GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Su Paris e her geldigimde arkamda biraktigim bu manasiz tartismalari dusunup ,arada okuyup keyifleniyor , guluyorum

hayati keyifle yasamayi bilmiyoruz , mutsuz bir topluluguz

1-Gs degil Galatasaray

2- Galatasaray baskani da insan,her insan yalan söyler

3- Maradona konusunda yalan söylediniz ne yazik ki

GS yazarim Gs degil.

GS baskani yalan soyleyemez. Yalan soyleyen lider olamaz. Liderin temel ozelliklerinden biri yalanci olmamasidir. Ama bu ulkede ahlak coktugu icin herkes yalan soyler calar rusvet alir algisi var!! Cunku ahlak yok.

3. Maradona konusunda soyledigim yalan ne bileyim merak ettim!!

Delikanlıysan git herhangi bir uA 'ya gerçek hayatta et bu lafları diyorum ya.

Yav Zeki yaş 36 gözüküyor yorumlar 16.... Biraz çeşit ve zeka parıltısı hadi arkadaşım hep aynı yorum sıkıntı veriyor... YALAMAKTAN beynin belli kısımları köreliyor galiba sizde...
Maçta da hep aynı tezahüratı yapmanız da ondan mı yoksa.... Sahibiniz de sıkılıp zehirletmesin sizi sonra :D

Mehmet Yıldırım 'a avatarıyla ilgili yazdığım mesajdan sonra kendisine ulaşamayız.

GS yazarim Gs degil.

GS baskani yalan soyleyemez. Yalan soyleyen lider olamaz. Liderin temel ozelliklerinden biri yalanci olmamasidir. Ama bu ulkede ahlak coktugu icin herkes yalan soyler calar rusvet alir algisi var!! Cunku ahlak yok.

3. Marafona konusunda soyledigim yalan ne bileyim merak ettim!!

40 küsür yasinda adamsiniz büyük ihtimal evinizin liderisiniz(reisi)

Buna ragmen sizde yalan söylediniz

Su Paris e her geldigimde arkamda biraktigim bu manasiz tartismalari dusunup ,arada okuyup keyifleniyor , guluyorum

hayati keyifle yasamayi bilmiyoruz , mutsuz bir topluluguz

Sizin gibi elit insanların aramızda bulunması bızı gurarlandırıyor

GS yazarim Gs degil.

3. Maradona konusunda soyledigim yalan ne bileyim merak ettim!!

Koray bey boş yorumlar yapmayın. İyi akşamlar.

Geri
Üst Alt