Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.582
- 1.832
- 428
Galatasaray 'ın menfaatine zarar gelirse uA dünyalarını başlarına yıkar sen merak etme.
Dursun dan zarar gelmedi yani diyorsun ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray 'ın menfaatine zarar gelirse uA dünyalarını başlarına yıkar sen merak etme.
Ait olduğu grubu koruma refleksini anlarım Mehmet. Elbette parçası olduğu yapıyı savunacak. Küfür yemişse ki, edenler ayıp etmiştir. O küfrü kendisine ben mi ettim ? Adam kaç yaşına gelmiş üsluplar arasındaki farkı ayıramıyorsa benim yapabileceğim bir şey var mı ? Ben ona nasıl yaklaşmış isem aynı yaklaşımı beklerim. Zira benim kendisine bir hakaretim olmadı.
Oyle tabi. Sana karsi olan uslubunu kastederek yazmadim zaten, genel olarak karsilikli hakaretlerin nasil basladigina dikkat cekmek icin yazdim.Ait olduğu grubu koruma refleksini anlarım Mehmet. Elbette parçası olduğu yapıyı savunacak. Küfür yemişse ki, edenler ayıp etmiştir. O küfrü kendisine ben mi ettim ? Adam kaç yaşına gelmiş üsluplar arasındaki farkı ayıramıyorsa benim yapabileceğim bir şey var mı ? Ben ona nasıl yaklaşmış isem aynı yaklaşımı beklerim. Zira benim kendisine bir hakaretim olmadı.
Öncelikle arkadan destek vermeli sana.
Öyle olduğunu söylüyor, bak ne güzel dedin yalan da olabilir. Ben hiç bir malın böyle bir yalan söyleyip bu kadar vakit harcayacağını düşünmüyorum mesela.
Ha harcadığını düşünüyorsan da engelle geç, hiç vaktini harcama.
ula kamil ne diyon.sivilceli ergenler aranızda böyle mi yapıyorsunuz ?
neyse ...
sokak ağzıyla devam et sen .
maksat like verilsin .
Dursun dan zarar gelmedi yani diyorsun ?
Oyle tabi. Sana karsi olan uslubunu kastederek yazmadim zaten, genel olarak karsilikli hakaretlerin nasil basladigina dikkat cekmek icin yazdim.
@Recep Yıldırım ne diyorsun beğeniyi hak etti mi
Yakından gör bir de sen onuBu Yasin Şimşek baya değişik davranıyor uzaktan gördüğüm kadarıyla.
Ozan abi mesajlarına dikkat ediyorum da biraz saçma mesajlarını fakettimO değilde bu Erman nerede yahu ? Böyle başlıklarda olmadı mı içimi bir korku kaplıyor. Şimdiye 32.500 satır döşemiş olması lazımdı![]()
Bu Yasin Şimşek baya değişik davranıyor uzaktan gördüğüm kadarıyla.
Reyiz UA cı olmasaydın seni Kral ilan ederdim.Bu Yasin Şimşek baya değişik davranıyor uzaktan gördüğüm kadarıyla.
Ozan abi mesajlarına dikkat ediyorum da biraz saçma mesajlarını fakettim![]()
Yakından gör bir de sen onu
HahahahahahaO değilde bu Erman nerede yahu ? Böyle başlıklarda olmadı mı içimi bir korku kaplıyor. Şimdiye 32.500 satır döşemiş olması lazımdı![]()
Yakından küçük Yasini görmüş olmalısın o zaman.Yakından gör bir de sen onu