GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

ha buarada, Galatasaray menfatlari icin varsiniz, neden Mancini gelirken haftalarca hala Fatih Terim diye virladiniz ? Sonucta Mancini de Galatasarayin bir elemaniydi, ve Aslan yürekle Sampionlar Liginde mücadele etti, yoksa neden neydi ?

Madem sevdaniz büyük ve menfaatsiz niye 2bin civarı kombine satıldı?
Nerede uA büyüklüğü?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nerdeydi bugün uA 'nın yönetmediği twitter protestocuları?

10 bin kişi protesto mesajı attı 35 kişi geldi.

uA internetten organize bile olmadan en az 5 bin kişiyi Florya 'ya yığardı bugün.

Ben ua adam toplayamaz demedim ki, toplar çünkü sadece 1 tane organize taraftar grubumuz var o da ultraslan... Olur da bir gün dağılırsa yerine başka bir grup kurulur diyorum, koskoca Galatasaray taraftarı grupsuz kalacak değil ya.

uA (veya sen) Dursun Ozbek e 1 yil daha sans verilmeli diyor,

diger yandan:

satilan kombineler 3000 tanecik.

Gecen sezon ortalama 6.000 kisiye oynadik, peki nerede uA?

1 sezonluk sabatical mi aldiniz? :)

En azindan safimiz belli...yanigina su tasiyan karinca misali, kulübün ici bosaltiliyor siz bunun neresindesiniz??? sorumada cevap vermedin veysel baskaniniz tt arenanin Vip kapisinda yöneticilerlerle balli kaymak öpüsüp koklasiyordu buu sizin bagimsiz taraftar anlayisiniz?? Ultraslandan nefret etmemin nedenlerinden biride birgün bunlardan karaborsa bileti aldim cebimdeki makinayi calmislardi onun bunun cocuklari...sonra calani buldum eger fotograf makinami vermessen polisle gelicem buraya dedim öyle aldim..bildigin ac bunlar amk...

Tam bir cahil sözleri. Senin için Galatsaray falan önemli değil. Karınca misaliymiş. Lafa bak lafa. O zaman uA tribünlerden çekilsin de karınca misali doldurun her maçı. Klavye delikanlısının örneğisin sen. Senin gibilerin yapacağı protesto bugün olan gibi olur işte. :)

uA internetten organize bile olmadan en az 5 bin kişiyi Florya 'ya yığardı bugün.

Neden yapmadınız o zaman ? Sezonun açılmasını mı bekliyorsunuz ? Veya şöyle sorayım ne zaman bir protesto olacak?

Gsstore dan alışveriş yapıp kulübe destek olmaktansa neden kendinize ait şeyleri satıp siz kazanırken kulüp geriliyor.
Madem gücünüz büyük o kişileri storelara niye yonlendirmiyosunuz?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaklaşımın doğru olsa da beklenti saçmalık.

Bir tarafta kaç yıllık oluşum var, organizasyon var. Ortada böyle bir yapı yokken internet üzerinden insan örgütleyip, bu süreci mantıklı yönetmek kolay mı sanıyorsun?

Bu tip durumlarda eğer bu organizasyon yapabilecek kişiler yapmıyorsa ve BU TARZ BİR TEPKİNİN KOYULMASI gerekiyorsa eğer o tepki 1 kişiyle de koyulur 10 kişiyle de koyulur. Bugün 10 kişi, yarın 100 kişi gün gelir 1000 kişi olurlar. Bugün oraya protesto için giden adamlar ellerini taşın altına koymuşlardır, ortada alay edilecek ya da eleştirilecek bir yön yok.

Asıl eleştiri bu şartlarda da korkup oraya TOMA getirtenlere yapılmalıdır.

Benim gidenlere elestirim yok, elestirim organize edenleredir.

Tabiki kolay degil organize etmek, tabiki kolay degil bu isler ile ugrasmak. Bunu belirttim zaten, cogu kez. Ama kolay olan ne biliyormusun ? Klavyeden, ben biliyorum edasi ile, sallamak.

Bunu ismi ile cismi ile yapacak insanlar, bunu bir kere iki kere yapip, sonra illalah da diyebilirler. Galatasaray taraftari ultrAslana bagli degil ki, Galatasaray spor kulübüne bagli. Yillardir armut toplamak, bunun bir özürü olamaz. ultrAslan disinda okadar grup var.

Ve cok fazla birsey bekledigimi de söylemedim. En az beklentiye sahip insandim. Ama en azindan bir tane Metin hazirlayip, orada okutmak, cok mu büyük zahmetti ? En basiti bile yapilmadi, benim elstirim bu yöndedir.

şerefli azınlık olmak dalkavuk çoğunluk olmaktan herzaman iyidir. oraya giden 50 kişinin tırnağı etmez satılık ua. oraya gidenler en azından hür iradelerini kullanabilen düşünebilen insanlar sizin gibi yöneticilerin bağladığı 3-5 ua yöneticisinin kuklası değil.

Tribün taraftari olarak sürekli kulübe ceza yedirtmek nasil bir zihniyettir?

Bir daha soralim, cevap alamadim.

Bosu bosuna ultrAslan´a yükleniyorsunuz, hele hele Zeki gibi, siradan bir üyeye.

Daha önce de söyledim. Bukadar büyük taraftar grubunun icinde olmak, büyük baslar icin 24 saatlik bir istir. Bunu cikar gözetmeden yapmamak icin, deli olmak lazim. Bunun stresini, yogunlugunu kimse bedava yasamaz.

Sosyal medyada okadar akli basinda adam var, sürekli akil veriyorlar, herseyi en iyi biliyorlar. Ama dogru düzgün bir tane protesto hazirlayamadilar. Genclerin ellerine verecek, bir tane metin hazirlama zahmetine bile girmediler. 100 taraftar, 10 dakika sarki, türkü söylediler, arada bir Dursun istifa, elde gsstore posetleri ile.

Bir Metin hazirlarsin, bunu sesi gür ve güzel olan, megaphone´li bir arkadasin eline verirsin. Zahmeti en düsük olacak hazirlik bile yapilmamis.

Kabaca:

° Neden toplandik
° Tam olarak sikayetci oldugumuz durum ne
° Gelecekte nelerin düzeltilmesini, nelerin dikkate alinmasini istiyoruz
° Istediklerimiz yapilmadigi takdirde, taraftar olarak ne gibi yaptirimlar uygulayacagiz

Gibisinden bir deklerasyon yaparsin...

Organizasyonda icerik sifir, derinlik anlayisi sifir. ultrAslanin yemlenmis olmasi, taraftarin uyusuk ve icraatsiz oldugu gercegini örtmüyor. Demekki kimse keyfini bozup, ciddi zahmet gerektirecek islere girmek istemiyor bedavaya...

uA 'ya yalvaracak burdaki tarftar protesto yapın diye. :) Kendi başlarına anca 35 ortaokulluyu toplar bunlar.

Neden sürekli yönetimi savunuyorsunuz?

Neden yönetimin ne kadar beceriksiz boş bir menfaatçı yönetim olduğunu görmüyorsunuz?

....

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt