- 29 Ocak 2024
- 8.382
- 7.198
- 568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seninki inanç değil bilgiBenim tahm...
![]()
![]()
Abi kendisi katıldı ama ben Doruk ve Ali abinin şarkıları yoldayken kendi listeme kaydetmişm, tamamen benim hatam@Ali Rıza DEMİR sen niye katılmadın yarışmaya?
Yarın akşam abi katılımcı-şarkı listesini ilan ederim, oyları en kısa sürede tamamlayacağımAçıklanıyor dimi bu gece? @Ata B. Oğuz
Valla iyi oldu söylediğin gözümden uyku akıyor...Yarın akşam abi katılımcı-şarkı listesini ilan ederim, oyları en kısa sürede tamamlayacağım

4 Tane tahmin var amaYerinde dur murat
Gullu furkan
Ramstein umut
Sigara güney
Kac tane yapcaz 25 tane degil herhalde 3 tane yeter![]()
Arkadaşlar şimdi sürekli gıy gıy kemanlı şarkılardan sıkılmadınız mıvay, vay, vay, vay, vay
Demet ablam, hoş geldin, otur be şöyle
Gucci takımlar, şekilsin öyle
![]()
Arkadaşlar şimdi sürekli gıy gıy kemanlı şarkılardan sıkılmadınız mıNe güzel bu şekilde koparak şarkı dinlemek varken heaaaaa
Ulan bu kadar gıy gıy kemanlı şarkılar sıkıcı Fransız Filmleri'nde bile yok kankslar yav
![]()

Yaw benim gibi adama herkes Güllü diye tahmin vermiş, kim paylaştıysa benim yüzümden puanda alamıycakHerkese selamlar dostlar.
Hangi parça ile katılım sağlandığını 17.00'de ilan ediyoruz.
Tahminler epey kötü diyebiliriz![]()

Bu forumda kimse birbirini tanımıyormuş velhasıl, hadi ben yeniyim siz 1000 yıldır buradasınız insan birbirinin bi halini hatrını sorar arada nassın kardeşim bir isteğin var mı der, birbirinden bihaber yeni nesil apartman insanı olup çıkmışsınız hepiniz yazıkHerkese selamlar dostlar.
Hangi parça ile katılım sağlandığını 17.00'de ilan ediyoruz.
Tahminler epey kötü diyebiliriz![]()