- 3 Temmuz 2012
- 134.047
- 80.876
- 5.198
Tebrikler.Altın kapaklı düdüklü tencere kazandınız.
senden gecen rıca ettıgım seyı odul olarak bana verebılırsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tebrikler.Altın kapaklı düdüklü tencere kazandınız.
Buradan dönmez, uğraşma boşuna.Bilmeceyi bilmiyorsun daha kamil.
İlkokulda hiç mi bilmece öğretmediler sana.Buradan dönmez, uğraşma boşuna.
Ne keseyim renktaş.yasin kes lan
Uğraşma benle. NKFVAS. Oldu mu şimdi? Bırak peşimi. İlla peşime takılacaksan gel uA 'ya üye yapayım seni.
Daha önce söylediği komidiye uzanmanızı istiyor ona göre üye yapacakmış.Beni ultraslanın forumuna üye yapr mısın? Bu kadar büyük bir kitlenin mal olacağını sanmıyorum. Kesin briyerlerde bir yanlış var.
Daha önce söylediği komidiye uzanmanızı istiyor ona göre üye yapacakmış.
tayfun çakır
Şimdi sen bu mesajı hakaret diye raporlamışsın. Ümit Çatar, sanırım forumdakilere küfür edip ihraç edildi. Bu durumda şöyle bir noktadayız, bu adama şerefsiz dedi diye kimse ceza yemez ha söylenildiği gibi Ümit sensen ki birazdan IP taraması yapıcam çıkar herhalde, bunu itiraf et ve Arda'ya gerekli cezayı verelim.
ip taraması yapabilirsin ama ceza vermemek için bunu bahane göstermeyin ..
40 kere ümit olmadıgımı dile getirdim ama bu çocuklar olmadıgımı bildikleri halde sırf pisliğine bunu yaptılar şimdi de hakarete başladılar. .ben de onlara takma bir isim bulurum sen busun derim ardından ima ettiğim kişiye saydırır dururum şimdi bu iş midir ?
ip taraması yapabilirsin ama ceza vermemek için bunu bahane göstermeyin ..
40 kere ümit olmadıgımı dile getirdim ama bu çocuklar olmadıgımı bildikleri halde sırf pisliğine bunu yaptılar şimdi de hakarete başladılar. .ben de onlara takma bir isim bulurum sen busun derim ardından ima ettiğim kişiye saydırır dururum şimdi bu iş midir ?
Yok sana değil Ümit'e hakaret ediyorlar. Sen değilsen takılmana gerek yok, takılıyorsan da engelle geç.
Kimsenin kayrıldığı yok edilen laf Ümit Çatar'a. Eğer sen üyeleri engellediysen ve Ümit değilsen ortada takılman ya da alınman gereken bir durum yok demektir.engelledim ama ısrarla sen ümitsin deyip hakaret edip duruyorlar. şimdi ben birisine olmadıgına %100 emin oldugum halde sen mehmetsin desem sonra mehmet şerefsizdir desem o kişiye hakaret etmiş olmuyor muyum ?
adam forum ortasında hakaret ediyor ben de raporluyorum sonra önemseme engelle geç diyorsunuz . o zaman o buton niye orda var ? ben hakaret etsem ceza alırım biliyorum . lütfen insanları aptal yerine koymayın .
forum yönetiminden bazı insanlar için adalet beklemiyorum ama cidden değmiyor . ilkeleri kuralları bu gibi durumlar uğruna rafa kaldırmanıza değmiyor.
Kimsenin kayrıldığı yok edilen laf Ümit Çatar'a. Eğer sen üyeleri engellediysen ve Ümit değilsen ortada takılman ya da alınman gereken bir durum yok demektir.
Ben şu an birine hakaret edeyim alakasız sonra kendime ceza mı vereceğim? Geçelim.