GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

ergin%2Bformula.jpg

Umit Catar Ergin Ataman'a mola almayi ogretebilmis mi acaba cok merak ediyorum.

Son düzenleme:
Umit catar k.cini silmeyi ögrensin önce ondan sonra ergin hocama laf atsin

Yuh lan 87 sayfa ne yazdınız burada?

Bu arada uA neden Dursuna hiç bir şekilde ses çıkarmıyor. Asıl bunun sorgulanması lazım. Mamalanma durumları ne düzende vs :)

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu arada uA neden Dursuna hiç bir şekilde ses çıkarmıyor. Asıl bunun sorgulanması lazım. Mamalanma durumları ne düzende vs :)

Satilik adamlarin tek derdi yedikleri "yem" in miktaridir.

UA satilik bir organizasyondur.

Dursunla ortak yanlari ise 2 sinin de GS ve GS taraftari umrunda degildir.

Eski bir uA Hollanda üyesi olarak şunu sormak istiyorum.. Nasıl olur da ultrAslan "abileri" kulübümüze zarar verenlere tepki göstermek isterse ASIL tam bağımsız Galatasaray taraftarı kendileri tarafından susturuluyor, tehditvari hareketler ile korkutulmaya çalışılıyor?

Senelerce Hollanda tayfası ile müthiş zaman geçirdim, birbirinden güzel deplasmanlar yaşadım arkadaşlarım ile ama buraya yerleşip "abileri" görünce, kendi ceplerini düşündüklerini fark edince bir kin oluştu içimde bu oluşumun başında olanlara. Dile getirince de zaten kendi forumlarında müebbet yedim.

Tam bağımsız kelimesini oluşumun sloganı olarak atmak istiyorsan hiçbir çıkar beklemeden destek vereceksin kulübüne, ben bunu böyle bilirim. Zaten koreografi hariç tribün performansları da sıfırın altında.

Tam bir hayal kirikligi , 150 tane soru var farkli farkli , neredeyse hicbirine düzgün cevap veremedi...bastan sona okuyun sözleri ayni... """ Siz Klavye delikanlisisiniz , biz istesek 10000 kisi toplardik , hahahah hihihiii , gevsek adamin teki , insallah ultraslan sadece bu tiplerden olusuyordur , yoksa tam bir felaket.... bir ara telesekretere konusuyorum sandim...

Eski bir uA Hollanda üyesi olarak şunu sormak istiyorum.. Nasıl olur da ultrAslan "abileri" kulübümüze zarar verenlere tepki göstermek isterse ASIL tam bağımsız Galatasaray taraftarı kendileri tarafından susturuluyor, tehditvari hareketler ile korkutulmaya çalışılıyor?

Senelerce Hollanda tayfası ile müthiş zaman geçirdim, birbirinden güzel deplasmanlar yaşadım arkadaşlarım ile ama buraya yerleşip "abileri" görünce, kendi ceplerini düşündüklerini fark edince bir kin oluştu içimde bu oluşumun başında olanlara. Dile getirince de zaten kendi forumlarında müebbet yedim.

Tam bağımsız kelimesini oluşumun sloganı olarak atmak istiyorsan hiçbir çıkar beklemeden destek vereceksin kulübüne, ben bunu böyle bilirim. Zaten koreografi hariç tribün performansları da sıfırın altında.

Bu akim aslinda uA ya da GS ile ilgili degil , ulkemizin ve gelismemis diger ulkelerin bir hastaligi . Abicilik ,lidercilik, reiscilik , bununla ilgili sorular sordum ne arkadastan yanit geldi ne de buradakilerden , bir tek adem cakar cevapladi

uA daki bir kisiye cikarcilik suclamasi yaparsan bu ici bos bir davranistir cunku hedefine aldigin kisinin kisisel olarak boyle bir olayi olmayabilir ,ama uA etiketi ile bu olaylara girisenler illa ki vardir. Yani grosskreutz kactiginda bu konu yaziciya da havale edilebilir ,yonetime de ya da GS kimligine de .. Nasil baktigina bagli

Ama bir butun olarak boyle yok adam toplama , biz su kadar getirdik , aslinda bu kadar getirirdik .. Oyle bos isler ki

Hep sordum hic yanit gelmedi Isvecteki stockholm futbol klubunun tribun liderleri bedava bilet aliyor mudur , Birmingam city nin filanca lakapli reisi kimdir veya izlandanin rijkavik kentinde 35 ya da 350 kisilik gruplar antrenman tesislerini basiyor mudur ?

Şöyle bir okuyayım dedim adam ciddi ciddi Dursun Özbek'i savunmuş, ona kurban olmalıymışız zaman tanımalıymışız... Ligi 6. bitiren, 5000 seyirci ortalamasıyla oynayan, 1 tane derbi kazanamayan, lig sonuncusundan bile 4 yiyen başka takımdı yani?

Geçen sene en büyük yanlışı Hamza'ya güvenmekle yaptı diyorduk ama Hamza olmadığı zaman da değişen pek bir şey yok. Yine reziliz yine reziliz. Bu sene de ligi aynı sıralarda bitirelim belki o zaman anlarsınız nasıl bataklığa saplandığımızı.

87 sayfanın özeti: 10 bin twit attınız 35 kişiyle protestoya gittiniz, ultraslan olsa 1 milyon kişi yığardı.

Kendisini tanımak ve anlamak için çok sorduk , çok yazdık.. Bazen düzeyli oldu sorularımız bazen bizi sinirlendirdiği için hakarete varan yazışmalar oldu.

Lakin arkadaşın kendisi bile neye mensup olduğunu bilmiyor. İşine gelmeyen soruları ''velet,klavye taraftarı'' gibi argümanlarla sorularımızı geçiştirmiştir.
Bu saatten sonra ignore listemin başını çeker ancak. Kendisine abili , reyisli günler diliyorum.

Gerçek Galatasaray taraftarı klübünden başka hiçbir oluşuma aidiyet hissetmez, hissetmemeli. Kimse unutmasın oluşumlar , organizasyonlar gelip geçici arma kalıcıdır.

Benim armam ;

galatasaray-fc-4-star-logo-F405398910-seeklogo.com.png

Senin arman ;

editlenmiosua.png

Son düzenleme:
Zekinin yorumların çoğu saçma olsa da, ona trilyon kere hakaret edenlere karşı sakin olmasını takdir ediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çıkarcı tayfa.

Zekinin yorumların çoğu saçma olsa da, ona trilyon kere hakaret edenlere karşı sakin olmasını takdir ediyorum.

uA nin cogu seyini elestirsem de forum acisindan bir dogrulari var , adamlar gercek isim ve tc numarasi ile kayit aliyorlar , herkesin kimligi belli , edilen kufurun hakaretin tesbiti mumkun , buraya da bu sistemin getirilmesi lazim

Beni banladilar o forumdan , buna ragmen bu sistemin dogru oldugunu dusunuyorum cunku tesbiti yapilamayacagina guvenerekten aile ana kardes birakmadan forumda olan ya da olmayan herkese kufur kiyamet gidiliyor

Site ust yonetimini bu konuda dusunmeye davet ediyorum , surdurulebilir durmuyor bu yapi

Moderatör tarafında düzenlendi:
uA nin cogu seyini elestirsem de forum acisindan bir dogrulari var , adamlar gercek isim ve tc numarasi ile kayit aliyorlar , herkesin kimligi belli , edilen kufurun hakaretin tesbiti mumkun , buraya da bu sistemin getirilmesi lazim

Beni banladilar o forumdan , buna ragmen bu sistemin dogru oldugunu dusunuyorum cunku tesbiti yapilamayacagina guvenerekten aile ana kardes birakmadan forumda olan ya da olmayan herkese kufur kiyamet gidiliyor

Site ust yonetimini bu konuda dusunmeye davet ediyorum , surdurulebilir durmuyor bu yapi

Senelerdir bu foruma üyeyiz gayet de sürüp gidiyor

Kendini sorgula bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

Red

Truva Turkce Dublaj (HD Kaliteli ) - YouTube

01:29

Geri
Üst Alt