Ali Kol
10 Numara!
- 31 Temmuz 2014
- 19.003
- 13.574
- 1.923
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse işte. Büyük resime bakın yazdıklarımda.
Emre çolak gafını bir kenara bırakarak ben de 3 orta ve 2 forvet transferi ile ligi götürebileceğimizi düşünüyorum fakat benim sormak istediğim şu an ki yönetimin bu transferleri yapabileceğine açıkları kapatabileceğimize gerçekten inanıyor musun
Kus oldugu hususunda fikir birligine varalim diyorum, terbiyesiz herif gunlerdir bizi keklemis.Emre Çolak Deportivo'ya transfer oldu be. Dünyadan haberin yok. Senin gibi Galatasaray'lıyım diye geçinen uA'cının ABV.
Nerde yazdım bunu gösterir misin?
Kus oldugu hususunda fikir birligine varalim diyorum, terbiyesiz herif gunlerdir bizi keklemis.
108 sayfa olmuş hangi sayfada bilmiyorum ki. bulursam yazarım
Zacky iyiymisZacky, nkfvas yazabilir misin?
Böyle bir şey yazmadım.
zacky, nkfvas yazabilir misin?
Zacky iyiymis![]()
Biz sempatizanlar kulübün her saniyesinden giden gelen oyunculardan, hatta genç takımın oyuncularının ayak numarasından tut özel hayatına kadar biliriz. Store'lere gider forma alırız, maçlara para ödeyerek gideriz. Kulübe gelir sağlarız. Gsmiz yenildiğinde ağlar kahroluruz.
Sen taraftar olarak daha futbol takımından haberdar değilsin 1ader, tek umursadığın dursun'dan aldığın harçlık ve beleş bilet.
nkfvas x 1905.
bu herife zeki demeye dilim varmıyor renkdash![]()
Daha bakılacak ne kaldı ?
108 sayfa olmuş hala tek sıkıntının transfer olduğunu sanıyorsun.
Adam kendi çiftliği gibi yönetiyor takımı siz hariç bunun herkes farkında hala transfer diyorsun.
Emre çolak deportivoya transfer olmuş ruhunuz duymamış.
Dumankayaya kat karşılığı 3 kuruşa sponsor oluyorsun hadi oldun o da paralel davasından yalan oluyor.Allah bilir sponsorluk paraları nerde o bile belli değil.
Birde gelmiş burda Ultraslanlıyım gerçek cimbomluyum naraları atıyorsun.Üstüne burda insanlara gelip sen fenerlisin bilmem neylisin falan ithamlarda bulunuyorsun.
10 sene geriden geliyosun kendine iki tane tokat çakta aklın başına gelsin.Dursunun yemleri sizde zeka geriliğine yol açmış.
zekiye zeki degil geri zekalımı demek istedin