GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

@Adem Çakar
Sizi konuya davet ediyorum sayin Çakar.
Dursuncu ariyordunuz, alin size Dursuncu. :D

Son düzenleme:
Biz sempatizanlar kulübün her saniyesinden giden gelen oyunculardan, hatta genç takımın oyuncularının ayak numarasından tut özel hayatına kadar biliriz. Store'lere gider forma alırız, maçlara para ödeyerek gideriz. Kulübe gelir sağlarız. Gsmiz yenildiğinde ağlar kahroluruz.

Sen taraftar olarak daha futbol takımından haberdar değilsin 1ader, tek umursadığın dursun'dan aldığın harçlık ve beleş bilet.

Neyse işte. Büyük resime bakın yazdıklarımda.

Daha bakılacak ne kaldı ?

108 sayfa olmuş hala tek sıkıntının transfer olduğunu sanıyorsun.

Adam kendi çiftliği gibi yönetiyor takımı siz hariç bunun herkes farkında hala transfer diyorsun.

Emre çolak deportivoya transfer olmuş ruhunuz duymamış.

Dumankayaya kat karşılığı 3 kuruşa sponsor oluyorsun hadi oldun o da paralel davasından yalan oluyor.Allah bilir sponsorluk paraları nerde o bile belli değil.

Birde gelmiş burda Ultraslanlıyım gerçek cimbomluyum naraları atıyorsun.Üstüne burda insanlara gelip sen fenerlisin bilmem neylisin falan ithamlarda bulunuyorsun.

10 sene geriden geliyosun kendine iki tane tokat çakta aklın başına gelsin.Dursunun yemleri sizde zeka geriliğine yol açmış.

Emre çolak gafını bir kenara bırakarak ben de 3 orta ve 2 forvet transferi ile ligi götürebileceğimizi düşünüyorum fakat benim sormak istediğim şu an ki yönetimin bu transferleri yapabileceğine açıkları kapatabileceğimize gerçekten inanıyor musun

Defans hattı tamam.

Ortasahaya 2 kuzey avrupalı ve Telles 'in gitmesiyle Josue gelecek. Ortasaha neredeyse tamam. Bu transferler muhtemelen biter çünkü çok maaliyeti yok.

Rodallega tamam gibi haberlerden okuduğumuz. Ee sadece 1 forvet transferi daha kaldı. Niye yapamasın bunları?

Biz sempatizanlar kulübün her saniyesinden giden gelen oyunculardan, hatta genç takımın oyuncularının ayak numarasından tut özel hayatına kadar biliriz. Store'lere gider forma alırız, maçlara para ödeyerek gideriz. Kulübe gelir sağlarız. Gsmiz yenildiğinde ağlar kahroluruz.

Sen taraftar olarak daha futbol takımından haberdar değilsin 1ader, tek umursadığın dursun'dan aldığın harçlık ve beleş bilet.

Helal

Daha bakılacak ne kaldı ?

108 sayfa olmuş hala tek sıkıntının transfer olduğunu sanıyorsun.

Adam kendi çiftliği gibi yönetiyor takımı siz hariç bunun herkes farkında hala transfer diyorsun.

Emre çolak deportivoya transfer olmuş ruhunuz duymamış.

Dumankayaya kat karşılığı 3 kuruşa sponsor oluyorsun hadi oldun o da paralel davasından yalan oluyor.Allah bilir sponsorluk paraları nerde o bile belli değil.

Birde gelmiş burda Ultraslanlıyım gerçek cimbomluyum naraları atıyorsun.Üstüne burda insanlara gelip sen fenerlisin bilmem neylisin falan ithamlarda bulunuyorsun.

10 sene geriden geliyosun kendine iki tane tokat çakta aklın başına gelsin.Dursunun yemleri sizde zeka geriliğine yol açmış.

Konu transfer tabiki. Bugün Galatasaray 4-5 tane üst düzey adam alsa herşey unutulacak. Transfer yapılmadığı için herkes bu kadar gergin aslında.

Geri
Üst Alt