GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Senin dokunulmazlığın var Yasin. Sen fark edebilirsin.

engellip1-201504291509275746.gif

ayrıcalıgı mı abi

Bu Arif Çelik mesela neyin nesi bilen var mı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zeki bey

1- oguz altay adam midir

2- umit catar serefsiz midir

??

@Kerim Zengin

Ben sana durumu şöyle özetleyeyim uA grup lideri şu anda kimdir bilen yok.
Veysel Giley uzaklaştırıldı yada gitti kimsenin sevmediği Sebahattin Şirin araki bulasın gözükmüyor bilinen grup için uğraşan beste yapan adamlar yok küstürüldüler yada gittiler.

O güzel insanlar o iyi atlara binip gittiler misali.Kale arkasında bir grup odur ultrAslan kalanlar onlar yok başka bir şey...
Ali Sami Yen deki gibi değil stat tribün bütünlüğü yok bir kere daha fazla şöyle izah edebilirim uA forumd aktif toplasan 50 kişi yoktur ultrAslandan geriye tek kalan en güçlü oluşum kim ne derse desin uA avrupa'dır. Deniz bitti Mumyanın döneminde her maç protesto her maç istifa diye bağırılırdı sahaya sırt dönmeler beyaz mendiller neler neler şimdi 30 kişi toplansan elindeki meşaleyi atsan hapis cezası var 6222 .

Yukarıda örnek veridiğim isimleri farklı yöne kimse çekmesin bir şekilde taraftar grubu Alpaslan Dikmenin ölümünden sonra bölündü gitti gerçek bu.
O yüzden eskiden diyorum uA idim evet doğru 1 kaç arkadaşım tanıdığım var doğru ama hiç bir şekilde aktif değilim fenev maçı denk gelirse 1 kaç maça gider strore'den bir şeyler alırım alırDIM ha bu yönetim varken poşet bile almam 1 lira verip zaten satılan kombinelerden insanların hangi kafada düşüncede olduğunu herkez anlar.

Yönetim hariç..

4 sene iç saha maçlarının hepsine gittim ben 2012'ye kadar. Önceleri de tek tük giderdim yine.

Ali Sami Yen'de belirli dönemlerde ben de Ultraslanla takıldım hatta işin garibi belirli kısmı yönlendirdiğimiz dönemler bile oldu her ne kadar yanlış işler olsa da durum fena değildi. Ancak gün geldi Adnan Polat takımın içine etti, bizi Aziz karşısında ezik duruma düşürdü ve bu şartlarda ben ve benim gibi bağımsız taraftarlar ne zaman Adnan Polat için istifa sesleri çıkarsa, bizi sindirip Adnan Sezgin'in adını haykırdılar. O gün Ultraslan'dan soğuduğum ve bir daha uzaklarından bile geçmediğim gün oldu.

O dönem zaten biliniyordu Murat Yalçındağ ile Ultraslan'ın arası çok iyidi ki Yılmaz vardı o dönemlerde sanırım başta, şu Eski Açık'taki kır saçlı kısa boylu abinin adını unuttum [Uğur idi herhalde], onla da muhabbetim vardı aslında. Hatta biz Adnan Polat dedikçe hani biraz çekingen bir şekilde yapmayın beyler diyordu. Her neyse o gün belli oldu Ultraslanın durumu benim gözümde, sonrasında yeni stada taşındık ve evet o zaman azaldıklarını hissettim çünkü ortalama 12-13 bine oynayan bir Galatasaray vardı eski statta, oraya zaten 30 bin ortalamalarla başladık.

Tabii onlar oranın Eski Açık bölgesinde kalınca bu kez gruplaşmalar arttı, Tek Yürek ekibi çıktı mesela, az ya da çok, biz güneyde 20-30 kişilik bir gruptuk ve kolayca tezahürat vs yönetebiliyorduk hal öyle olunca baktılar kontrol edemiyorlar bu kez dağılmaya başladılar stada. Şimdi bu oluşumda kimse bana yönlendirilmiyor, para almıyor ya da rant sağlamıyor diyemez. Ki sen işin içindeysen sen de bilirsin, gişelerde vs yapılanları. Daha yazılacak çok şey var.

Beni futboldan soğutan etmenler, statta bulunup maç izlediğim dönemlerde başlamıştır, futbolculardaki gruplaşmayı, birbirlerine kasıtlı pas atmamayı vs de o zamanlarda gördüm. Bir şeyleri zaten az çok herkes farkediyor yani yalanlamaya gerek yok.

Şu anki durum anlattığın gibiyse de demekki artık ortada dönen bir rant kalmadı ki herkes geri çekiliyor.

engellip1-201504291509275746.gif

ayrıcalıgı mı abi

Bazen Mehmet ağabeyinin söylediği gibi cinnet getirip cezai ehliyetini ve fiil ehliyetini kaybedebiliyor ama bunda sizlerin de suçu var. Çocuğun aşırı yakışıklılığını bir türlü sindiremediniz içinize. Çekemiyorsunuz Yasini.

Bazen Mehmet ağabeyinin söylediği gibi cinnet getirip cezai ehliyetini ve fiil ehliyetini kaybedebiliyor ama bunda sizlerin de suçu var. Çocuğun aşırı yakışıklılığını bir türlü sindiremediniz içinize. Çekemiyorsunuz Yasini.

Bu kadar yakışıklı deli olmaz diyorsun yani. :)

Geri
Üst Alt