GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Dursun belediye cukuruna dusup geberse uzerinede sokak iti isese dusunceleriniz neler olur?

35 kişiyle protesto yapanlardan biri de sensin sanırım. Ordan nereye gittiniz halı saha maçı yapsaydınız hazır formaları da giymişken. :)
La yürü git paralı maşa point hotelde takılıyorsunuz belli oldu

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gördük bugün twitter organizasyonunuzu. :)

35-40 kişi varmıŞ.

uA olmasa Galatasaray taraftarı HİÇTİR.

Üniversitedeyken bir kaç kere ua ile deplasmana gittim (sempatimde vardı) yalnız şunu unutmayalım ki başka alternatif yok. Bir gün ua (inşallah) dağılırsa yerine başka bir grup gelir. Bir kere mantığın sakat, ua Galatasaray taraftarı olduğu için varolabilen bir yapı, tıpkı Galatasaray taraftarının Galatasaray sebebiyle varolması gibi.

Şu yukarıdaki cümlen bile ua'nın lağvedilmesi gerektiğini ortaya koyuyor.

uA olmadan once de Galatasaray taraftari vardi ve hep olacaktir.

uA= Galatasaray taraftari demek icin ya cok saf olmamiz gerek yada tarihimizi bilmiyoruz demektir.

uA İSTESE BUGÜN EN AZ 3 BİN KİŞİYİ YIĞARDI ORAYA

AMA İSTESE

SİZİN GİBİ KLAVYE DELİKANLILARI İŞTE 35 KİŞİ İLE PROTESTO YAPAR. :)

AKLIMA GELDİKÇE GÜLÜYORUM YA.

TOMAYI GÖRÜNCE DE 2-3 KİŞİ KALMIŞ.

ARKADAŞLAR GALATASARAYI REZİL ETMEMEK İÇİN MUTLAKA uA 'YI TAKİP EDİN.

Dursun Özbek yerle bir olmuş bir kulübü devraldı. 1 sene daha süre tanınmalı.
Bana yaptığı tek bir icraatı soyle o zaman?
Attığı imzalar harici. Çünkü biliyoruz ki katlayarak alacak parasını. O yüzden zaten hala koltukta ve inmeye niyeti yok.

Arazileri peşkeş çekmesi hakkında dusuncelerin?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Parayı Veren Düdüğü çalar mı?

Gelen konuga uc sorular da sorabilirsiniz fakat lutfen "salakca" sorular sormayin . Ikincisi , ben uA dahil , tribun grubu olayina zaten karsiyim , bir tribunun ismi olabilir , taraftar gruplarinin da belki mevcudiyeti ,gerekliligi tartisilabilir fakat bir ayrimci oge haline geldigi de gercek

Son olarak uA denen sey bir yapi , bunun icindeki herkes ayni dusuncede olamaz. Dursunu destekleyen belki yoktur ,ama orada da x oyuncuyu isteyen vardir istemeyen vardir , her konuda farkli fikirler vardir

Ayrica sahsi tahminimdir , beles bilet alan , belki maddi geliri olan , ya da gerekcesiz olarak anlatildigi gibi bazi yonetimsel imkanlardan istifade edenler vardir , ama genis bir cati altinda olayi genellemek dogru olmaz

Son tahlilde uA ile vs bir adim yol alinmaz , seyirci dedigin bireysellikten toplumsalliga kendi kulturu ile evrilebilecek bir insan toplulugudur , bunu abilerle , yok liderlerle gutmenin sacmaligi muhtemelen ulkemize ait bir durum

Yarin GSC grubu da kurulsa aynisini soylerim .. United in tribun lideri , juventusun bilmem ne abisi var mi ?

Hayattaki tek başarın uA gibi bir organizasyona dahil olmak sanırım.

uA aşağı uA yukarı :asd:

AMA İSTESE

İstese şöyle, istese böyle.

Neden istemiyorsunuz o zaman? Adam gibi cevap ver. Şov yapma.

Mancini yı maç içerisinde istifaya davet eden grup, söz konusu dursun ken niye maç içerisinde tepki olayını yapmadı?
Veyahut yapamadi?

Karakterli bir hareket mıydı bu? Tazminatını kulüp için bırakan adama karşı yapılan?

İlk sene yarım yamalak devraldığı sezonu 3 kupayla kapadı.

Bu sene de Beşiktaş 'ı yendiği takdirde 2 kupa almış olacak.

Önümüzdeki sene onun için belirleyeceği olacak.

Adnan Polat'ı da kupa canavarı olduğu için desteklediniz değil mi ? :D Tabi tabi...

Sürekli tribünlerde taraftar olarak olay cikarip kulübe ceza yedirmek nasil bir taraftar anlayisi, nasil bir destektir?

Para almıyoruz da twitterdan klavye Galatasaray taraftarlığı da yapmıyoruz. Çok güldüm bugün ki protestoya. :)

En azindan safimiz belli...yanigina su tasiyan karinca misali, kulübün ici bosaltiliyor siz bunun neresindesiniz??? sorumada cevap vermedin veysel baskaniniz tt arenanin Vip kapisinda yöneticilerlerle balli kaymak öpüsüp koklasiyordu buu sizin bagimsiz taraftar anlayisiniz?? Ultraslandan nefret etmemin nedenlerinden biride birgün bunlardan karaborsa bileti aldim cebimdeki makinayi calmislardi onun bunun cocuklari...sonra calani buldum eger fotograf makinami vermessen polisle gelicem buraya dedim öyle aldim..bildigin ac bunlar amk...

Dursun haindir destek çıkanlarda haindir.
Bu tezimi çürütecek açıklamaların varmı?

AMA İSTESE

uA gibi uzaktan kumanda gibi yonetilecegime normal bir GALATASARAY TARAFTARI olmayi tercih ederim ;)

Var da bizim sevdamızda uA ve Galatasaray 'ın yeri ayrıdır.

Klavyeciler bilemez.

Klavyeciler nasil bilsin ozel hayatini zaten :)

Geri
Üst Alt