GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Yasin rica ediyorum konuyu kirletme.

5 saat aktif olarak konu konuşuldu, küfür, hakaret edildi, senin şurada attığın 10 mesaj kadar irrite olmadım.

Uğraşma benle. NKFVAS. Oldu mu şimdi? Bırak peşimi. İlla peşime takılacaksan gel uA 'ya üye yapayım seni.

Beni ultraslanın forumuna üye yapr mısın? Bu kadar büyük bir kitlenin ... olacağını sanmıyorum. Kesin briyerlerde bir yanlış var.

Edit: şimdi okudum yazdığın cevapları ve vazgeçtim. Senin kafadayda genel kitle sıkıntı var demektir.

Son düzenleme:
tayfun çakır

Şimdi sen bu mesajı hakaret diye raporlamışsın. Ümit Çatar, sanırım forumdakilere küfür edip ihraç edildi. Bu durumda şöyle bir noktadayız, bu adama şerefsiz dedi diye kimse ceza yemez ha söylenildiği gibi Ümit sensen ki birazdan IP taraması yapıcam çıkar herhalde, bunu itiraf et ve Arda'ya gerekli cezayı verelim.

ip taraması yapabilirsin ama ceza vermemek için bunu bahane göstermeyin ..
40 kere ümit olmadıgımı dile getirdim ama bu çocuklar olmadıgımı bildikleri halde sırf pisliğine bunu yaptılar şimdi de hakarete başladılar. .ben de onlara takma bir isim bulurum sen busun derim ardından ima ettiğim kişiye saydırır dururum şimdi bu iş midir ?

40 kere ümit olmadıgımı dile getirdim ama bu çocuklar olmadıgımı bildikleri halde sırf pisliğine bunu yaptılar şimdi de hakarete başladılar. .ben de onlara takma bir isim bulurum sen busun derim ardından ima ettiğim kişiye saydırır dururum şimdi bu iş midir ?

Yok sana değil Ümit'e hakaret ediyorlar. Sen değilsen takılmana gerek yok, takılıyorsan da engelle geç.

ergin-ataman_282259.jpg

Yok sana değil Ümit'e hakaret ediyorlar. Sen değilsen takılmana gerek yok, takılıyorsan da engelle geç.

engelledim ama ısrarla sen ümitsin deyip hakaret edip duruyorlar. şimdi ben birisine olmadıgına %100 emin oldugum halde sen mehmetsin desem sonra mehmet şerefsizdir desem o kişiye hakaret etmiş olmuyor muyum ?

adam forum ortasında hakaret ediyor ben de raporluyorum sonra önemseme engelle geç diyorsunuz . o zaman o buton niye orda var ? ben hakaret etsem ceza alırım biliyorum . lütfen insanları aptal yerine koymayın .
forum yönetiminden bazı insanlar için adalet beklemiyorum ama cidden değmiyor . ilkeleri kuralları bu gibi durumlar uğruna rafa kaldırmanıza değmiyor.

ÜMIT CATAR,bakin yanlis anlasilma olmasin umit catar serefsizin önde gidenidir

engelledim ama ısrarla sen ümitsin deyip hakaret edip duruyorlar. şimdi ben birisine olmadıgına %100 emin oldugum halde sen mehmetsin desem sonra mehmet şerefsizdir desem o kişiye hakaret etmiş olmuyor muyum ?

adam forum ortasında hakaret ediyor ben de raporluyorum sonra önemseme engelle geç diyorsunuz . o zaman o buton niye orda var ? ben hakaret etsem ceza alırım biliyorum . lütfen insanları aptal yerine koymayın .
forum yönetiminden bazı insanlar için adalet beklemiyorum ama cidden değmiyor . ilkeleri kuralları bu gibi durumlar uğruna rafa kaldırmanıza değmiyor.
Kimsenin kayrıldığı yok edilen laf Ümit Çatar'a. Eğer sen üyeleri engellediysen ve Ümit değilsen ortada takılman ya da alınman gereken bir durum yok demektir.

Ben şu an birine hakaret edeyim alakasız sonra kendime ceza mı vereceğim? Geçelim.

Kimsenin kayrıldığı yok edilen laf Ümit Çatar'a. Eğer sen üyeleri engellediysen ve Ümit değilsen ortada takılman ya da alınman gereken bir durum yok demektir.

Ben şu an birine hakaret edeyim alakasız sonra kendime ceza mı vereceğim? Geçelim.

şu mantıkla ben arda sadi'ye x kişisidir desem sonra x kişisi ..............'dır desem hakaret etmiş olmuyorum değil mi ? bu mudur doğru anladım mı ?
düşünün bakalım forumda birbirine küfür ve hakaret etmek isteyen üyeler bu yöntemi kullanırsa forum ne hale gelir ?
cidden böyle mi düşünüyorsunuz ?

Umit Catar'a bak la aksam yemeginde yurek yemis. :D :D Besiktas sampiyon olduktan sonra sampiyonluk kutlamalarinda kayboldu sandim ama yanilmisim aramizdaymis :D

Son düzenleme:
Bunun tespitini ip den yapamıyor mu yönetim?
Devlet meselesi haline geldi olay

Geri
Üst Alt