GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Ultrapartorist'in Sözlük'te karsiligi nedir kardesim,bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip

Böyle Zeki gibi paraya tapan Fatih Terim hayranı tiplere karşı geliştirdiğim kombo sevgili kardeşim.

Bir taşla iki kuşu vuruyorum

Hem Paralı Maşalara vuruyorum

Hem de Zimparatorlarına vuruyorum

uA 'nın sahibi ben miyim? uA 'ya edilen bu hakaretleri yiyorsa, delikanlıysanız tribünde söyleyin bakalım.

Sahibiymiş gibi konuşmayı iyi biliyorsun ama işine gelmeyince sahibi benmiyim diye ağlıyosun.Tribüne gelsek ne olacak erkeklik edip teke tek gelecek yüreği olan 1 tane adam yok.Zamanında da gördük 10 kişiye 100 kişi saldırdığınızı.Sen önce 10 kişiye 100 kişi dalmayacak kadar delikanlı olda ondan sonra delikanlılıktan bahset.

herife bak barbarlığı delikanlılık diye adlandırıyor. Stadyumda farklı bir ses çıktığında hemen topluca saldıran hayvani magandalar delikanlı mı oluyormuş?

Böyle Zeki gibi paraya tapan Fatih Terim hayranı tiplere karşı geliştirdiğim kombo sevgili kardeşim.

Bir taşla iki kuşu vuruyorum

Hem Paralı Maşalara vuruyorum

Hem de Zimparatorlarına vuruyorum

Fatih Terim sayende Galatasaray bugün dünyanın en çok tanınan Türk markası. Akıllı olun biraz.

Ua'yi hic sevmem ama yönetimden dolayi takima küsüp kombine almayan adamlarin konusmaya hakki yok bence

Bir yabanci gelse buraya buranin Galatasaray forumu oldugundan suphe eder. :D

Sahibiymiş gibi konuşmayı iyi biliyorsun ama işine gelmeyince sahibi benmiyim diye ağlıyosun.Tribüne gelsek ne olacak erkeklik edip teke tek gelecek yüreği olan 1 tane adam yok.Zamanında da gördük 10 kişiye 100 kişi saldırdığınızı.Sen önce 10 kişiye 100 kişi dalmayacak kadar delikanlı olda ondan sonra delikanlılıktan bahset.

Git Nevizade Sokak 'ta herhangi bir uA 'ya köoek de bakalım. Delikanlısın ya burdan atar tutarsın.

Geri
Üst Alt