Kış Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 2. Etap | İskender Nikolov & Murat Ünsal

Ulan sana 3 hafta önceden verdim Miley Cyrusu hain herif puan vermedin
☹️🫶
deadpool GIF

Bir itirafım var, özellikle şarkıyı atan @Gökhan Aytepe dinlesin

Candan Erçetin - Yalan şarkısını neşenin sevincin eğlencenin gırla gittiği çoçuk bayramımız 23 nisanda söylemiş ve doğal olarak dünyanın rengine dalan milleti birdenbire derin bir tefekküre ve iç muhasebeye sevketmiştim bu da böyle garip bir anımdır...

O yüzden bu şarkıya küçük de olsa bir iltimas geçmiş olabilirim, affola ☺️
Bende okulda bugün 23 Nisan John Leşiba Moşe doluyor insan dediğim için 1 hafta uzaklaştırma almıştım, ah anılar ustam

12 puan verdiğim ve sevdiğim bir parça ile zirveyi paylaşmaktan mutluluk duydum.
Degerli @İskender Nikolov rtasimi tebrik eder, puan veren tebriklerini ileten herkese tesekkur ederim.
Forumun emektari değerli ahbabim @Ata B. Oğuz un ve katılan herkesin emeğine saglik
Seviyorum hepinizi

Portugal.The Man - Feel It Still
AnnenMayKantereit - Ausgehen
Saults - Fake
Alim Qasımov, Hüsnü Şenlendirici, Rauf İslamov, Michel Godard - A Trace of Grace

Bu parçalarla bizi tanıştıran katılımcılara teşekkür ediyor ve bu etabın kazanımı olarak tabi kendi adıma bu 4 parçayı seçiyorum. :tbr:

Basketball Wives Reality Tv GIF by VH1

Saults - Fake
Alim Qasımov, Hüsnü Şenlendirici, Rauf İslamov, Michel Godard - A Trace of Grace

Bu parçalarla bizi tanıştıran katılımcılara teşekkür ediyor ve bu etabın kazanımı olarak tabi kendi adıma bu 4 parçayı seçiyorum. :tbr:

Salihim burma bilezik mi👀😍

Saults - Fake

Bu yüzden bu yarışmayı çok seviyorum, her seferinde farklı lezzetler geliyor :love:

Geri
Üst Alt