- 26 Eylül 2012
- 118.737
- 66.959
- 4.818
Stad içinde otorup maç gününü bekliyordur. Çünkü o bizden büyük bir taraftar.zacky mesgul bugün, evde koreografi mi hazırlıyor acaba?
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stad içinde otorup maç gününü bekliyordur. Çünkü o bizden büyük bir taraftar.zacky mesgul bugün, evde koreografi mi hazırlıyor acaba?
Stad içinde otorup maç gününü bekliyordur. Çünkü o bizden büyük bir taraftar.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
burada vıdı vıdı edip taraftarlık dersi verenler sezon başlayınca sakın dert yanmasınlar aslolan galatasaraydır der avunursunuz osmanlı akhisar dan daha geride bir takım kurulacak ondan sonra aslolan galatasaray diyecez ne güzel dünya arkadaşbu zihniyet olduğu müddetçe 1245 yıl daha uefa kupasıyla övünürüz
Zeki uyanmadın mı hala? Bisey sorcam bekliyom bak.
Sizin gibi herkese cephe mi açılsın?
Bişi sorucam ama doğru cevap ver. AKEPE'li misin?
Kafa yapın cuk bir şekilde oturuyor da. Merak ettim hani. :asd22:
Var mı sorusu olan sempatizan?![]()
naber lan dallama
Yine mi sen ya !
He itiraf ediyon yani? Tencere-kapak misali. :asd22:Utanacağımı mı sandın?Sen de başka birinin oyuna saygısı olmayan demokratsın muhtemelen.
stres topu olarak arada gel foruma.millet sinir stresini boşaltsın senin üzerine!
He itiraf ediyon yani? Tencere-kapak misali. :asd22:
Mal demokratiğe saygın olsaydı Dursun'u yalar mıydın? GS'lıların yüzde 90'ı dursuna sövüyor ana avrat, sen ise bu pisuvarcı haini yalıyorsun. Ülkemizin zeka seviyesini resmen tek başına düşürüyorsun olmuyor ama.
Neye inanıyon bi karar ver.
Senin defolup gitmen yeterli olacaktır. Alıntı yapma benden.
UA cı olsam UA dan kaç para kazanırdım Zeki bey.
Beyin yaşın eksilerde onu neyle kapatcan?Hayatında oy kullanmamış adam bana Ak Parti 'yi kötülemesin.![]()