Kış Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 1. Etap Tahminler

🎶🎶vay, vay, vay, vay, vay🎶🎶
🎶🎶Demet ablam, hoş geldin, otur be şöyle🎶
🎶🎶Gucci takımlar, şekilsin öyle🎶🎶
Dance Dancing GIF

🎶🎶vay, vay, vay, vay, vay🎶🎶
🎶🎶Demet ablam, hoş geldin, otur be şöyle🎶
🎶🎶Gucci takımlar, şekilsin öyle🎶🎶
Dance Dancing GIF
Arkadaşlar şimdi sürekli gıy gıy kemanlı şarkılardan sıkılmadınız mı :D Ne güzel bu şekilde koparak şarkı dinlemek varken heaaaaa :D Ulan bu kadar gıy gıy kemanlı şarkılar sıkıcı Fransız Filmleri'nde bile yok kankslar yav :D

Arkadaşlar şimdi sürekli gıy gıy kemanlı şarkılardan sıkılmadınız mı :D Ne güzel bu şekilde koparak şarkı dinlemek varken heaaaaa :D Ulan bu kadar gıy gıy kemanlı şarkılar sıkıcı Fransız Filmleri'nde bile yok kankslar yav :D

Ben kim neyle katıldı tahmin edebileceğimi sanmıyorum da kim kazanır tahmin etmeye çalışayım... Radiohead, Maneskin veya Jefferson Airplane diyorum... Biraz bol keseden 3 atışlı tahmin oldu ama yani olsun o kadar... Muhtemelen yine bilemem...

Yalnız limitsiz olmasına rağmen bu sefer öyle en popüler klasiklere boğulmamış liste. O hoşuma gitti. Losing My Religion, Self Control, Metallica, Zombie, November Rain falan yoktu. Oraya yakın birkaç tane var ama çok da değiller...

Bu arada @Ata B. Oğuz bu tahmin başlığını açınca yaz oraya da altında insanlar doğru/yanlış, bildin/bilemedin demesin. Başka tahmin yapacakları etkilemesin.

Herkese selamlar dostlar.
Hangi parça ile katılım sağlandığını 17.00'de ilan ediyoruz. :hat:

Tahminler epey kötü diyebiliriz :asd:
Bu forumda kimse birbirini tanımıyormuş velhasıl, hadi ben yeniyim siz 1000 yıldır buradasınız insan birbirinin bi halini hatrını sorar arada nassın kardeşim bir isteğin var mı der, birbirinden bihaber yeni nesil apartman insanı olup çıkmışsınız hepiniz yazık 😃

Geri
Üst Alt