Gamze Deniz
Parçalı Üye
- 7 Temmuz 2012
- 2.899
- 150
- 313
İndirmek gerekirse biz indiririz sizin gibi boş insanların bişey yapacak çapı yok.
Sizin kadar bos olamayiz..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İndirmek gerekirse biz indiririz sizin gibi boş insanların bişey yapacak çapı yok.
Modların bu durumdan zevk almaya başladığını düşünüyorum. Temizlik yapılacaksa tam gecesi. 2-3 tane troll ile bu ua taraftarlarını ne zaman siktir edeceksiniz acaba ?
Sizin gibi mesaj organizasyonu yapmadan rahat 5 bin toplarız.
Biz varız da stadlar doluyor koreografiler oluyor havanızı atıyorsunuz tribünlerle.
Mesela seninde aklını aldığımı bana içinden küfürler ettiğini bunu forumda yazacak cesaretin olmadığını biliyorum
Yönetici olsan ne olur senden mi korkucaz
Gücün arkasına sığınmış artislik taslıyor
Aklını alacağım aklını
La olm siz nasil bi zeka seviyesine sahipsiniz? Ua taraftari nedir manyak misiniz?
Sakin olunuz koyun bey.
Harbiden komedi, merak ediyorum bu laflari bir birinize, yüzlerinize karsi da edermisiniz diye ? Neye paylasamiyorsunuz, neyin hincini yasiyorsunuz, üc günlük dünyada, anlamak mümkün degil. Sonunda zaten hepiniz toza topraga karisacaksiniz, nedir bu hirs be... -.-
Sizin gibi mesaj organizasyonu yapmadan rahat 5 bin toplarız.
Sakin olunuz koyun bey.
Ahlaksız herif. Benim sabrımı sınama ağlatırım seni. Daha da sana mesaj yazmıyorum.
Reşit ol gel 17 yaşındakine cevap vermem.
konuyu açan modları tebrik ederim.sayelerinde ua yalakası bir çok kişi deşifre oldu.bu dursun şerefsizini yalayan göt kıllarını bir bir temizlersiniz artık.
ulan G.Saray'ı o kadar seviyorsunuz gidin kombine alın.kombineler 3000 de kalmış.nerede büyüklüğünüz bedavacı itler.dursun bedava biletlerinizi vermedi mi daha?
Lan adama resmen peygamber muamelesini yapıyorsun. Havami çarptı lan sanaPeygamber gibi bakmakla,övmek arasında ki farkı anlayamayacak bir Almancıyla tartışarak vakit kaybedemem
Neyse ki birazdan kafese kapatırlar seni rahatlarız
Başka yaptığınız ney var? Habire aynı beste uykulari getiren. Adam öldürme katletme v.b. Bumu büyüklük