GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Konusmalarindan belli kus oldugun bjklimisin yoksa fb li onu cikaramadim onuda sen soyle. Kus.

Çok zeki gördüm seni konuşmalardan anlıyormuş :D

Bende üyelik tarihine bakıyorum antudaki Yozgatlı olabileceğini düşünüyorum.Yönetim içerisine girebilen bir truva atı olabilirsin

Düşünmeyle olsaydı

UA sorununu masaya yatırıyorduk en son ama yine olay saçma bir yere gidiyor maalesef.

Bende üyelik tarihine bakıyorum antudaki Yozgatlı olabileceğini düşünüyorum.Yönetim içerisine girebilen bir truva atı olabilirsin

Düşünmeyle olsaydı
Kusgillerden olmak kotu birsey degil aglama bu kadar. Sadece acik acik soyle ayip degil.

Düşünmeyle olsaydı

haydaaaaaaaaa adaylar 3 oldu

Mustafa Gunel
Kadir Ari
Tuncay Tum

bakalım kim yozgatlı çıkıcak xd

Kusgillerden olmak kotu birsey degil aglama bu kadar. Sadece acik acik soyle ayip degil.

Bir doğruluk payı yok ya

Ben burada kuş olduğumu söylesem sen bana ceza aldırabileceğini mi sanıyorsun ?

Senin yetkilerini aldılar hatırlarsan :D

Benim burada Galatasaraylı olduğumu bilen bir çok üye var sana hiçbirşey kanıtlamak zorunda değilim.Zaten öyle bir olay olsa çoktan şutlanmıştım forumda o vakit uzamanı isteyeceğim ;)

Bir doğruluk payı yok ya

Ben burada kuş olduğumu söylesem sen bana ceza aldırabileceğini mi sanıyorsun ?

Senin yetkilerini aldılar hatırlarsan :D

Benim burada Galatasaraylı olduğumu bilen bir çok üye var sana hiçbirşey kanıtlamak zorunda değilim.Zaten öyle bir olay olsa çoktan şutlanmıştım forumda o vakit uzamanı isteyeceğim ;)
Lan vitaminsiz ben istedigim icin ciktim kime sorarsan sor. Kus bunu once anla ve itiraf et fb mi bjklimisin hadi kocum.

Geri
Üst Alt