- 29 Ocak 2024
- 8.374
- 7.179
- 568
Anladıysam arap olayım ama güldüm, ne yaparsın ki başkaSalihim burma bilezik mi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladıysam arap olayım ama güldüm, ne yaparsın ki başkaSalihim burma bilezik mi![]()
Next diyen sen değil misin burma bileziği takmışsın kolunaAnladıysam arap olayım ama güldüm, ne yaparsın ki başka
Şimdi gördüm ne burması azizim bu bildiğin metal boruNext diyen sen değil misin burma bileziği takmışsın koluna![]()
Küsmüyüz?Bu yüzden bu yarışmayı çok seviyorum, her seferinde farklı lezzetler geliyor![]()
Abi o nereden çıktı öyle şey olur muKüsmüyüz?
Hah şöyle açık olun.12 puan verdiğim ve sevdiğim bir parça ile zirveyi paylaşmaktan mutluluk duydum.
Degerli @İskender Nikolov rtasimi tebrik eder, puan veren tebriklerini ileten herkese tesekkur ederim.
Forumun emektari değerli ahbabim @Ata B. Oğuz un ve katılan herkesin emeğine saglik
Seviyorum hepinizi
Bir sonrakine metanin kralini yapalim. Kazanamasak ta şanimiz yurusun.Hah şöyle açık olun.
Arkada oyun döndürmektense açık açık yazın böyle çevirdiğiniz işleri.
Bravo
Sen de cok garanticisin yaw.Kazananları tebrik ederim. Küme düşenleri almayın yarışmaya, tarak kürek şarkı seçip bide puan bekliyorlar yav![]()
Sebebi burada müziğe yada sanata çok önem verilmiyor onu gördük. Burada kazanmaya yada tepede kalmak için mecbur garantici oluyoruz.Sen de cok garanticisin yaw.
Yarismanin kurallarindan herkes nasil anliyorsa ona gore bir seyler gonderiyor. Kisisel zevk vs Top 10 adayi.Sebebi burada müziğe yada sanata çok önem verilmiyor onu gördük. Burada kazanmaya yada tepede kalmak için mecbur garantici oluyoruz.
Baskaldiran KanaryaEvet artık bazı kıstaslar getirilsin
Müessesemiz yarışmacı odaklıdır, taleplerinizi yerine getireceğimizden şüpheniz olmasın.Evet artık bazı kıstaslar getirilsin
Mesela Grup yapalım. A grubu B grubu diye ve yarıştığımız gruplardaki parçalara oy veremeyelim. Diğer gruplara oy verelim böylelikle daha adaletli bir yarışma olur kanaatindeyim. Parça sahipleri de sonuç açıklanana kadar bilinemeyeceği için daha müzik odaklı olur diye düşünüyorum.Müessesemiz yarışmacı odaklıdır, taleplerinizi yerine getireceğimizden şüpheniz olmasın.![]()
Şaka bir yana, isteklerinizi yazın konuşalım, yarışmayı daha da iyileştirelim![]()
Yaza kadar beklenemezMüessesemiz yarışmacı odaklıdır, taleplerinizi yerine getireceğimizden şüpheniz olmasın.![]()
Şaka bir yana, isteklerinizi yazın konuşalım, yarışmayı daha da iyileştirelim![]()
Mesela Grup yapalım. A grubu B grubu diye ve yarıştığımız gruplardaki parçalara oy veremeyelim. Diğer gruplara oy verelim böylelikle daha adaletli bir yarışma olur kanaatindeyim. Parça sahipleri de sonuç açıklanana kadar bilinemeyeceği için daha müzik odaklı olur diye düşünüyorum.
Notlara ekledim, tüm önerileri toplayacağımBence oylamada en çok tam puan alan şarkıya son hesaplamada bir tam puan daha eklensin, denge değişir veya değişmez bilemem ama renk gelir hem de tam puan almanın kıymeti de artar.

Yaza kadar beklenemez