GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Bir cok admin ya da modun burada kufurlerden asiri rahatsiz olup defalarca uyari ceza ugrastigini gordum , kimbilir raporlamalarda , ozel mesajlasmalarda ne kadar cok talep ile karsi karsiyadirlar

Bu bir aliskanlik olmus fakat sagda solda hukumete cumhurbaskanina ,basbakana kufur kiyamet edildiginde haberlere yansiyor sonuclari . Bir gun biri alir goturur savciliga ekran goruntulerini hem kufru eden (takibi, bulmasi zor degil) hem de mudahale edilmediyse sitenin basi agrir , ben buna gerek kalmasin diye guzelce yol gosteriyorum , uygulanir uygulanmaz kendiniz bilirsiniz

Burada bire bir kufurlesmelerde kimsenin bu islere girisecegini dusunmuyorum ama biraz avukati vs si olan birine denk gelir yonetici , menejer su bu , takar kafayi bos yere sikinti cikar

Yoneticiler mudahale edip ceza verdikleri zaman fazla sorun degil ama bazen cok abartiya gidilince ,onlara da mudahale edilmezse ipin ucu kaciyor

Boş beleş bir adama laf anlatmaya çalışıyorsunuz. Söylediğiniz şeylere tek cevap, biz yaparız sen merak etme. Biz şu kadar kişi toplarız, biz video çekeriz, biz onu yaparız bunu yaparız. Herif ayrı bir hayal dünyasında. Laf anlatmaya çalışmak boş. Bırakın yaşasın hayalini.

uA nin cogu seyini elestirsem de forum acisindan bir dogrulari var , adamlar gercek isim ve tc numarasi ile kayit aliyorlar , herkesin kimligi belli , edilen kufurun hakaretin tesbiti mumkun , buraya da bu sistemin getirilmesi lazim

Beni banladilar o forumdan , buna ragmen bu sistemin dogru oldugunu dusunuyorum cunku tesbiti yapilamayacagina guvenerekten aile ana kardes birakmadan forumda olan ya da olmayan herkese kufur kiyamet gidiliyor

Site ust yonetimini bu konuda dusunmeye davet ediyorum , surdurulebilir durmuyor bu yapi
Evet bu site size uygun değil .
Kuru gürültü yaratmayın gidin twitter'da takilin

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

3bin tane kombine satılmış bu yıl o kombineleride ultralar almıstır haksızlık etmeyin şimdi arkadaşa :)

Site ust yonetimini bu konuda dusunmeye davet ediyorum , surdurulebilir durmuyor bu yapi

demistim ustat mesaj sayisi liderini degil .. bir dusunsunler belki faydali bulurlar cunku bu donem cok abardi kufur kiyamet isi

onlar da red diyecek
2 kufur yedi diye aglayanlara ev sahipligi yapilan bir yer degil burasi

Saf mısın nesin sen. Gitsin kardeşim Sneijder. Napalım gitmek istiyorsa? Kulübü FİFA 'lık yapacak Sneijder göreceksiniz. O zaman da görüşelim.

diylem sen ayda 30 gün calisiyorunuz, 28inde zamaninda geliyorsun iki kere gec gidiyorsun. aylik maasin 3000 lira. sana patronun iki gün gec geldigin icin o 3000 liranin 2500 ceza olarak senden keserse sen ne yaparsin?

diylem sen ayda 30 gün calisiyorunuz, 28inde zamaninda geliyorsun iki kere gec gidiyorsun. aylik maasin 3000 lira. sana patronun iki gün gec geldigin icin o 3000 liranin 2500 ceza olarak senden keserse sen ne yaparsin?
Dursun'u yaliyabilir

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

dün gece konusan ultradan arkadas konusmalarında tahmini 20 civarı kelime kullandı

savunabildigi gözle görülür tek şeyde biz koreografi yapıyoruz

kim eleştirse bir video bulup al sana bak biz bunu yaptık dedi başka hiçbirşekilde savunacak mantıklı kelimesi olmadı

uA nin cogu seyini elestirsem de forum acisindan bir dogrulari var , adamlar gercek isim ve tc numarasi ile kayit aliyorlar , herkesin kimligi belli , edilen kufurun hakaretin tesbiti mumkun , buraya da bu sistemin getirilmesi lazim

Beni banladilar o forumdan , buna ragmen bu sistemin dogru oldugunu dusunuyorum cunku tesbiti yapilamayacagina guvenerekten aile ana kardes birakmadan forumda olan ya da olmayan herkese kufur kiyamet gidiliyor

Biz boyle iyiyiz bu konuda ayni dusunmuyoruz.

O değilde bu Erman nerede yahu ? Böyle başlıklarda olmadı mı içimi bir korku kaplıyor. Şimdiye 32.500 satır döşemiş olması lazımdı :D
Hahahahahaha

Aynen tam onluk bir baslikti, eminim 3500 satirlik yazisini su cumleyle bitirirdi, itfaiye hortumuna su vereni s....m. :D
Ahahahaha. @Erman Türker ilgili başlığa bekleniyorsunuz.
Muhabbeti kaçırmışım :D Aslında dün konu başlığını gördüm lakin umursamadım. Ultra bilmem neler ile alakalı mevzular neden umurumuzda olsun ki artık? Ne olduklarını, kime hizmet ettiklerini, kimin uşaklığını yaptıklarını bu zamana kadar çok net bir şekilde gördük bildik. Dertleri Galatasaray değil bunu biliyoruz. Merak ettiğim veya sormak istediğim bir şey yok. Benim açımdan her şey çok net. O yüzden 32.500 satırlık mesajı başka konuda döşesem tahmin ediyorum ki foruma daha faydalı olmuş olurum.

Lakin sizin şu muhabbeti görsem gelirdim geç kalmışım :D :D

ulrtaslan taraftar grubu ismini evlataslanı olarak değiştirmeli gs taraftarının delirdiği çıldırdığı hiç bir konuya tepki vermiyor 3 maymunu oynuyor tek görevi yönetime ve evlatlara sahip çıkmak görevi bu !!

Şu işçi-çalışan-şirket örnekleriyle futbolcu-yönetim örneklerinin hiçbir alakası yok.Sen 3000 lira maaşla geçim derdindesin en çok.Orada milyon Euro'lar liralar dönüyor.Dahası,maç başı ücretlerini saymıyorum bile.Adamın 2 maç başı ücreti 3000 lira alan adamın 1 yıllık kazancına bedel.Dolayısı ile öyle bir ceza gelse isyan etmesi normal.Cezayı ben de saçma buluyorum da örnek çok sakat.Sayılar bile uyuşmuyor.Sneijder'e 2.2 milyon Euro ceza verildi ama 4.5 milyon Euro da yıllık para alıyor.3000 lira alan adama 1400 lira falan ceza verildi demen lazım rakamların uyuşması için.En azından kendi içinde tutarlı olurdu.

Satilik adamlarin tek derdi yedikleri "yem" in miktaridir.

UA satilik bir organizasyondur.

Dursunla ortak yanlari ise 2 sinin de GS ve GS taraftari umrunda degildir.

Hiç kimse satılık değil meral etme.

Tam bir hayal kirikligi , 150 tane soru var farkli farkli , neredeyse hicbirine düzgün cevap veremedi...bastan sona okuyun sözleri ayni... """ Siz Klavye delikanlisisiniz , biz istesek 10000 kisi toplardik , hahahah hihihiii , gevsek adamin teki , insallah ultraslan sadece bu tiplerden olusuyordur , yoksa tam bir felaket.... bir ara telesekretere konusuyorum sandim...

Ozan Tokgöz hariç neye cevap vermedim? Anlaması kıt bu forumdaki üyelerin. 50 defa sordular Dursun Özbek 'i neden destekliyorsunuz diye. Sürekli yazdım aynısını. Anlayamıyor kimse. Sorulan sorular aynı olunca cevaplar da aynı olur.

Şöyle bir okuyayım dedim adam ciddi ciddi Dursun Özbek'i savunmuş, ona kurban olmalıymışız zaman tanımalıymışız... Ligi 6. bitiren, 5000 seyirci ortalamasıyla oynayan, 1 tane derbi kazanamayan, lig sonuncusundan bile 4 yiyen başka takımdı yani?

Geçen sene en büyük yanlışı Hamza'ya güvenmekle yaptı diyorduk ama Hamza olmadığı zaman da değişen pek bir şey yok. Yine reziliz yine reziliz. Bu sene de ligi aynı sıralarda bitirelim belki o zaman anlarsınız nasıl bataklığa saplandığımızı.

Önümüzü göremeden protesto mu edelim sizin gibi gaza gelip. Sezon açılsın gereken bir şey varsa yapılır. Belki de şampiyonluğa oynayacağız. Protesto için yanlış zaman.

Zekinin yorumların çoğu saçma olsa da, ona trilyon kere hakaret edenlere karşı sakin olmasını takdir ediyorum.

Teşekkürler. :)

Boş beleş bir adama laf anlatmaya çalışıyorsunuz. Söylediğiniz şeylere tek cevap, biz yaparız sen merak etme. Biz şu kadar kişi toplarız, biz video çekeriz, biz onu yaparız bunu yaparız. Herif ayrı bir hayal dünyasında. Laf anlatmaya çalışmak boş. Bırakın yaşasın hayalini.

Konuşmayalım faydasız arkadaşım.

3bin tane kombine satılmış bu yıl o kombineleride ultralar almıstır haksızlık etmeyin şimdi arkadaşa :)

Protestodan daha ince bir mesaj var burda. 40 kere yazdığım şeylerden biri.

Patron önceden bunu deklare ettiyse kabul ederim.

ulrtaslan taraftar grubu ismini evlataslanı olarak değiştirmeli gs taraftarının delirdiği çıldırdığı hiç bir konuya tepki vermiyor 3 maymunu oynuyor tek görevi yönetime ve evlatlara sahip çıkmak görevi bu !!

Keşke sen de olur olmaz satmasan camiamızı. Biz kötü gün taraftarıyız kardeş.

Zekiiii... Yatacak yerin yok Zekii..

Geri
Üst Alt