedende kus oldugunuzu iddaa ediyordum ama yonetimdeyken pek fazla konusmuyordum sizin gibi trollerle. Ama simdi rahatim trolse veya kussa soylerim direk.
Sana tedavi sart
Kapa gözlerini,cocukluguna dön,neler görüyorsun anlat yardimci olalim
Mehmet demirkol fenerli ama kongre üyesi mesela
Gelde bunlara laf anlat. Galatasaray lisesinden mevzun olmus bir suru Fenevli var ve onlarda kongre uyesi.demirkol gs lisesi mezunu ordan torpillidir
Kolay kolay tartismazdim bazi troller bazi kisileri salak yerine koyuyorlar yok yani ne gerek var.Yahu alt tarafı futbol bu ayak topu eğlence aracı yani..insanları ciddi işlerden önemli işlerden arta kalan vakitleri için eğlence aracı futbol..budur abi fazla ciddiye alan adamı anlayamıyorum hele spor kulübü üzerinden gerçek tartışmayı hiç anlamıyorum.
Bir şeyleri bölmeye ne kadar meraklısın la
Sinan bey, sizce genel kurulunun yapisi bir degisim ihtiyaci görüyor mu ? Acikca söylemek gerekirse, kimse bir kulübe üye diye, o kulübün kölesi gibi calismak zorunda degildir. Ama en azindan kulüp ile daha icli, disli, daha fazla kafa yoran, daha fazla aktivite icerisinde olmak isteyenlere, yer acilmasi, size göre de mübah midir ?
bu nasıl bir cevap ?? kötü gün taraftarı olmak için taraftara güven verecek , gelecek planlaması yapmayı bilen , taraftarla sürekli iletişim halinde olan bir yönetim olması lazım taraftardan kopuk hatta yeri geldiğinde taraftarı azarlayan, tepeden bakan , eleştiri yapacağına kalk git bileklik al diyen , transfer yapmak için yapan en ufak bir zeka kırıntısı olmayan bir yönetimin nesini destekleyeceğim !! asıl camiayı satmak şu anki vahim durumumuzu görmezden gelip susmaktır bana göre !Keşke sen de olur olmaz satmasan camiamızı. Biz kötü gün taraftarıyız kardeş.
Yönetimi veya insanları değil Galatasarayı destekle. Kulübün borcu mahlum seviyelerde olduğunu biliyorsun. Yok isim veya isimler sevdiğimiz kulübü idare edemiyorsa Galatasarayın suçu nedir? Siz tepkinizi kişilere değil Galatasaray'a veriyorsunuz resmen.bu nasıl bir cevap ?? kötü gün taraftarı olmak için taraftara güven verecek , gelecek planlaması yapmayı bilen , taraftarla sürekli iletişim halinde olan bir yönetim olması lazım taraftardan kopuk hatta yeri geldiğinde taraftarı azarlayan, tepeden bakan , eleştiri yapacağına kalk git bileklik al diyen , transfer yapmak için yapan en ufak bir zeka kırıntısı olmayan bir yönetimin nesini destekleyeceğim !! asıl camiayı satmak şu anki vahim durumumuzu görmezden gelip susmaktır bana göre !
Yönetimi veya insanları değil Galatasarayı destekle. Kulübün borcu mahlum seviyelerde olduğunu biliyorsun. Yok isim veya isimler sevdiğimiz kulübü idare edemiyorsa Galatasarayın suçu nedir? Siz tepkinizi kişilere değil Galatasaray'a veriyorsunuz resmen.
Aslolan Galatasaray !!!
Yönetimi veya insanları değil Galatasarayı destekle. Kulübün borcu mahlum seviyelerde olduğunu biliyorsun. Yok isim veya isimler sevdiğimiz kulübü idare edemiyorsa Galatasarayın suçu nedir? Siz tepkinizi kişilere değil Galatasaray'a veriyorsunuz resmen.
Aslolan Galatasaray !!!