- 20 Ağustos 2017
- 22.428
- 15.238
- 1.838
Bu grup isini daha once Cihan ile becerdik. 24 sarkiyi gectigi an uygulanak lazim.Notlara ekledim, tüm önerileri toplayacağım
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu grup isini daha once Cihan ile becerdik. 24 sarkiyi gectigi an uygulanak lazim.Notlara ekledim, tüm önerileri toplayacağım
![]()
Kıstas dediysek @Cihan Ağzıkara kuzenim gibi kıstas değil. Herifin kıstaslarında 3 tane şarkı anca çıkıyor.Müessesemiz yarışmacı odaklıdır, taleplerinizi yerine getireceğimizden şüpheniz olmasın.![]()
Şaka bir yana, isteklerinizi yazın konuşalım, yarışmayı daha da iyileştirelim![]()
Yıllar önce Türk sanat musikisi yarışmasına katılma eylemini gerçekleştirdim. Son 2 sandık açılacak emrah adminden tamı tamına 15 puan öndeyim. Trafoya kedi mi girdi, oylara bir darbe mi yapıldı artık bilmiyorum bi baktım Emrah yıldırım 1. olmuş. O gün dedim kiahbabım @Feramuz Kayalar ile Arabeskvision çalışmalarına başladık.
Vallahi bu bozuk düzeni değiştireceğiz.
Her gece o şarkılarla içtiğin rakılar yediğin mezeler mahşerde hesabını sormaz mı nankörKıstas dediysek @Cihan Ağzıkara kuzenim gibi kıstas değil. Herifin kıstaslarında 3 tane şarkı anca çıkıyor.
Slav ağzına çalan canlı nordik yerel şarkıları filan
Evet bunu yapmıştık çok da güzel olduyduMesela Grup yapalım. A grubu B grubu diye ve yarıştığımız gruplardaki parçalara oy veremeyelim. Diğer gruplara oy verelim böylelikle daha adaletli bir yarışma olur kanaatindeyim. Parça sahipleri de sonuç açıklanana kadar bilinemeyeceği için daha müzik odaklı olur diye düşünüyorum.
Dostlar, bir sonraki yarışma için İngilizceyi ve Türkçeyi dısarıda tutarak
İskandinav Dilleri
Fransızca
İtalyanca
Rusça
Japonca
gibi farklı dillerde olsun diyorum, nasıl bakarsınız?
Tek bi dil ailesi seç, ya da bölgeDostlar, bir sonraki yarışma için İngilizceyi ve Türkçeyi dısarıda tutarak
İskandinav Dilleri
Fransızca
İtalyanca
Rusça
Japonca
İskandinav ve Rus yapalım, birbirlerinide hiç sevmezler güzel olurDostlar, bir sonraki yarışma için İngilizceyi ve Türkçeyi dısarıda tutarak
İskandinav Dilleri
Fransızca
İtalyanca
Rusça
Japonca
Slav yapalım madem slav, iskandinavları boşverin cermenik grup onlar, hem balkan coğrafyası hem kuzey slavları rus ukrayna belarus, hem batı slavları çek polonya slovak vs.İskandinav ve Rus yapalım, birbirlerinide hiç sevmezler güzel olur
Şunun yasaklı olması şartı ileİskandinav yapılmıştı
Fransızca olsa
Dil çok daha büyük bariyer x,y,z, dilleri olmasın demek ama hepsine varım. Akustik, canlı, 80'ler, 90'lar gibi seçimler daha özgürlükçü.Dostlar, bir sonraki yarışma için İngilizceyi ve Türkçeyi dısarıda tutarak
İskandinav Dilleri
Fransızca
İtalyanca
Rusça
Japonca