- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Senin gibi koyunlarin cobaniyim ben cobansiz olmazsiniz basinizda sahibiniz olmak zorunda. Dursun yalakasi kus seni. Evlatlikmi aldi Dursun seni.Çoban mısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin gibi koyunlarin cobaniyim ben cobansiz olmazsiniz basinizda sahibiniz olmak zorunda. Dursun yalakasi kus seni. Evlatlikmi aldi Dursun seni.Çoban mısın
Senin gibi koyunlarin cobaniyim ben cobansiz olmazsiniz basinizda sahibiniz olmak zorunda. Dursun yalakasi kus seni. Evlatlikmi aldi Dursun seni.
Sanırım sen olmalısın.Koyun beyin siirtli oldugunu, ve bir pazaralama sirketine genel müdürü olduguna yönelik duyumlar aliyorum.
Senin gibi koyunlarin cobaniyim ben cobansiz olmazsiniz basinizda sahibiniz olmak zorunda. Dursun yalakasi kus seni. Evlatlikmi aldi Dursun seni.
Sana hakaret etmek butun Galatasaraylilarin boynunun borcu kus.Çok kalitesiz bir insansın iki kelimenden biri hakaret
Senle tartışarak vakit kaybediyorum
Vay be Tuncaya ne olmuş öyle yakıştıramadım kendisine.Sen biraz geri kalmışsın sanırım
Üye>Mod>SMOD
iken
SMOD>GSE>Parçalı Üye
bundan daha aşağıya düşemez sanırım vasıfsız üye diye bir rütbede yok ki
Kusgillerden olmasi sayin Cakar. Karaktersiz.Tuncay kardes, sayin koyun ile paylasamadiginiz tam olarak nedir ?
Ya konuyla alakasi yok ama millet burada toplanmisken bana bi yardim etsenize.
Ben Android kullanicisi oldugum icin pek bi bilgim yok. Annem Iphone'nundaki resimleri laptopa atmami istedi. Ben simdi nasil yapacagim bunu?
Sanirim Android de oldugu gibi Drag&Drop yok bu lanet olasi alet de. Hayrina bi el atsaniza renktaslar.
Sana hakaret etmek butun Galatasaraylilarin boynunun borcu kus.
Kuzu doğuramaması.Tuncay kardes, sayin koyun ile paylasamadiginiz tam olarak nedir ?
Forum ortamında bey, saygılar, efendim vs gibi konuşan insanları benzin döküp yakasım geliyor.
adminim
sendeki bu kan isteği vahşet isteği son vakitlerde arttı
sebebini öğrenebilir miyim?
Ya konuyla alakasi yok ama millet burada toplanmisken bana bi yardim etsenize.
Ben Android kullanicisi oldugum icin pek bi bilgim yok. Annem Iphone'nundaki resimleri laptopa atmami istedi. Ben simdi nasil yapacagim bunu?
Sanirim Android de oldugu gibi Drag&Drop yok bu lanet olasi alet de. Hayrina bi el atsaniza renktaslar.
Sen okursun ben yazarım
Gerekirse noktayıda ben koyarım ayıks
Kusgillerden olmasi sayin Cakar. Karaktersiz.
Yok sayin cakar burada efendilik pek calismiyor farkettim bunu boyleleri anlamaz.Tatli dil, yilani deliginden cikarir Tum kardes... PM üzerinden uzlasma yolunu aramanizi, tavsiye ederim. Sana efendilik yakisiyor.