GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Ait olduğu grubu koruma refleksini anlarım Mehmet. Elbette parçası olduğu yapıyı savunacak. Küfür yemişse ki, edenler ayıp etmiştir. O küfrü kendisine ben mi ettim ? Adam kaç yaşına gelmiş üsluplar arasındaki farkı ayıramıyorsa benim yapabileceğim bir şey var mı ? Ben ona nasıl yaklaşmış isem aynı yaklaşımı beklerim. Zira benim kendisine bir hakaretim olmadı.

Uykum var senin sorulara yarın bakarım artık. Birkaç uA düşmanını daha yok edeyim yatacağım birazdan.

Ait olduğu grubu koruma refleksini anlarım Mehmet. Elbette parçası olduğu yapıyı savunacak. Küfür yemişse ki, edenler ayıp etmiştir. O küfrü kendisine ben mi ettim ? Adam kaç yaşına gelmiş üsluplar arasındaki farkı ayıramıyorsa benim yapabileceğim bir şey var mı ? Ben ona nasıl yaklaşmış isem aynı yaklaşımı beklerim. Zira benim kendisine bir hakaretim olmadı.
Oyle tabi. Sana karsi olan uslubunu kastederek yazmadim zaten, genel olarak karsilikli hakaretlerin nasil basladigina dikkat cekmek icin yazdim.

Öyle olduğunu söylüyor, bak ne güzel dedin yalan da olabilir. Ben hiç bir malın böyle bir yalan söyleyip bu kadar vakit harcayacağını düşünmüyorum mesela.

Ha harcadığını düşünüyorsan da engelle geç, hiç vaktini harcama.

doğru diyorsun.bu fenerli için boş boşuna nefes tükettik burada.

herifin kim olduğunu bilmeden böyle değer vermeniz hoş olmamış.adamın bırakın ua lı olmayı G.Saraylı olmadığı bile belli oluyor.

Gece gece ne kafa zktniz be kardeşim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oyle tabi. Sana karsi olan uslubunu kastederek yazmadim zaten, genel olarak karsilikli hakaretlerin nasil basladigina dikkat cekmek icin yazdim.

O değilde bu Erman nerede yahu ? Böyle başlıklarda olmadı mı içimi bir korku kaplıyor. Şimdiye 32.500 satır döşemiş olması lazımdı :D

Bu Yasin Şimşek baya değişik davranıyor uzaktan gördüğüm kadarıyla.

Bu Yasin Şimşek baya değişik davranıyor uzaktan gördüğüm kadarıyla.

evet kendısı gokkusagı kadar renklı bır ınsandır
cs126---gay-love-lgbt-rights-rainbow-color-sticker.jpg

O değilde bu Erman nerede yahu ? Böyle başlıklarda olmadı mı içimi bir korku kaplıyor. Şimdiye 32.500 satır döşemiş olması lazımdı :D
Hahahahahaha

Aynen tam onluk bir baslikti, eminim 3500 satirlik yazisini su cumleyle bitirirdi, itfaiye hortumuna su vereni s....m. :D

Bu adama sallayan fenerlileri ifşa edeceğim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt