GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

ua avrupa daki taraftarlarinizi elestirmissiniz bunlarin yüzünden bilet bulamiyoruz diye eger o kadar örnek taraftar grubu iseyseniz neden engellemiyorsunuz.yoksa herkez ua ceketi alip ua grubundami oluyor bu kadar basitmi.

Ahlaksız herif. Benim sabrımı sınama ağlatırım seni. Daha da sana mesaj yazmıyorum.

Benim ne kadar kufure karsi oldugumu bilir forumdakiler , bu kisiyi de tanimiyorum ama seni gercekten limitsizce ters duz etti , gaza getirmek icin soylemedigime emin olabilirsin ama hic cevap veremedin , kah kufurle kah ince alaylarla

Ben oyle yok gomdu etti manasinda demiyorum ama aile ana baci birakmadi yani , bu agir seyleri yazan kisiyi fazla germeyim endisesinden oturu mu cevap yazmadin benzer yolla ?

tumblr_nzf8xllkKO1uxvsg5o1_1280.jpg

ulan G.Saray'ı o kadar seviyorsunuz gidin kombine alın.kombineler 3000 de kalmış.nerede büyüklüğünüz bedavacı itler.dursun bedava biletlerinizi vermedi mi daha?

Dursun karşılığını almadan biletleri vermez, acaba ne verecekler dursun'a merak etmiyor değilim.

Deplasmana gidiyormuşsunuz ya hani. Hiç cebinizden para verip aldınız mı yoksa maç biletleri maçtan hemen önce elinize geliyor muydu? Dürüst olalım

Geri
Üst Alt