GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Burada kelime savasi yapacagina haydi yeni sezonda bagimsizlar diye adlandirdiginiz bir topluluk olusturun gidin tribunlere bakalim sizler o tribunde neler yapacaksiniz. Herzaman bir grubun ustune yuklenmenin bir manasi yok sacma sapan seyler forumdakiler hakaret etsin diye acikmis bir kirmizi koltuk konusu var hic hos degil hepimizin sevdasin ayni devletin sorunu simdi spora tasinmis gibi suanda. Birlik olamamak her firsatta laf atmak derdiniz ne !!!!!

uA Gerçek taraftar oluşudur. Burdakiler kuru kalabalık.

Satılmış beleşçi Yalama ultradallamalarla aynı ortama girip de seviyemi düşüremem. Ne zaman ki yaladığınız başkanınızla birlikte defolup gideceksiniz GALATASARAY ımdan ancak o zaman... Ben paraya değil ahlaka değer veririm. O başkan görünümlüyle size yedirecek kadar enayi değilim....

Anlaşıldı senin çapın yetmez tribüne gelmeye.

Zekiye küfredecek babayigit aranıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Karakter yoksunu herif buyur gel tribünlerde konuş.
Tribüne gelip konustugunda ne yapacan? Yanindaki diger ultra dallamalari üzerine mi salacan adamin? Yaparsin sen, siz ultra parali köpekler tam olarak busunuz iste!
liseli fosiller ne kadar asalak, ne kadar parazit ise sizde o kadar parazit o kadar asalaksiniz.
Gerci senin gibi bir dallamanin ua üyesi olduguna da inanmiyorum ben ya, neyse.

Yav arkadaş şunu anlayın: TRİBÜN ORGANİZASYON İŞİDİR. UA İÇİNDE OLMAYAN HER GALATASARAY TAFATARI ASLINDA BOŞ TARAFTARDIR. FAYDASIZ ELEMANDIR. ALDIĞINIZ 2 TANE ANAHTARLIĞIN HESABINI YAPMAYIN.

Yaptığınız bir organizasyon yok uzun bir süredir. Ayrıca yaptığınız organizasyonlar o kadar övüneceğiniz işler değil, mesleğinin bir bölümü organizasyon olan birinin yorumu bu.
Bir önceki cevabına dönecek olursak. Takım ile doğru orantılıdır dedin; iyi gün taraftarımısınız?

Rahmetliye kadardı, şimdikiler yiyici... Günahım kadar sevmediğim kaçak Aysal'a ültimatom üstüne ültimatom verirken, Mancini'yi tehdit üstüne tehdit ederken nerenize kaçmıştı sevdanız...

Bizim duruşumuz her zaman bellidir. Senin ne olduğunu bilen var mı acaba?

Anlaşıldı senin çapın yetmez tribüne gelmeye.

Mesele tribüne gelmek değil.Mesele gel yüzüme söyle diyebilmen.Uadan başka sığınacak bir yeri olmayan korkağın tekisin demekki.Boşa vakit harcamışız burda iki lafından biri Ua

Biri höt dese işemeye bile gidemezsin demekki Ua olmadan.

Arkadaş Ua üyesi olabilir, fakat sanki sorulanıza UA direkt cevap veriyormuş gibi tribe girmeniz efsane komik olmuş , teşekkürler GSCFORUM 62 sayfalık komedi için.

Hepinizi dusuncesi Dursunu istifa ettirmek ama bunu adam gibi yapacaksiniz yok 10 kisi ordan 20 kisi diger taraftar organize olamazsaniz affedersiniz ama NAH birsey basabilirsiniz. 30 kisi gitmis FAA tezahurati yapiyor. Bizim derdimiz suan Fenev denen serefsiz takim degil forumdaki fenerliler kusura bakmasin !!! Bizim derdimiz Dursun suanda.

Tribüne gelip konustugunda ne yapacan? Yanindaki diger ultra dallamalari üzerine mi salacan adamin? Yaparsin sen, siz ultra parali köpekler tam olarak busunuz iste!
liseli fosiller ne kadar asalak, ne kadar parazit ise sizde o kadar parazit o kadar asalaksiniz.
Gerci senin gibi bir dallamanin ua üyesi olduguna da inanmiyorum ben ya, neyse.

Hakaret ve boş laftan başka bir şey olmayan yorum. Gerçek taraftar olamadınız hiçbir zaman.

O kadar koreografiyi ne yapacağız? Ne faydan oldu harcanan emeklerde?

tumblr_mt3vt1sSNW1shdp3ro1_500.jpg

Geri
Üst Alt