GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Bir kez daha belirteceğim.

Hakaret etmeden fikirlerini mantıklı şekillerde belirten kimseye hakaret etmem, küfür falan da etmem, benden 180 derece ters de düşünebilir sorun değil.

Mesela Serdar Burak vardı, adam başlı başına uç fikirlere sahipti, satırlarca tartışabilirdim çünkü malsınız demekten fazlasını demezdi, yani tek amacı kendi fikrini empoze etmek değil, farklı fikirlerle savaşmaktı. Sinan Bilgin de bana göre öyle evet ukala, kendini bir halt sanan, kibirli bir adam ama yazıyor ve yazdıklarını da kendi bakış açısından düzgün ifadelerle yazıyor, hakaret var mı YOK. Zeki de [ki onun yerinde çoğu kişi olsa bayağı saydırırdı] bugün -ki yazdıklarının çoğu saçmaık- fikirlerini bir şekilde ifade etti, siz saydınız sövdünüz, sadece herhalde birinize it dedi. Gerçek hayatta hiç bir noktada bir insanın üzerine bu kadar gidemezsiniz, bu hakkı size vermezler.

Bu ortamda bir de gelip adamı yollayın diyorsunuz, saydınız, sövdünüz yenemediniz, engelleyip adamı mı yeneceksiniz? Bu acizlik, ki bu tip adamlara verilecek en büyük ceza da takmamaktır. Burada çok farklı sorular da sorulabilirdi dediğim gibi, siz konuşulan konularla ilgili prim verdiniz ve iş bu noktalara geldi.

Şimdi de iki lafından biri hakaret olan adamlar gelip bana ders vermeye falan kalkışmasın.

adamın adına konu açılmış koltuğa oturtulmuş ama sorudan ziyade küfür ve hakaretlere maruz kalmış. böyle misafirperverlik olmaz.
ciddi ciddi sorularınız varsa sorun yoksa yaptıgınız hiç hoş değil.
eğer mesajımı fark ederseniz bir sorum olacak ?
* ua neden her şartta takıma zarar veren yönetim ve oyuncuları destekleyip eleştirileri engelliyor ?

Seni de oturtalim mi

Koltuga

Madem bu ua cok iyi bir şey de kombine sayısı niye 3000 de kaldı takımın :asd22: bu forumdaki taraftarlar gibi klübe para harcayanlar olmazsa ua nın bir halt olmadığı meydana çıktı 3000 kombine rakamı ile

Size dağıtılan beleş biletlerin parasını da bu forumdaki yazan arkadaşlar veriyor, gs store'dan alışveriş yaparak, maça giderek, lig tv alarak, kısaca amcalarına saygılı ol, bellemişsin birkaç kelime zırvalayıp duruyorsun aslan parçası

Zırvalar tabi. Ezberci eğitimin zararları.3000 bin kombine alınmış takımda hala 1 mesajla yok şu kadar kişi toplarım bu kadar kişi toplarım.Neymiş Galatasaray menfaatlarine ters düşen birşey olursa dünyayı yıkarlarmış.2014 de 38 bin 2015 de 27 bin 2016 da 3 bin kombine bu zarar ne olacak ? Kapanan lig tvler ? Kesilen store gelirleri ? Bu kadar boş beleşiz ya bu sayılarda gökten zembille düşüyor. E hadi o zaman ua olarak doldur stadı da görelim.

bu herifin ua lı olduğunu nasıl teyit ettiniz?

tanıyor musunuz bu herifi?

Öyle olduğunu söylüyor, bak ne güzel dedin yalan da olabilir. Ben hiç bir malın böyle bir yalan söyleyip bu kadar vakit harcayacağını düşünmüyorum mesela.

Ha harcadığını düşünüyorsan da engelle geç, hiç vaktini harcama.

Biliyorsun ua konusunda tamamen ayni fikirdeyim seninle , lakin adam ultraslana uye bir insan, daha en basindan hakaretler yaginca o da hakarete basladi dogal olarak. Konuyu en basindan beri takip ettigim icin yazma geregi duydum, sen ortalarda geldin sanirim.

Ait olduğu grubu koruma refleksini anlarım Mehmet. Elbette parçası olduğu yapıyı savunacak. Küfür yemişse ki, edenler ayıp etmiştir. O küfrü kendisine ben mi ettim ? Adam kaç yaşına gelmiş üsluplar arasındaki farkı ayıramıyorsa benim yapabileceğim bir şey var mı ? Ben ona nasıl yaklaşmış isem aynı yaklaşımı beklerim. Zira benim kendisine bir hakaretim olmadı.

@Kerim Zengin

Ben sana durumu şöyle özetleyeyim uA grup lideri şu anda kimdir bilen yok.
Veysel Giley uzaklaştırıldı yada gitti kimsenin sevmediği Sebahattin Şirin araki bulasın gözükmüyor bilinen grup için uğraşan beste yapan adamlar yok küstürüldüler yada gittiler.

O güzel insanlar o iyi atlara binip gittiler misali.Kale arkasında bir grup odur ultrAslan kalanlar onlar yok başka bir şey...
Ali Sami Yen deki gibi değil stat tribün bütünlüğü yok bir kere daha fazla şöyle izah edebilirim uA forumd aktif toplasan 50 kişi yoktur ultrAslandan geriye tek kalan en güçlü oluşum kim ne derse desin uA avrupa'dır. Deniz bitti Mumyanın döneminde her maç protesto her maç istifa diye bağırılırdı sahaya sırt dönmeler beyaz mendiller neler neler şimdi 30 kişi toplansan elindeki meşaleyi atsan hapis cezası var 6222 .

Yukarıda örnek veridiğim isimleri farklı yöne kimse çekmesin bir şekilde taraftar grubu Alpaslan Dikmenin ölümünden sonra bölündü gitti gerçek bu.
O yüzden eskiden diyorum uA idim evet doğru 1 kaç arkadaşım tanıdığım var doğru ama hiç bir şekilde aktif değilim fenev maçı denk gelirse 1 kaç maça gider strore'den bir şeyler alırım alırDIM ha bu yönetim varken poşet bile almam 1 lira verip zaten satılan kombinelerden insanların hangi kafada düşüncede olduğunu herkez anlar.

Yönetim hariç..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt