Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.062
- 2.098
- 1.078
Bir çobana ihtiyacı var sen olmalısın o çoban.Yasina ne zaman kuzu verecen adama koyun dedin koydu nur topu gibi kuzu bekliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir çobana ihtiyacı var sen olmalısın o çoban.Yasina ne zaman kuzu verecen adama koyun dedin koydu nur topu gibi kuzu bekliyor.
Yasina ne zaman kuzu verecen adama koyun dedin koydu nur topu gibi kuzu bekliyor.
Bak ne yap biliyor musun,Vatsapta boş bir gruba resimleri yolla,sonra bilgisayarda web vatsabı aç,indir resimleri.
Papagan gibi herseyi tekrarlama kus.Kalitesiz olduğun kadar seviyesizsinde
Papagan gibi herseyi tekrarlama kus.
Konusmalarindan belli kus oldugun bjklimisin yoksa fb li onu cikaramadim onuda sen soyle. Kus.Kuş olduğumu kanıtlamazsan ADAM değilsin
![]()
Konusmalarindan belli kus oldugun bjklimisin yoksa fb li onu cikaramadim onuda sen soyle. Kus.
Kusgillerden olmak kotu birsey degil aglama bu kadar. Sadece acik acik soyle ayip degil.Çok zeki gördüm seni konuşmalardan anlıyormuş
Bende üyelik tarihine bakıyorum antudaki Yozgatlı olabileceğini düşünüyorum.Yönetim içerisine girebilen bir truva atı olabilirsin
Düşünmeyle olsaydı
Çok zeki gördüm seni konuşmalardan anlıyormuş
Bende üyelik tarihine bakıyorum antudaki Yozgatlı olabileceğini düşünüyorum.Yönetim içerisine girebilen bir truva atı olabilirsin
Düşünmeyle olsaydı
Beni bilen bilir ispatlamak durumunda degilim ama yuksel net kusgillerden maskeli karaktersiz.haydaaaaaaaaa adaylar 3 oldu
Mustafa Gunel
Kadir Ari
Tuncay Tum
bakalım kim yozgatlı çıkıcak xd
İşini gördü mü?![]()
Kusgillerden olmak kotu birsey degil aglama bu kadar. Sadece acik acik soyle ayip degil.
Lan vitaminsiz ben istedigim icin ciktim kime sorarsan sor. Kus bunu once anla ve itiraf et fb mi bjklimisin hadi kocum.Bir doğruluk payı yok ya
Ben burada kuş olduğumu söylesem sen bana ceza aldırabileceğini mi sanıyorsun ?
Senin yetkilerini aldılar hatırlarsan
Benim burada Galatasaraylı olduğumu bilen bir çok üye var sana hiçbirşey kanıtlamak zorunda değilim.Zaten öyle bir olay olsa çoktan şutlanmıştım forumda o vakit uzamanı isteyeceğim![]()
Lan vitaminsiz ben istedigim icin ciktim kime sorarsan sor. Kus bunu once anla ve itiraf et fb mi bjklimisin hadi kocum.
Kusgillerden olmak kotu birsey degil aglama bu kadar. Sadece acik acik soyle ayip degil.
GSE normal seninki gibi bir rutbe abisi bilmeden konusma.Anlıyorum GSE liktende mi istediğin için çıktın hahahaa