Zeki Şentürk
Sarı Üye
- 15 Mayıs 2009
- 790
- 85
- 278
Güle güle.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir arkadaşım Point'in VIP müşterilerinden. Özbek kardeşlerle senin seslerini duyuyormuş her akşam o söyledi. Fazla yüklenmiyorlardır umarım.
Bu konu bence amacından sapmış herkesin birbirine sövüşme yerine dönmüş bu konu forumun seviyesini yerlere düşürüyor
Güle güle.
Bu konu bence amacından sapmış herkesin birbirine sövüşme yerine dönmüş bu konu forumun seviyesini yerlere düşürüyor
Harbi gerizekalısın. Ne diyim sana bilmiyom ki.
Herkesin birbirine sövdüğü değil, herkesin bana sövdüğü yer.
anana benden selam söyle hadi naş dallama trol zeki
Sorulara cevap ver kardeş niye milletin sövüşlerine cevap veriyon o zamanHerkesin birbirine sövdüğü değil, herkesin bana sövdüğü yer.
Sorulara cevap ver kardeş niye milletin sövüşlerine cevap veriyon o zaman
Yok dün ben de atıştım da bir yere kadar sabah akşam habire bana küfredin diye aranıp duru mu bir insan ben ua lı falan olduğunu da sanmıyorum düpedüz kuş familyasındanSorudan çok laf soktuğunu zanneden biri ile konuşunca iş sövmeye saymaya kadar gidiyor.Karşındaki seviyeli değil ki sende seviyeli olasın.Nasıl gelirsen öyle ağırlanırsın.![]()
Sormuştum zeki yukarıda milletin sövdükleri yerine sorularını dikkate alsan görürdünSana ben söveyim cevap verme olur mu? Var mı böyle bir şey? Yine de cevap vermeyeceğim.
Neyse ne sorular var bu akşam?
bugün uanın açıklamalarını
doğru buluyor musun?
Hangi açıklama?
Hangi açıklama?
Hangi açıklama mı? Senin gibi uA mı olur be? Ben senin gibi uA'ın damına kuş kondurayım.