Zeki Şentürk
Sarı Üye
- 15 Mayıs 2009
- 790
- 85
- 278
Ultraslan maçlara gidiyor,koreografi yapıyor diye eleştirilmeyecek mi?Pirüpak,hatasız bir topluluk mudur uA?
Adam gibi eleştirin lan o zaman delirtme beni.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ultraslan maçlara gidiyor,koreografi yapıyor diye eleştirilmeyecek mi?Pirüpak,hatasız bir topluluk mudur uA?
Ben maradona konusunda yalan soylemedim. Soylediklerimin aksi bir tezini siz uretemediniz.
Bir de GS baskani yalan soyleyemez.
Dursun ise nerede ise hic dogru soylemiyor !
Sende bilinçsiz sempatizansın.
Adam gibi eleştirin lan o zaman delirtme beni.
nie yazion o zaman
kamil
zeki abiii
Arkadaş ne uğraşıyonuz adam Galatasaraylı falan değil.Onun için varsa yoksa Ultrayalakalar.Ua yı düşündükleri kadar takımı düşünseler şuan bu durumda olmazdık.
Zeki sende bir tuhafsin yahu. Duzgun uslup kullananlara atar yapiyorsun, kufredenlere yumusak dil kullaniyorsun.Adam gibi eleştirin lan o zaman delirtme beni.
ilgilenmiyorumSergen, Zeki'yi yalarsan seni döverim
Yav renktaş insanda utanma ve ar olur... Bu kadar küfre hakarete ve istenmemeye rağmen (paralı yalamaları saymıyorum) hala o koltukta oturan adam insan olamaz kusura bakma tezin baştan yanlış... Bu durumda olan da iki kişi tanıyorum.Biri maalesef bizde diğeri Allah eksik etmesin koruyup kollasın şikecilerde...
Sen nasıl konuşuyorsan millet de senin dilinden cevap veriyor işte.En ufak eleştiriye bile tahammülü olamayan bir adamsın sen.Dursun konusunda yazdığım basit mesajlara bile tahammül edemedin,gelmişsin adam gibi eleştirin diyorsun.
Bas git lan.Yaşın tutmuyor bu konuya senin.ilgilenmiyorum
......